5 Beste Draadloze Stofzuigers Test van 2024

Laatste update: 21.06.24

 

Draadloze Stofzuigers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Steeds meer personen zijn overtuigd van de mogelijkheden die een draadloze stofzuiger aanbiedt. Zo zijn ze vaak heel compact, wat het eenvoudiger maakt om ze na gebruik weer op te bergen. En ze zijn geschikt om snel even tussendoor de woonkamer een nieuwe onderhoudsbeurt te geven. Echter, het ruime assortiment zorgt bij veel nieuwe klanten vaak voor heel wat keuzestress. Wij zetten daarom alvast 3 hedendaagse toppertjes op een rijtje en hopen jou hiermee verder op weg te helpen. Zo blijkt de Rowenta Air Force Flex 560 steelstofzuiger alvast een topproduct kiest dat geleverd wordt inclusief tal van handige opzetstukken. Daarnaast blijkt ook de Bosch BBHMOVE6N steelstofzuiger een goede aanbeveling en garandeert hij een maximale gebruiksduur van 36 minuten.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Draadloze Stofzuigers (Reviews) van 2024

 

De meeste stofzuigers kunnen een beperking zijn als je bepaalde ruimtes wilt reinigen. Daarom is er dankzij de technologie van vandaag een oplossing gevonden voor dit probleem. De draadloze stofzuiger maakt het huishouden veel aangenamer en sneller. Bekijk daarom de mogelijkheden hieronder en schaf de beste draadloze stofzuiger aan die jouw behoeften het best bevredigt.

 

1. Rowenta Air Force Flex 560 RH9474WO Steelstofzuiger Met accessoires 

 

Met de Rowenta steelstofzuiger, afkomstig uit de bekende Rowenta Air Force Flex serie, haal je zonder twijfel een topproduct in huis. Bovendien wordt hij geleverd inclusief een oplader, een gebruiksaanwijzing en tal van handige accessoires. Denk bijvoorbeeld maar aan een dierenhaarborstel, een kierenzuigmond, een turbozuigmond, een meubelzuigmond, een kleine zuigmond en een combizuigmond.

Deze draadloze steelstofzuiger werkt op basis van een krachtige accu die in 180 minuten helemaal is opgeladen. Vervolgens kun je hem, afhankelijk van de stand, tussen de 6 en 35 minuten zonder problemen gebruiken. Hij wordt verder aangevuld met een ruim vermogen van 100 Watt, een aan- en uitschakelaar en een indicatielampje. Hij is geschikt om hem staand op te bergen of eventueel als muurmontage te installeren.

De zakloze stofzuiger biedt een ruim opvangreservoir van 0,4 liter aan en blijkt ook nog een voorzien van een duurzame Hepa luchtfilter. Besef echter wel dat hij geen dweilfunctie aanbiedt noch geschikt is om natte vloeren schoon te maken. Toch reageren klanten uitsluitend tevreden alhoewel de kwaliteit volgens één iemand beter had gekund.

 

Voordelen:

Toebehoren: op het moment van aankoop worden tal van handige toebehoren meegeleverd. Denk maar aan een oplader, een gebruiksaanwijzing en diverse opzetstukken.

Voeding: hij maakt gebruik van een krachtige batterij die over een oplaadtijd van 180 minuten beschikt en vervolgens een gebruikstijd van 6 tot 35 minuten kan garanderen.

Handig in gebruik: je zult zien dat de draadloze stofzuiger van alle comfort voorzien is. Zo wordt hij gekenmerkt door een vermogen van maximaal 100 Watt, een indicatielampje, een 0,4 liter opvangreservoir en een aan- en uitschakelaar.

Filter: de steelstofzuiger is uitgerust met één van de meest degelijke filtersystemen; de Hepa luchtfilter.

 

Nadelen:

Matige kwaliteit: een blik op de online reviews toont aan dat één koper toch wel wat meer kwaliteit had verwacht.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Bosch BBHMOVE6N Steelstofzuiger 

 

Net zoals de Miele draadloze stofzuigers weten ook de stofzuigers van Bosch heel wat mensen te overtuigen. Zo blijkt deze snoerloze 2-in-1 Bosch draadloze stofzuiger inclusief geïntegreerde kruimeldief een goede aanbeveling om te voorzien in het dagelijkse onderhoud.

Het apparaat is voorzien van een stel krachtige oplaadbare Ni-Mh batterijen die een oplaadtijd kennen van ongeveer 960 minuten. Eenmaal volledig opgeladen, kan hij makkelijk 36 minuten gebruikt worden op de laagste stand en 8 minuten in turbostand. Daarnaast blijkt deze stofzuiger volledig zakloos waardoor gebruik gemaakt wordt van een opvangreservoir van 0,3 liter.

De draadloze stofzuiger biedt verder een aan- en uitschakelaar aan, een parkeerstand en een indicatielampje. Houd er wel rekening mee dat hij niet over een dweilfunctie beschikt, wat bij sommige andere draadloze stofzuigers wel tot de mogelijkheden behoort. Klanten zijn duidelijk overtuigd van de aangeboden kwaliteit en duurzaamheid en belonen dit apparaat met maar liefst 5 sterren.

 

Voordelen:

Plaatsbesparend: doordat deze draadloze stofzuiger plooibaar is, werkt hij meteen ook plaatsbesparend als je hem na gebruik wilt opbergen.

Stand: je hebt de mogelijkheid om te schakelen tussen 3 verschillende standen waaronder laag, middel en turbo. In de hoogste stand levert hij een gebruiksduur van 8 minuten terwijl dit in de laagste stand ruim 36 minuten blijkt te zijn.

Voeding: de draadloze stofzuiger werkt door middel van een krachtige oplaadbare Ni-Mh batterij.

Handig in gebruik: het apparaat blijkt evenzeer uitgerust met een indicatielampje, een parkeerstand en een geïntegreerde makkelijk afneembare kruimelzuiger.

 

Nadelen:

Geen dweilfunctie: ben je op zoek naar een draadloze stofzuiger inclusief dweilfunctie, dan is dit apparaat van Bosch niet meteen de beste aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Dyson V11 Absolute Extra – Steelstofzuiger, Komt met een uitgebreid assortiment aan accessoires

 

Ben je op zoek naar een Dyson draadloze stofzuiger waarbij kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en comfort moeiteloos met elkaar worden gecombineerd dan loont het alvast de moeite om de Dyson V11 even onder de loep te nemen. Hoewel hij niet meteen tot de goedkope steelstofzuigers behoort, blijken heel wat klanten overtuigd van hun aankoop wat gelijk de mooie eindscore van 4,5 sterren weet te verklaren.

Met de Dyson V11 Absolute Extra kies je dan ook voor een degelijke steelstofzuiger die meteen opvalt vanwege zijn ergonomische vormgeving en uiterst lichte – amper 3 kg – design. Hij is daarbij voorzien van geïntegreerde kruimelzuiger, een praktisch opvangreservoir van 0,8 liter en een kwalitatieve Hepa luchtfilter waarmee zelfs de allerkleinste stofdeeltjes – weliswaar in combinatie met de enorme zuigkracht – worden verwijderd.

De Dyson steelstofzuiger maakt gebruik van een krachtige oplaadbare accu waardoor hij perfect draadloos kan worden gebruikt. Wil je de accu volledig opladen dan dien je hem in het meegeleverde basisstation te plaatsen en rekening te houden met een oplaadtijd van 210 minuten. Vervolgens geniet je een variabele – naargelang de stand – gebruiksduur van 7 tot 60 minuten.

 

Voordelen:

Basisstation: de Dyson V11 Absolute Extra wordt geleverd inclusief een praktisch basisstations zodanig dat het mogelijk wordt om de geïntegreerde accu weer helemaal op te laden.

Gebruiksduur: afhankelijk van de stand waarin je de steelstofzuiger gebruikt, kan een gebruiksduur geleverd worden van 7 tot maximaal 60 minuten.

Kruimelzuiger: hij is voorzien van een geïntegreerde kruimelzuiger die je er makkelijk kunt op en af klikken.

Handig in gebruik: verder zorgen zijn ergonomische uitvoering en lichte gewicht voor een optimaal gebruiksgemak. Dit wordt verder aangedikt met de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 zuigkrachtstanden.

 

Nadelen:

Prijskaartje: in vergelijking met heel wat andere draadloze stofzuigers, behoort hij niet meteen tot de goedkope exemplaren uit het rijtje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Miele Triflex HX1 Performance – Steelstofzuiger , Maximale gebruikstijd: 60 min

 

Deze draadloze stofzuiger van Miele is voorzien van een krachtige Lithium-Ion accu die – weliswaar met behulp van het meegeleverde basisstation – makkelijk kan worden opgeladen. Daarbij dien je rekening te houden met een maximale oplaadtijd van 240 minuten die vervolgens een gebruiksduur van maar liefst 60 minuten garandeert op voorwaarde dat het apparaat in de laagste stand staat.

Net zoals de meeste andere exemplaren binnen deze selectie, wordt ook deze Miele Triflex HX1 Performance steelstofzuiger gekenmerkt door een geïntegreerde kruimelzuiger die makkelijk uitneembaar blijkt en bijgevolg geschikt om kleine hoeken en kantjes stofvrij te krijgen. Dit alles wordt aangevuld met een 0,5 liter opvangreservoir, een krachtige Hepa luchtfilter en een degelijke combizuigmond.

Hoewel de beschrijving getuigd van een echt topproduct, blijken er tot op heden nog geen reacties te zijn geplaatst. Dit maakt het voor ons behoorlijk moeilijk om jou verder advies te geven over eventuele klantervaringen.

 

Voordelen:

Standen:de Miele Triflex HX1 Performance steelstofzuiger garandeert maar liefst 3 verschillende zuigkrachtstanden gaande van laag tot middel en turbo.

Gebruiksduur: eenmaal correct opgeladen en in de laagste stand, kan een totale gebruiksduur van maar liefst 60 minuten worden gegarandeerd.

Kruimelzuiger: deze steelstofzuiger met bijbehorende combizuigmond wordt jou aangeboden inclusief een geïntegreerde kruimelzuiger.

 

Nadelen:

Niet budgetvriendelijk: we durven vermoeden dat het hogere prijskaartje mogelijks als een struikelblok wordt beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. AEG CX7-2-45BM Steelstofzuiger met afneembare kruimelzuiger

 

Wil je toch meer bewegingsvrijheid genieten tijdens het stofzuigen? Kies dan ongetwijfeld voor een draadloos exemplaar. Deze unieke draadloze steelstofzuiger wordt jou aangeboden door het bekende merk AEG en maakt deel uit van de AEG CX7 serie. Bovendien is het apparaat momenteel in prijs verlaagd waardoor het toegankelijk wordt voor een breed publiek.

De steelstofzuiger is voorzien van een bijzonder krachtige accu die je zonder problemen kunt opladen. Zodra het apparaat helemaal is opgeladen dan kun je de stofzuiger maar liefst 45 minuten lang, hetzij op de laagste stand, gaan gebruiken. Met behulp van het indicatielampje kun je bovendien de batterijstatus in de gaten houden. Verder is de steelstofzuiger uitgerust met een aan- en uitschakelaar, een parkeerstand een indicatie zodra het stofreservoir moet geleegd worden.

Het grote pluspunt van het product is dat het geleverd wordt inclusief een geïntegreerde kruimelzuiger. Een blik op de online beoordelingen leert ons dat de klanten voornamelijk positief reageren en tevreden zijn met hun aankoop. Houd er wel rekening mee dat de stofzuiger niet voorzien is van een duurzame HEPA filter.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met deze unieke draadloze stofzuiger van AEG. In vergelijking met sommige andere stofzuigers, zul je merken dat dit apparaat behoorlijk stil kan functioneren. Tenminste als je de draadloze stofzuiger niet op de allerhoogste stand gebruikt. Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Bekijk dan de voor- en nadelen hieronder.

 

Voordelen:

Stofreservoir: de steelstofzuiger is voorzien van een handig stofreservoir met een maximale inhoud van 0,5 liter. Bovendien wordt er een signaal gegeven op het moment dat je het reservoir moet legen.

Toebehoren: de draadloze stofzuiger is voorzien van een bijzonder krachtige en makkelijk afneembare geïntegreerde kruimelzuiger. Daarnaast krijg je er ook een turbozuigmond bij en een duidelijke handleiding.

Gebruikstijd: op het moment dat de steelstofzuiger volledig is opgeladen, dan kun je maar liefst 45 minuten lang stofzuigen. Je kunt schakelen tussen diverse standen.

 

Nadelen:

Geen HEPA filter: het gebrek aan HEPA filter zou door sommige klanten misschien wel eens als een minpuntje kunnen worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Draadloze stofzuigers koopgids

 

Net zoals bij vele andere apparaten is het tegenwoordig ook mogelijk om een draadloze stofzuiger te kopen. Niet alle soorten stofzuigers kun je draadloos kopen en je moet ook nog op andere kenmerken letten. Het is belangrijk om te letten op de zuigkracht en de functies van een stofzuiger. Je moet natuurlijk ook rekening houden met de prijs van het product en jouw opgestelde budget.

Soorten draadloze stofzuigers

Niet alle soorten stofzuigers kun je draadloos kopen. Het is bijvoorbeeld moeilijk om een draadloze sledestofzuiger of een draadloze ketelstofzuiger te vinden. Omdat deze apparaten een hoger vermogen hebben is de energie van een batterij niet altijd genoeg om ze van kracht te voorzien. Vooral bij een ketelstofzuiger heb je veel kracht nodig want deze modellen kunnen ook vloeistof opzuigen en worden gebruikt voor grote oppervlaktes.

Je zult eerder moeten kiezen tussen een steelstofzuiger en een robotstofzuiger.

Een steelstofzuiger wordt over het algemeen gebruikt om kleinere ruimtes schoon te maken. Je kunt deze stofzuigers met één hand bedienen maar omdat je het ganse gewicht draagt kan het na een tijdje voor last zorgen. Het voordeel is dat deze stofzuigers compact zijn van vorm en je kunt ze dus makkelijk opbergen na gebruik. Het stofreservoir van dit type is wel kleiner, het zal dus vlugger vol zitten en je zult het regelmatig moeten legen.

Stofzuigen is niet meteen de leukste taak in het huishouden, en als je huisdieren hebt moet je ook veel meer stofzuigen dan anders. Om dit op te lossen kun je kiezen voor een robotstofzuigers. Deze draadloze stofzuigers zijn verbonden met een basisstation. Je kunt deze stofzuigers instellen om op een bepaald tijdstip een ruimte te stofzuigen. Dankzij de sensoren van deze stofzuigers vermijden ze obstakels en trappen en kunnen ze een ruimte volledig schoonmaken. Wanneer de batterij bijna leeg is keren ze zelfstandig terug naar het basisstation om op te laden. Het nadeel is dat het reservoir voor stof klein is dus je moet het regelmatig leegmaken.

 

Hoe groot is de zuigkracht

Stof is makkelijk om op te zuigen, maar kruimels van brood of ander voedsel wegen iets meer en kunnen daarom moeilijker zijn om op te zuigen. Het is dus belangrijk dat een stofzuiger beschikt over een grote zuigkracht. Stofzuigen met een hoge zuigkracht is niet altijd een aanbeveling, het is daarom interessant als je de zuigkracht zelf kunt instellen.

Gelukkig beschikken de meeste apparaten over deze mogelijkheid. Meestal zijn er zelfs tot drie manier waarop je de zuigkracht kunt instellen. De eerste manier is via een schuif die op de steel van de stofzuiger zit, dit zul je echter niet vinden op een steelstofzuiger maar meer op een sledestofzuiger. Als je de schuif opent vermindert de zuigkracht.

De beste manier om de zuigkracht te regelen is via een knop op de stofzuiger. Je kunt deze knop verdraaien of verschuiven om de zuigkracht hoger of lager te zetten. Dit maakt het makkelijker om verschillende ondergronden te stofzuigen. Als je een tapijt zult schoonmaken op de hoogste stand kan het zijn dat je tapijt beschadigd wordt.

Sommige stofzuigers beschikken over de mogelijkheid om zelf de ondergrond te herkennen en de zuigkracht daarop af te stellen. Dit komt vooral voor bij robotstofzuigers.

 

Prijs van een draadloze stofzuiger

Als je op zoek bent naar een nieuwe stofzuiger dan heb je waarschijnlijk al een budget opgesteld en je wilt je daar natuurlijk graag aan houden. Laat je niet afschrikken als de stofzuiger van jouw dromen te duur is. Meestal kun je het product voor een goedkopere prijs vinden als je wat meer zoekwerk verricht.

Een goede raad is om online op zoek te gaan naar aanbiedingen. Dit biedt enkele voordelen, je kunt verschillende modellen eenvoudig met elkaar vergelijken en de prijs van het product ligt meestal lager.

Daarbovenop kun je nog vele nuttige informatie terugvinden in de reviews van eerdere kopers. Zo weet je van vooraf alle voor- en nadelen van de stofzuiger. Houd tenslotte nog rekening met de verzendkosten, deze kunnen redelijk hoog oplopen voor een groot voorwerp zoals een stofzuiger.

Functies

Het voordeel van een draadloze stofzuiger is de extra bewegingsvrijheid. Het nadeel is dat je afhankelijk bent van een batterij. Kies voor een stofzuiger met een sterke batterij zodat je voor een lange tijd kunt stofzuigen zonder de accu te hoeven op te laden.

Maak een keuze tussen een zakloze stofzuiger of een stofzuiger met zak. Als je kiest voor een model met zak dan moet je geregeld een meerkost maken om de zakken te kopen. Let erop of jouw stofzuiger vloeistoffen kan opzuigen. Dit kan handig zijn in bepaalde ruimtes, in de keuken wordt er bijvoorbeeld af en toe wel eens water gemorst.

Kies tenslotte voor een goede stoffilters zoals een HEPA filter. Deze filters zijn speciaal vervaardigd voor mensen die last hebben van allergieën. Deze filters halen meer stof uit de lucht zodat je in een schonere omgeving kunt wonen.

 

 

» Herbekijk producten van de afgelopen jaren

Producten van de afgelopen jaren

 

 

Bosch Readyy’y BBH22042 Steelstofzuiger

 

Dit product heeft een dubbele functie te weten een steelstofzuiger en een kruimelstofzuiger in één. De Bosch BBH22042 – Readyy’y heeft een oplaadtijd van 16 uur, waarna het voor 44 minuten gebruikt kan worden afhankelijk van de stand.

Het kent 2 standen die je kunt instellen bij het handvat en het beschikt over een elektrische borstel die roteert. Dit maakt het geschikt voor alle vloeren zoals parket, kleed en tapijt. Dit product is super licht en het is draadloos voor flexibiliteit en ultieme vrijheid. Je kunt dit product ook gebruiken buiten het huis zoals in de auto en overal meenemen.

De gebruiker van deze Bosch BBH22042 laat middels een review weten wat die goed vindt van dit product en wat minder goed bevonden is. De prijs valt voor deze persoon tegen, terwijl het erg duurzaam en ook zeker van goede kwaliteit is.

Voor deze Bosch steelstofzuiger voorzie je best iets meer budget. Alhoewel de meeste kopers zich aan de iets hogere prijs niet echt lijken de storen. Het is een bijzonder krachtig apparaat dat in een mum van tijd is opgeladen. Doordat het draadloos is, heb je ook veel meer bewegingsvrijheid.

[proscons id=”48″]

 

 

Rowenta Air Force All-In-One 360 RH9079 Steelstofzuiger

 

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met opnieuw een degelijke steelstofzuiger, ditmaal geleverd door het gewaardeerde merk Rowenta. Deze draadloze stofzuiger maakt deel uit van de serie “Rowenta Air Force All-In-One”.

De steelstofzuiger is een handig en multifunctioneel apparaat dat voorzien is van een geïntegreerde kruimelzuiger. Verder krijg je er bij de levering meteen ook nog een combizuigmond en een dierenhaarborstel bij. Het stofreservoir heeft een totale inhoud van maar liefst 0,4 liter. Het is een bijzonder krachtige en gebruiksvriendelijke stofzuiger die in amper 180 minuten helemaal gebruiksklaar is.

Jammer genoeg moeten we erbij vermelden dat het apparaat helemaal niet zo stil werkt en dat kan voor sommigen wel als een minpuntje beschouwd worden. Echter merken we vooral heel wat positieve reacties op waarin kopers een positief advies geven over de kwaliteit ervan. Echter is het prijskaartje voor één klant iets te hoog.

We begrijpen dat het niet altijd makkelijk is om op zoek te gaan naar de perfecte draadloze stofzuiger. Het is dan ook een goed idee om eens eventjes de tijd te nemen de eigenschappen van dit apparaat te bekijken. Op die manier weet je of deze steelstofzuiger aan je wensen kan voldoen.

[proscons id=”3816″]

 

 

Dyson DC62 Pro

 

De Dyson DC62 Pro heeft kwalitatieve cyclonen voor een goede luchtstroom en een krachtige motor die grondig schoonmaakt. Het is geschikt voor het verwijderen van dierenhaar met behulp van de turboborstel.

Dit product heeft een aan/uitknop om de gebruiksduur te verlengen. Zodra deze knop wordt losgelaten, stopt de stofzuiger meteen om op deze manier de accu alleen te gebruiken indien het nodig is. Om volop gebruik te kunnen maken van dit product, moet het voor ongeveer 6 uren opgeladen worden, waarna het voor 26 minuten kan schoonmaken en in de Max modus voor 6 minuten.

De Dyson DC62 Pro telt 42 gebruikers. De meesten geven er positief advies voor, want het is uitermate geschikt voor het verwijderen van stofdeeltjes en het is elke cent waard. Het is duidelijk en gemakkelijk te gebruiken. Anderzijds is de prijs van dit product aan de hoge kant en het is lawaaierig.

Met deze Dyson draadloze stofzuiger mag je er zeker van zijn dat je echt een degelijk apparaat in huis haalt. Deze steelstofzuiger kan dan ook op heel wat positieve reacties rekenen van de verschillende kopers. Laten we even de voor- en nadelen eens grondig onder de loep nemen.

[proscons id=”47″]

 

 

LG VC74070NCAQ

 

De LG VC74070NCAQ is een krachtige en draadloze stofzuiger waarmee je overal kunt stofzuigen. Het wordt aangedreven door een Smart inverter motor die minder luid is, maar toch volop zuigkracht uitoefent.

Met een accu die langer dan 5 jaar meegaat, kun je voor 40 minuten draadloos stofzuigen als het eenmaal volgeladen is. Dit product wordt geleverd met een opzetstuk voor kieren, met een parketborstel en een 2-in-1 borstel. Het heeft een opvangreservoir met een inhoud van 0,9 liter die gemakkelijk is te reinigen met lauw water, want het heeft geen zak.

Met slechts 1 gebruiker is de LG VC74070NCAQ draadloze stofzuiger toch niet uit het veld te slaan. Deze persoon vindt dit product prijzig, maar het is gemakkelijk te gebruiken en het is van goede kwaliteit. Hij geeft over het algemeen goed advies aan de toekomstige gebruikers van dit product.

LG is net zoals Philips en Aeg een bekend merk op het gebied van elektronische huishoudtoestellen. Het loont dan ook de moeite om eens dieper in te gaan op de voor- en nadelen van deze handige en vooral duurzame draadloze stofzuiger.

[proscons id=”51″]

 

 

Aeg CX7-45-ANI Animal Edition

 

Met de AEG CX7-45-ANI animal edition steelstofzuiger kun je binnen de kortste tijd grote oppervlakten stofzuigen, want het is draadloos.

Dit product is ideaal voor mensen met huisdieren, omdat het wordt geleverd met een speciaal Animal Care mondstuk om gemakkelijk dierenharen en vuil op te zuigen. Met deze stofzuiger kun je 45 minuten onafgebroken werken en het hoeft voor maar 4 uurtjes te worden opgeladen. Ook heeft het een wendbaarheid van 180 graden om onder stoelen of de hoeken van je bank te kunnen bereiken.

Zoals elk product negatieve en positieve beoordelingen kent, heeft deze draadloze stofzuiger die ook. In dit geval zijn de meeste gebruikers blij met dit product, want het is compact en het beschikt over een uitneembare kruimelzuiger.

Het is heel wendbaar en het is een blikvanger. Enkele negatieve bevindingen zijn onder andere dat dit product veel lawaai maakt tijdens het stofzuigen en het heeft een kleine opvangcontainer.

Met deze draadloze stofzuiger van het merk AEG heb jij in een mum van tijd het hele huis gestofzuigd. Bovendien is de stofzuiger ook gemakkelijk te verplaatsen en heb je voldoende bewegingsvrijheid doordat het helemaal draadloos werkt. Laten we dan ook even op zoek gaan naar de voor- en nadelen van dit apparaat.

[proscons id=”50″]

 

 

Dyson V10 Absolute Steelstofzuiger

 

Tegenwoordig zijn er verschillende soorten draadloze stofzuigers op de markt gebracht. Dit model is een steelstofzuiger en is afkomstig van het bekende merk Dyson. Het is misschien niet meteen één van de goedkope modellen maar we merken wel heel wat positieve online reviews op van kopers.

Het is een bijzonder krachtig apparaat dat geleverd wordt met meerdere accessoires en hulpstukken. Zo krijg je er een heleboel verschillende mondstukken bij zodat je bijvoorbeeld ook vloerkleedjes perfect kunt reinigen. Het toestel beschikt verder ook over een kruimelzuiger en een stofreservoir van ruim 0,8 liter.

Zodra we de verschillende online beoordelingen lezen dan merken we op dat veel kopers duidelijk tevreden zijn over de kracht en de kwaliteit van het apparaat. Bovendien is het ook enorm gebruiksvriendelijk. Het enige minpuntje heeft vooral te maken met de prijs ervan. Volgens een aantal kopers is de prijs toch iets te hoog.

Het is belangrijk om uit te kijken naar een degelijke draadloze stofzuiger die niet alleen krachtig is maar bovenal ook heel duurzaam. Dit exemplaar van Dyson zou misschien wel eens kunnen zijn waar jij al zo lang naar op zoek was. Laten we alvast eventjes de voordelen en de nadelen van het toestel rustig bekijken.

[proscons id=”2536″]

 

 

Philips SmartPro FC8776/01 Robotstofzuiger

 

Dit product heeft een slim detectiesysteem om de beste schoonmaakmethode te gebruiken die van toepassing is op jouw woning.

Het heeft 4 standen en het is slechts 6 cm hoog, zodat het ook onder laag meubilair kan. Obstakels zoals trappen en poten van tafels en stoelen maken het niet moeilijk voor de Philips SmartPro FC8776/01 om zijn werk te doen. Je kunt het 24 uur van tevoren programmeren om bij jouw afwezigheid toch het huis te stofzuigen.

De Philips SmartPro kun je niet rekenen tot de categorie van goedkope draadloze stofzuigers, want gezien de prijsverhouding met de overige stofzuigers is dit de duurste. Voor de meeste kopers mocht dit toch niet baten, want zij vinden dit een topproduct.

Het maakt goed schoon en het is eenvoudig in gebruik. De overige gebruikers vinden het prijzig en onhandig in gebruik.

Het plaatje zou niet compleet geweest zijn, mocht er ook geen draadloze stofzuiger van het bekende merk Philips in gestaan hebben. Philips wordt door heel wat gebruikers beschouwd als veruit het beste merk. Het zou dan ook wel eens kunnen zijn dat deze draadloze stofzuiger bij de populairste apparaten uit onze lijst behoort.

[proscons id=”49″]

 

 

» Verberg voorgaande informatie

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES