Beste draagbare stofzuiger

Laatste update: 21.05.24

 

Draagbare stofzuigers test van 2024

 

Ben je op zoek naar een draagbare stofzuiger maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan hoef je alvast niet te panikeren. Om jou te helpen, hebben we al even een koopgids opgesteld. Daarin proberen we jou iets meer advies te geven over bepaalde factoren. Zo weet je dus waarop je zoal kunt letten bij de aankoop van een draagbare stofzuiger. Zo blijkt de Bosch BCH6ZOOO echt wel een meer dan degelijk toestel te zijn. Het apparaat is niet alleen krachtig en kwalitatief sterk maar ziet er vanwege de opvallende rode kleur ook best wel fraai uit. Ideaal indien je graag kwaliteit met design combineert. Ook wanneer je voor de LG VC74070NCAQ draagbare stofzuiger kiest, zul je kwaliteit in huis halen. Bovendien is het toestel volledig draadloos wat zorgt voor meer bewegingsvrijheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Draagbare stofzuiger reviews – Top 5

 

 

Tegenwoordig moet je voor jouw eigen gemak met de technologie kunnen meegaan. De technologie is bedoeld om dingen gemakkelijker te maken voor jou. Denk daarbij maar aan een draagbare stofzuiger die je niet overal hoeft mee te slepen. Uit de opties hieronder kun jij de beste draagbare stofzuiger voor jezelf uitkiezen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Bosch BCH6ZOOO

 

De Bosch BCH6ZOOO draagbare stofzuiger is een topproduct dat niet mag ontbreken in jouw huis. Dit product heeft een leuk en modern design met een mooie rode kleur. Het zal zeker een aanwinst zijn voor de moderne apparaten thuis.

Deze stofzuiger zonder zak is ideaal voor het opruimen van droog vuil en heeft een reservoir van 0,9 liter. Het is voorzien van een batterij met een vermogen van 25,2 V. De batterij moet je gewoon simpel 6 uur lang opladen, zodat je het daarna voor een uur lang onafgebroken kunt gebruiken. Het heeft een compact design en het neemt niet veel ruimte in beslag.

Voor beide personen die deze stofzuiger hebben gekocht is het een succesvolle aankoop geweest. Deze gebruikers zijn tevreden met dit topproduct en raden het aan. De kwaliteit is uitstekend en het werkt prima. Hiermee kun je gemakkelijk overal schoonmaken.

Met dit product haal je een draagbare stofzuiger in huis van het bekende en misschien wel het beste merk Bosch. Toch is het belangrijk om er rekening mee te houden dat het toestel niet meteen over de laagste prijs beschikt. Maar laten we toch even op zoek gaan naar de voordelen en de nadelen ervan.

 

Voordelen: 

Design: deze draagbare stofzuiger is afgewerkt in een mooie felrode kleur in combinatie met zwarte accenten. Je haalt dus ook wel degelijk een echte blikvanger in huis.

Gebruiksgemak: het is een draagbare stofzuiger die functioneert zonder zak maar wel voorzien is van een handig reservoir. Dit reservoir heeft een totale inhoud van ongeveer 0,9 liter.

Voeding: de stofzuiger werkt op een bijzonder krachtige batterij die over een maximaal vermogen beschikt van maar liefst 25,2 V. Wanneer de batterij volledig is opgeladen dan kun je deze zonder problemen 1 uur lang gaan gebruiken.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: we kunnen het toestel vast en zeker tot de populairste draagbare stofzuigers rekenen. Toch kan het prijskaartje ook wel eens een probleem zijn voor sommige andere kopers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. LG VC74070NCAQ

 

Met de LG VC74070NCAQ draagbare stofzuiger kun je nu echt overal in het huis schoonmaken, want dit product is snoerloos. Dat zorgt er gelukkig niet voor dat de motor minder kracht heeft. Met de krachtige smart inventor motor kun je ongeveer 40 minuten lang op een stille manier stofzuigen.

Het stofreservoir heeft een inhoud van 0,9 liter en het is gemakkelijk schoon te maken of te vervangen. Het is voorzien van een filter die ervoor zorgt dat zelfs de kleinste stofdeeltjes opgenomen en vastgehouden worden.

Voor dit product is er maar 1 gebruiker die als minpunt aangeeft dat de prijs van dit product te hoog is. Als je de prijzen van de overige stofzuigers vergelijkt met dit product, dan kun je weten dat deze gebruiker het aan het juiste eind heeft, want dit product valt niet onder de groep van goedkope draagbare stofzuigers.

Ook het merk LG is een vaste waarde wanneer je op zoek wilt gaan naar een degelijke stofzuiger. Doordat deze draagbare stofzuiger bovendien ook volledig snoerloos werkt, heb je veel meer bewegingsvrijheid. En dat is iets wat heel wat gebruikers bijzonder sterk kunnen waarderen.

 

Voordelen: 

Motor: het apparaat beschikt over een bijzonder sterke smart inventor motor. Je kunt dus zonder problemen maar liefst 40 minuten lang stofzuigen zonder dat je hierbij aan zuigkracht verliest.

Stil: ondanks de kracht van de motor zul je merken dat het toestel zo goed als geluidloos functioneert.

Reservoir: deze draagbare stofzuiger is voorzien van een handig stofreservoir dat over een totale inhoud van maar liefst 0,9 liter beschikt. Bovendien kun je het makkelijk legen en opnieuw vervangen.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: een enkele koper heeft aan dat het toestel echt wel degelijk is maar het prijskaartje toch net iets te duur is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Philips Duo FC6162/02

 

De Philips PowerPro Duo FC6162/02 is een handige 2 in 1 steelstofzuiger. Met dit product kun je op een prettige manier heel het huis schoonmaken. Je kunt de steelstofzuiger gebruiker om de vloer schoon te maken en met de afneembare kruimeldief kun je meubels, lastige hoeken en zelfs hoge plekken schoonmaken.

Het is ook een ideaal product voor mensen die huisdieren hebben, want het zuigt de dierenharen prima op met de draaiende borstels. De filter is gemakkelijk schoon te houden door het onder de kraan of in de wasmachine te wassen. Het stofreservoir heeft een inhoud van 0,6 liter. Je moet dit apparaat 16 uren opladen, waarna je het ongeveer 25 minuten lang kunt gebruiken.

Niet alle gebruikers zijn vol lof over dit product, want voor sommigen is de kwaliteit wat minder. De prijs van deze stofzuiger is aan de hoge kant en dit product is ook kwetsbaar.

Er is natuurlijk ook altijd de mogelijkheid om te kiezen voor dit prachtexemplaar van het bekende merk Philips. Met dit product haal je een draagbare stofzuiger in huis die eigenlijk een soort van steelstofzuiger is. Het is een krachtig apparaat waarmee je je huis makkelijk en snel kunt onderhouden.

 

Voordelen: 

2 in 1 toestel: deze steelstofzuiger is eigenlijk een 2 in 1 apparaat. Het is namelijk ook voorzien van een handige en krachtige kruimelzuiger die je er zonder problemen kunt afnemen.

Gebruiksgemak: de kruimelzuiger kun je bijvoorbeeld gebruiken om je auto of andere moeilijk te bereiken hoeken en kantjes schoon te maken. De steelstofzuiger kun je dan weer gebruiken om de vloer of het vloerkleed te onderhouden.

Onderhoud: je zult merken dat de filter helemaal niet zoveel onderhoud vraagt. Het volstaat om deze even in de wasmachine te stoppen of gewoon eventjes goed onder de kraan te houden.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: een kleine minderheid van de kopers is minder tevreden over de kwaliteit van dit product.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. AEG CX8-60-TM

 

De AEG CX8-60-TM draagbare stofzuiger is snoerloos en ook nog 180 graden wendbaar. Dit product is voorzien van een roterende borstel die je met een druk op de knop kunt schoonmaken.

Aan de voorkant heeft dit product een handige LED verlichting, zodat je goed kunt zien en geen enkel stofdeeltje mist. Het heeft een lange gebruikstijd van 65 minuten als je het 6 uur lang hebt opgeladen. Het komt met een turbo zuigmond om het schoonmaken te vergemakkelijken. Dit product heeft wel geen afneembare kruimeldief.

De meeste gebruikers zijn wel blij met dit product en geven dus positief advies als het om dit product gaat. Het is een duurzame en krachtige stofzuiger die snoerloos is en goed werkt. Een gebruiker vindt dit product te duur en voor een andere gebruiker is het moeilijk om de plekken onder de meubels te bereiken.

Ook wanneer je kiest voor de draagbare stofzuiger van het bekende en gewaardeerde merk AEG mag je volgens de meeste kopers zeker zijn van een topproduct. Alvorens je beslist om het toestel aan te kopen dan lijkt het ons een goed idee om even op zoek te gaan naar wat nu precies de voor- en de nadelen ervan zijn.

 

Voordelen: 

Snoerloos: deze draagbare stofzuiger werkt volledige snoerloos wat dus wil zeggen dat je enorm veel bewegingsvrijheid hebt.

Gebruiksgemak: je zult merken dat je dit exemplaar maar liefst 180 graden kunt draaien en dit kan wel handig zijn om in hoeken en kantjes schoon te maken.

Roterende borstel: het toestel is voorzien van een handige roterende borstel die je bovendien makkelijk en snel kunt schoonmaken.

 

Nadelen: 

Oplaadtijd: je hoeft het product gedurende 6 uur lang op te laden zodat je het ongeveer 65 minuten kunt gebruiken. Het is best mogelijk dat sommige kopers dit te lang vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Philips MiniVac FC6149/01

 

De Philips MiniVac FC6149/01 draagbare kruimel stofzuiger is het ideale product om jouw auto of moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Je moet deze stofzuiger eerst 16 tot 18 uren opladen, waarna je het voor ongeveer 11 minuten lang kunt gebruiken. Dit product is licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt om het te gebruiken. Het is in het bijzonder geschikt om droog vuil op te zuigen en je kunt het ook gebruiken om je meubels of lastige hoeken en gleuven af te stoffen.

Dat dit product een draagbare stofzuiger aanbieding is kun je merken aan de vele reviews die er geplaatst zijn voor dit product. Het overgrootste deel van de gebruikers heeft een prettige ervaring met deze stofzuiger.

De prijs- en kwaliteitsverhouding van dit product is goed en het is gemakkelijk om te gebruiken. Het heeft een compact design en het neemt daardoor weinig ruimte in beslag.

Net zoals één van de vorige apparaten die we hierboven besproke hebben is ook deze draagbare stofzuiger afkomstig van het bekende merk Philips. Het is een vrij compact apparaat dat je bovendien makkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

 

Voordelen: 

Kruimelzuiger: eigenlijk is deze draagbare stofzuiger een soort van kruimelzuiger. Je kunt het makkelijk oppakken en verplaatsen. Ideaal wanneer je de zetels van je wagen even wilt schoonmaken.

Comfort: je zult merken dat het apparaat bijzonder weinig weegt en dus erg handig is om mee te werken.

Kostprijs: indien je op zoek bent naar een betaalbare draagbare stofzuiger dan kunnen wij jou alvast dit toestel aanraden.

 

Nadelen: 

Oplaadtijd: het toestel moet jammer genoeg heel lang opladen. Ongeveer 16 tot 18 uur en dan kun je het eigenlijk slechts gedurende een 11 tal minuutjes gaan gebruiken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Draagbare stofzuigers koopgids

 

Het is altijd leuk om thuis te kunnen komen in een kraaknet huis. Dit kun je gemakkelijk bereiken door regelmatig eens te stofzuigen. Op die manier kun je al heel wat vuiltjes en stofdeeltjes weg krijgen en ziet je huis er op slag netter uit. Bij je zoektocht naar de beste draagbare stofzuigers houd je rekening met het gebruik, het model en de prijs.

Gebruik

Als je vaak lange werkdagen hebt of misschien ook heel wat hobby’s dan is het misschien niet altijd even gemakkelijk om nog wat tijd te vinden om te poetsen. Toch hoef je niet elke keer te dweilen en grondig af te stoffen om ervoor te zorgen dat je huis er deftig bij ligt. Vaak kan het al volstaan om gewoon eens heel goed te stofzuigen. Afhankelijk van het oppervlak dat je moet of wilt stofzuigen heb je meestal maar een halfuurtje of veertig minuten nodig. Zo kun je er op een gemakkelijke en snelle manier voor zorgen dat je huis of zelfs je auto er kraaknet bij liggen.

Uiteraard zal je merken dat het ene model stofzuiger je beter ligt dan het andere. En het is ook heel belangrijk dat je rekening houdt met het doel. Zo zul je bijvoorbeeld met een draagbare kruimelzuiger ook gemakkelijk je auto kunnen schoonmaken. Aangezien dit type stofzuiger niet aan een snoer vasthangt, kun je die dus gemakkelijk mee naar buiten nemen.

Een stofzuiger met meer zuigkracht is dan weer ideaal om tapijten te stofzuigen. Of voor grotere huishoudens of gezinnen met huisdieren. Voor een parketvloer of gewone tegelvloer heb je veel minder zuigkracht nodig. Kortom er zijn heel wat dingen waar je rekening mee moet houden als je op zoek gaat naar de beste draagbare stofzuigers.

 

Model

Je zult al heel snel doorhebben dat er heel wat keuze op de markt is. Hierdoor wordt de zoektocht naar het toestel dat aan al jouw verwachtingen voldoet ook veel moeilijker. Toch is er een duidelijk onderscheid te maken in de draagbare stofzuigers. Zo heb je bijvoorbeeld de compacte modellen zoals de draagbare kruimelzuigers. Deze modellen kun je gemakkelijk gaan verplaatsen om bijvoorbeeld je auto te stofzuigen. Dit type toestel is namelijk werkzaam op batterijen die je moet opladen.

Daarnaast is er ook een model stofzuiger die je net zoals een slee gemakkelijk achter je aan kunt trekken omdat het voorzien is van twee wieltjes aan de achterzijde en een rijdend reservoir. Sommige van deze modellen zijn ook nog eens snoerloos waardoor je die gemakkelijk kunt verplaatsen en je nergens blijft haperen. Deze sledestofzuigers zijn ideaal voor normale huishoudens.

Als je op een studentenkot woont of een appartement hebt met veel meubels dan kan de steelstofzuiger een goede aanbeveling zijn. Het reservoir is hier aan de steel bevestigd waardoor het toestel veel compacter is dan de sledestofzuiger. Houd er wel rekening mee dat de opvangcapaciteit iets kleiner is. Bovendien zul je de steelstofzuigers vaak in combinatie zien met de kruimeldief.

De robotstofzuiger is ook een type draagbare stofzuiger die voorzien is van een sensor. Dankzij dit type stofzuiger kun jij vanaf nu je huis in een handomdraai schoonmaken en dit bovendien automatisch. Je stelt een programma in waardoor de stofzuiger dan begint met de schoonmaak. Nadat alles is schoongemaakt zal de stofzuiger meteen terug naar het laadstation gaan.

Prijs

Zodra je de zoektocht naar een goede draagbare stofzuiger aanbieding begint zul je merken dat er niet alleen heel veel verschillende modellen bestaan maar ook heel wat prijsklassen. Uiteraard beslis je in eerste instantie zelf hoeveel je maximaal wilt en kunt spenderen aan een stofzuiger. Je kunt al heel wat toestellen vinden van 50 euro of zelfs minder. Uiteraard bestaat het tegenovergestelde ook en kun je ook hele dure modellen op de markt vinden.

Het is daarom eerst en vooral belangrijk dat je voor jezelf ook goed uitmaakt welke verwachtingen je erbij hebt. Als het enkel de bedoeling is om er je auto mee schoon te maken dan kan een gewone draagbare kruimelzuiger al voldoende zijn. Als het een allround toestel moet zijn dan moet je dus al gaan kijken naar modellen met iets meer mogelijkheden en een grotere zuigkracht. Een toestel met een grotere zuigkracht zal geen deel meer uitmaken van de goedkope draagbare stofzuigers aangezien het veel duurder is. Toch is dit aan te raden voor grote huishoudens.

Het is een echte aanrader om zoveel mogelijk reviews van kopers te lezen die het product reeds aangekocht hebben. Op die manier krijg je een totaalbeeld als je de verschillende aanbiedingen gaat vergelijken. Zo zul jij beslist een toestel vinden dat aan al jouw verwachtingen voldoet.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES