Beste draadloze intercom

Laatste update: 21.06.24

 

Draadloze intercoms test van 2024

 

Geen gedoe meer met bekabeling en dergelijke dankzij de inventieve draadloze intercom. Maar wat is nu de beste draadloze intercom? Het is daarom een goede aanbeveling om even onze koopgids omtrent draadloze intercom apparaten nauwkeurig te bekijken. Indien je echter dringend op zoek bent naar dergelijk product, dan kun je ook gelijk verder scrollen naar onze top 3. Zo is uit onderzoek gebleken dat je met de Fdc Elektronics FDC-03 draadloze intercom meteen voor een topproduct kiest. Dit intercomsysteem maakt het meteen een pak makkelijker om met je passagier op de motor te kunnen communiceren. Ook wanneer je kiest voor de Hbopeners Deurintercom mag je zeker zijn van een meer dan waardig product. Bovendien zul je aangenaam verrast zijn van het mooie en bovenal betaalbare prijskaartje van de intercom.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draadloze intercom Reviews – Top 5

 

 

Met een draadloze intercom kun jij op een eenvoudige en snelle manier te weten komen wie er nou precies aan je deur staat. Afhankelijk van het model kun je opteren voor een intercom met camera of met deuropener. Om het jou iets gemakkelijker te maken, hebben wij hieronder 5 topproducten klaarstaan. We hebben deze selectie kunnen maken door rekening te houden met het advies dat door klanten in de verschillende reviews werd gegeven. Bekijk deze producten eens rustig en haal er de voor jou beste draadloze intercom uit.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Fdc Elektronics FDC-03

 

Zodra je de lage prijs van dit toestel bekijkt, zul je beseffen dat het hier misschien wel eens om een draadloze intercom aanbieding zou kunnen gaan. Dit is het ideale systeem om als motorrijder op een veilige en verantwoorde manier met je duo passagier te communiceren.

Het apparaat is voorzien van Bluetooth waardoor je op een eenvoudige en snelle manier een verbinding kunt maken met je smartphone of je mp3 speler bijvoorbeeld. Bovendien werkt dit model nog altijd even goed op het moment dat je meer dan 120 km per uur rijdt. Het apparaat beschikt over een ingebouwde accu en een filter die storende geluiden van buitenaf op de achtergrond duwt.

Op dit moment is er nog maar een enkele beoordeling geplaatst en we merken dat de koper helemaal overtuigd is van de correcte prijs-kwaliteitverhouding van het toestel. Voor deze gebruiker voldoet het toestel perfect aan de verwachtingen.

Ben je van plan om voor de eerste keer een draadloze intercom te installeren? En wil je bij voorkeur toch liever niet teveel budget voorzien? Dan loont het alvast de moeite om dit product even grondig te bekijken. De lage prijs maakt deze draadloze intercom meteen een pak toegankelijker voor het grote publiek.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: ben je vaak op de weg met de motor, dan is deze draadloze intercom een echte aanrader. Ideaal om met je passagier op een veilige en betrouwbare manier te kunnen communiceren.

Bluetooth: dankzij de handige bluetooth functie is het mogelijk om een verbinding te creëren met bijvoorbeeld je mp3 of eventueel je smartphone.

Voeding: deze draadloze intercom is uitgerust met een bijzonder krachtige ingebouwde accu die je zonder problemen kunt opladen.

Filter: er is ook een filter aanwezig zodanig dat het mogelijk wordt om storende omgevingsgeluiden op een eenvoudige manier te filteren.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: slechts één klant is toch niet helemaal overtuigd van deze draadloze intercom en vindt het product toch behoorlijk kwetsbaar.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Hbopeners Deurintercom

 

Indien je op zoek bent naar een degelijke draadloze intercom dan kun je altijd eens dit model bekijken van het bekende merk Hbopeners. Bovendien valt de prijs bijzonder goed mee en zul je het misschien nog tussen de goedkope draadloze intercoms kunnen spotten.

Deze deurintercom werkt probleemloos tot op een afstand van ongeveer 40 meter. Door middel van de camera is het mogelijk om te zien wie er nu precies aan de deur staat. Verder beschikt de intercom over een infrarood nachtcamera waardoor je ook s’ nachts of bij weinig licht heel duidelijk kunt zien wie er op het scherm verschijnt. Het is mogelijk foto’s en video’s te maken.

We merken dat de klanten laaiend enthousiast zijn over deze draadlozde intercom omwille van de vele mogelijkheden en opties die het toestel biedt. Het is bovendien van een degelijke kwaliteit en het werkt helemaal naar behoren.

Wil je de draadloze intercom echter aan de voordeur kunnen bevestigen dan loont dit product alvast de moeite. Het product wordt jou aangeboden door het sterk gewaardeerde, en misschien ook wel het beste merk Hbopeners. Hieronder alvast een opsomming van de populairste kenmerken.

 

Voordelen:

Prijskaartje: je zult het misschien niet meteen verwachten maar toch blijkt het prijskaartje bijzonder goed mee te vallen.

Infrarood: je geniet ook de aanwezigheid van een perfect functionerende infrarood nachtcamera. Op die manier kun je ook in het donker scherpe en heldere beelden bekomen.

Bereik: het is een bijzonder krachtige draadloze intercom met een maximaal bereik van ongeveer 40 meter.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: we merken uit de beoordelingen dat één enkele klant toch wel wat twijfels blijkt te hebben over de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Elro DV447WIP IP Video

 

Deze draadloze intercom van het bekende merk Elro is volgens sommige klanten echt wel een topproduct ondanks de iets hogere prijs ervan. Het toestel werkt volledig op het lichtnet door middel van een adapter.

Dankzij deze intercom kun jij op een snelle manier zien wie er aan je deur staat, en dit zelfs wanneer je zelf niet thuis bent. Dit heeft te maken met de Elro app waarover de intercom beschikt. Het apparaat is voorzien van een kleurenscherm van 7 inch en heeft maar liefst 16 verschillende beltonen waaruit je kunt kiezen.

We merken vooral de verdeeldheid van de klanten op. Een aantal gebruikers zijn bijvoorbeeld helemaal overtuigd van de voordelige koop en de geluidskwaliteit. Andere kopers vinden het product dan weer kwetsbaar en helemaal niet aan hun verwachtingen voldoen.

Ook het bekende merk Elro biedt een degelijke en duurzame draadloze intercom aan. Om te weten te komen of dit product al dan niet aan jouw verwachtingen kan voldoen, kan het best wel handig zijn om de voor- en nadelen even op een rijtje te zien staan. Hieronder alvast een selectie van de belangrijkste kenmerken.

 

Voordelen:

Voeding: je kunt deze draadloze intercom makkelijk aansluiten op het lichtnet door gebruik te maken van de meegeleverde adapter.

Elro app: je hoeft tegenwoordig niet meer thuis te blijven om te weten te komen of er iemand aan de deur staat en wie het dan wel mag zijn. Via de Elro app kun je alles vanop een afstand volgen.

Display: je geniet een duidelijk en helder kleurenscherm met een maximale grootte van wel 7 inch.

Handig in gebruik: het kost helemaal geen moeite om deze draadloze intercom te installeren en bovendien beschik je over heel wat diverse beltonen.

 

Nadelen:

Prijzig: jammer genoeg is het niet meteen de draadloze intercom met de laagste prijs. Dat zou dan ook een struikelblok kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Futuro inbouw buitenunit met codepaneel

 

Met de Futuro draadloze intercom kun jij vanaf nu op een eenvoudige en vooral snelle manier te weten komen wie er nu precies bij jou thuis staat. Toch zul je daar best net iets meer budget voor hoeven te voorzien aangezien het niet langer tussen de goedkope draadloze intercoms zal te vinden zijn.

De buitenunit van het toestel is helemaal gemaakt uit stevig en duurzaam RVS. Met behulp van het codepaneel kun je dan van buitenaf zelf je hek of deur openmaken. Het toestel is voorzien van een kleurenscherm en de camera beschikt ook nog eens over nachtzicht. Verder is het mogelijk om indien je dit wenst, verschillende buitenunits en binnenunits met elkaar te verbinden.

Doordat er op dit moment nog geen beoordeling geplaatst is, is het voor ons bijzonder moeilijk om een verder advies te geven omtrent dit product. De hoge prijs zou zeker en vast een verklaring hiervoor kunnen zijn.

Mag het allemaal wat meer zijn en hecht je hierbij ook belang aan het design van de draadloze intercom? Dan kunnen wij jou aanraden om het volgende product even grondig onder de loep te nemen. Zo kun je meteen te weten komen of het al dan niet aan jouw verwachtingspatroon kan voldoen.

 

Voordelen:

Materiaal: de behuizing van de draadloze intercom is volledig vervaardigd uit bijzonder duurzaam en hoogwaardig RVS.

Codepaneel: er is ook een betrouwbaar en veilig codepaneel voorzien waarmee je bijvoorbeeld de poort, de deur of het hek kunt openmaken van buitenaf.

Nachtzicht: doordat de camera over nachtzicht beschikt, is het ook mogelijk om in het donker duidelijke en heldere beelden te maken.

 

Nadelen:

Budget: echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat je net iets meer budget zult moeten voorzien.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Hbopeners Intercom met draad Deurintercom

 

Net zoals één van de voorgaande toestellen is ook deze draadloze intercom afhankelijk van het bekende merk Hbopeners.

De camera is afgewerkt met een metalen behuizing en is voorzien van nachtzit. Daardoor wordt het mogelijk om ook s’ nachts duidelijk te zien wie er aan je deur staat. Je kunt de bewegingsdetectie inschakelen en kiezen uit verschillende soorten beltonen.

Ook hier ontbreken momenteel nog reviews. Daardoor krijgen wij het vermoeden dat het hier misschien wel eens om een vrij recent product zou kunnen gaan. Haast je dus naar de winkel en wees de eerste in het plaatsten van een review.

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om voor deze unieke draadloze intercom te kiezen. Ook dit product wordt jou aangeboden door het bekende en sterk gewaardeerde merk Hbopeners. Bovendien wordt de draadloze intercom gekenmerkt door een modern en elegant design.

 

Voordelen:

Behuizing: voor de behuizing heeft men gebruik gemaakt van duurzaam metaal dat best wel tegen een stootje kan.

Nachtzicht: deze draadloze intercom is voorzien van een goed functionerende nachtzicht functie. Ideaal om ook in het donker duidelijke beelden te kunnen maken.

Bewegingsdetectie: daarnaast heb je de mogelijkheid om gebruik te maken van de bewegingsdetectie.

Handig in gebruik: de draadloze intercom is bijzonder eenvoudig te installeren en beschikt over heel wat functies en optiemogelijkheden. Verder kun je heel wat diverse beltonen selecteren.

 

Nadelen:

Prijskaartje: het is mogelijk dat sommige klanten de prijs misschien te duur zullen vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Draadloze intercoms koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar één van de beste draadloze intercoms? Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Misschien let je dus op te veel details waardoor het alleen maar moeilijker wordt om een uiteindelijke keuze te maken. Wij willen jou natuurlijk enorm graag helpen. We zijn daarom zelf even op zoek gegaan om te kunnen uitmaken met welke factoren je rekening zou kunnen houden. Tijdens het vergelijken van de verschillende producten en aanbiedingen zou je eventueel wel kunnen letten op het gebruiksgemak, de mogelijkheden en het budget. Daarnaast is het niet slecht om ook even aandachtig te zijn voor het bereik van het toestel.

Wat is een draadloze intercom

Wanneer je op zoek gaat naar een draadloze intercom dan is het natuurlijk best wel handig dat je perfect weet wat hiermee wordt bedoeld. Een intercom is eigenlijk een handig apparaatje waarmee je in een mum van tijd kunt te weten komen wie er nou precies voor je deur staat. Je hoeft dus helemaal je deur niet te openen want je kunt het gewoon via de intercom zien. Zo kun je al dan niet beslissen om de deur open te maken of juist niet. Met de intercom kun je dus op een eenvoudige manier heel wat ongemakkelijke situaties gaan voorkomen.

Toch is het een goede aanbeveling om niet meteen het eerste het beste toestel aan te kopen. Net zoals het ook een goede aanrader is om niet meteen naar de goedkope draadloze intercoms te gaan spurten. Probeer alvast zoveel mogelijk verschillende apparaten met elkaar te gaan vergelijken alvorens je een ultieme beslissing maakt. Door verschillende draadloze intercoms te bekijken, kun je vaststellen dat sommige apparaten over net iets meer mogelijkheden beschikken in vergelijking met andere.

 

Het gebruiksgemak en de voordelen ervan

Het spreekt voor zich dat er heel wat verschillende mogelijkheden zijn op het gebied van intercom apparaten. Het grote pluspunt wanneer je kiest voor een draadloos model is dat de installatie op een veel makkelijkere en snellere manier kan gebeuren. Bij een draadloze intercom hoef je eigenlijk helemaal geen hak- of breekwerken te gaan uitvoeren. Je kunt een draadloze intercom namelijk op een bijzonder eenvoudige manier aan je voordeur bevestigen.

De meeste draadloze intercoms werken op basis van een handige en krachtige Wifi verbinding. Zodra er iemand op de deurbel drukt, kun je via de Wifi verbinding meteen de persoon op de intercom zien verschijnen. Je hebt ook apparaten die via de smartphone kunnen bestuurd worden. Indien je merkt dat er bij jou thuis of in de nabije omgeving toch verschillende storingsbronnen zijn dan is het natuurlijk een goede aanrader om de draadloze intercom te combineren met een bekabelde intercom.

 

Het bereik, de extra functies en mogelijkheden

Het lijkt misschien niet helemaal belangrijk maar toch is het een goed idee om ook rekening te houden met het bereik van het toestel. Bepaalde draadloze intercoms zullen met gemak een bereik kunnen halen van maar liefst 250 meter. Andere apparaten beschikken dan weer over een lager bereik. Om het bereik te kunnen bepalen, is het handig om rekening te houden met de structuur van je woning. Hoe meer muren en wanden er zijn, hoe beter en hoe krachtiger het bereik zal moeten zijn.

Verder zul je merken dat bepaalde apparaten over net iets meer mogelijkheden beschikken. Sommige van deze opties kunnen echt een meerwaarde bieden terwijl andere functies eerder een gadget zijn. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om uit verschillende beltonen te kiezen. Daarnaast kan het ook handig zijn indien je via de draadloze intercom de persoon ook kunt toespreken. Kortom er zijn heel wat mogelijkheden en factoren waarop je kunt letten.

Welk budget hoef je te voorzien

Welk budget je aan een draadloze intercom spendeert, is in de eerste plaats natuurlijk afhankelijk van het bedrag dat je er zelf kunt en wilt aan spenderen. Het is uiteraard wel logisch dat de uiteindelijke prijsbepaling van het toestel door diverse factoren kan worden bepaald. Zo zal een draadloze intercom vaak iets duurder zijn indien het toestel over meer mogelijkheden en opties beschikt. Zo kun je al heel wat goedkope draadloze intercom toestellen aankopen voor amper 150 euro of minder. Maar je hebt ook apparaten die met gemak de 400 euro halen.

Het kan misschien een goed idee zijn om voor jezelf ook even uit te maken waar je precies naar op zoek bent. Door jezelf deze vragen te stellen, zul je merken dat je veel gerichter op zoek kunt gaan. En dit is natuurlijk altijd makkelijker en aangenamer. Het is misschien ook een goed idee om eventjes de verschillende online reviews te bekijken. Daarin geven kopers positief of negatief advies over een bepaalde draadloze intercom. Zo kun je meteen zien of het desbetreffende toestel al dan niet iets voor jou is. Let ook op mogelijke promoties en wie weet kom je zo wel een draadloze intercom aanbieding tegen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES