Beste hoekbad

Laatste update: 25.04.24

 

Hoekbaden test van 2024

 

Na een lange werkdag is er niets dat ontspannender kan werken dan een heerlijke douche of een lekker warm bad. We merken dat steeds meer mensen, bij de keuze naar een ideaal bad, vaker kiezen voor een hoekbad. Maar wat zijn nu de mogelijkheden als je voor een hoekbad kiest en welke opties kun je kiezen? Dit alles bespreken we zo uitvoerig mogelijk in de bijbehorende koopgids. Daarnaast bieden we jou ook een top 3 aan waarin we jou de 3 best beoordeelde hoekbaden even kort presenteren. Zo blijkt de Plieger Kreta Kwartrond alvast een goede aankoop te zijn. Het hoekbad is afgewerkt in een neutrale doch stijlvolle witte kleur en past daardoor in heel wat badkamers. Kies je voor de Whirlpool Bad Riho Atlanta dan kies je net voor dat tikkeltje meer. Zo kun je genieten van een hoekbad dat ruim 140 cm lang en breed is.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Hoekbad Reviews – Top 5

 

 

Niets kan zo ontspannend werken na een stressvolle dag als een goed warm bad. Het neemt meteen alle werkstress weg. Opdat jij natuurlijk voor het beste hoekbad zou kiezen, hebben wij een selectie gemaakt, gebaseerd op de reviews van kopers. Neem dus gerust een kijkje in onze top 5 hieronder.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Plieger Kreta Kwartrond

 

Tot de goedkope hoekbaden behoort dit model van Plieger zeker en vast. De witte kleur doet het vrijwel in elke badkamer passen. Het ziet er niet alleen heel stijlvol maar ook trendy uit.

Het hoekbad is gemaakt uit acryl en is heel eenvoudig en snel schoon te maken. Met een breedte en een lengte van 135 cm is het geschikt voor 1 volwassen persoon. Zo kun jij vanaf nu na elke stressvolle werkdag genieten van een heerlijk ontspannend bad.

Doordat er nog geen beoordelingen gegeven zijn bij dit product is het voor ons niet zo eenvoudig om goed advies te geven. Het kan natuurlijk zijn dat sommige personen dit hoekbad aangekocht hebben maar nog geen tijd gehad hebben om een review te plaatsen. Laat je hierdoor dus zeker niet afschrikken want misschien is dit wel het ideale hoekbad voor jou.

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit de verschillende hoekbaden die momenteel op de markt gebracht worden. Zo zou je bijvoorbeeld dit exemplaar van het bekende, en misschien wel het beste merk Plieger alvast even onder de loep kunnen nemen. Laten we even op zoek gaan naar de populairste kenmerken ervan.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: het zou zomaar eens het hoekbad met de laagste prijs kunnen zijn in vergelijking met de andere producten uit deze lijst.

Materiaal: het is een stevig hoekbad dat vervaardigd is uit duurzaam acryl en aangenaam en comfortabel aanvoelt.

Formaat en design: het hoekbad is ongeveer 135 cm lang en is daardoor ideaal voor precies 1 volwassenen. Verder is het bad afgewerkt in een neutrale stijlvolle witte kleur.

Onderhoud: je zult merken dat het hoekbad makkelijk en snel schoon te maken is.

 

Nadelen: 

Te klein: het is mogelijk dat het hoekbad voor sommige klanten misschien wel net iets te klein zal zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Whirlpool Bad Riho Atlanta

 

Dit hoekbad is er eentje van het merk Riho. In tegenstelling tot het vorige product heeft dit bad een lengte en een breedte van 140 cm. Hierdoor is het net iets groter. De glanzende witte kleur maakt het geschikt voor vrijwel elk interieur.

Het hoekbad is gemaakt uit acryl en is voorzien van een whirlpoolsysteem. Zo kun jij genieten van een heerlijke water- en luchtmassage. Dit product heeft in totaal 19 massage jets en je kunt er met twee personen tegelijk in zitten. Het bad is ook voorzien van poten.

Op dit moment is er nog geen enkele commentaar zichtbaar. Dit hoeft helemaal niets slechts te betekenen. Het kan zijn dat het om een relatief nieuw product gaat of misschien vinden sommige gebruikers de prijs toch net iets te hoog. Laat je hierdoor echter niet afschrikken en wees de eerste in het plaatsen van een beoordeling.

Door te kiezen voor het Riho hoekbad kies je voor een iets groter exemplaar in vergelijking met het vorige product. Zo kun je rekenen op een hoekbad van 140 cm lang en ongeveer 140 cm breed. Ben je benieuwd naar de verdere mogelijkheden? Bekijk dan even de verschillende voor- en nadelen van dit product.

 

Voordelen:

Design: het bad is afgewerkt in een neutrale maar stijlvolle en elegante witte kleur. Daardoor kun je het hoekbad makkelijk in eender welk badkamer interieur laten passen.

Materiaal: net zoals het vorige product is ook dit hoekbad helemaal vervaardigd uit duurzaam acryl.

Comfort: je zult merken dat het hoekbad is uitgerust met een op-en-top duurzaam whirlpoolsysteem waarbij je de mogelijkheid hebt om te genieten van de 19 massage jets.

Handig in gebruik: het bad is groot genoeg voor 2 volwassenen op hetzelfde moment. Verder is het hoekbad ook uitgerust met een stevig onderstel.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: het is mogelijk dat sommige kopers het product toch wel behoorlijk duur zullen vinden. Zeker iets om aandachtig voor te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Riho Paneel Luchtjets Waterjets

 

Dit Riho hoekbad zul je niet terugvinden tussen de goedkope hoekbaden want het is het duurste uit onze top 5. Dankzij het whirlpoolsysteem kun je genieten van enkele ontspannende massages.

Dit hoekbad met een glanzende witte kleur is gemaakt uit acryl en kun je eenvoudig schoonmaken. Het is geschikt voor twee personen. Dit model is voorzien van verstelbare poten. Naast de massage mogelijkheden, biedt dit bad ook een kleurentherapie aan. Hierbij kun je kiezen uit verschillende kleuren die extra comfort en ontspanning bieden.

Momenteel zijn er nog geen beoordelingen geplaatst. Dit doet ons vermoeden dat het wel eens om een vrij nieuw product zou kunnen gaan. Het is ook mogelijk dat de kopers de prijs veel te hoog vinden. Toch hoef je geen schrik te hebben hiervan want misschien voldoet dit product wel volledig aan jouw verwachtingen.

Net zoals het vorige product zul je merken dat ook dit hoekbad jou aanbevolen wordt door het bekende merk Riho. Het bad is voorzien van een heus whirlpoolsysteem waardoor je kunt genieten van een ontspannende massage na een bijzonder stressvolle en vermoeiende werkdag.

 

Voordelen:

Onderhoud: je zult merken dat je hoekbad na gebruik weer makkelijk en snel kunt schoonmaken dankzij de makkelijk te onderhouden materialen.

Materiaal: net zoals de vorige hoekbaden uit dit lijstje, zul je merken dat ook dit exemplaar helemaal is vervaardigd uit duurzaam acryl.

Comfort: er zijn niet alleen heel wat mogelijkheden om van een ontspannende massage te genieten. Het hoekbad biedt verder ook een intense kleurentherapie aan en is zelfs voorzien van een handig onderstel waarvan de poten te verstellen zijn.

 

Nadelen: 

Kostenplaatje: het is echter belangrijk om mee te delen dat dit één van de dure hoekbaden uit het lijstje is. Dat zou eventueel als een struikelblok kunnen ervaren worden door sommige gebruikers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Plieger Cyprus

 

Heb jij ook een Cyprus hoekbad in jouw badkamer staan? In dat geval kan dit Plieger Cyprus voorpaneel echt een aanrader zijn voor jou. De glanzende witte kleur maakt het iets stijlvoller maar ook heel trendy.

Als je na een lange werkdag wilt ontspannen dan is een warm en heerlijk bad zeker en vast een aanrader. Om optimaal te ontspannen is het natuurlijk altijd leuk en aangenaam om een volledig afgewerkte badkamer te hebben. Met dit voorpaneel kun je je hoekbad ook echt afwerken. Ook de prijs valt goed mee waardoor we vermoeden dat dit wel eens een hoekbad aanbieding zou kunnen zijn.

Op dit moment zijn er helemaal nog geen beoordelingen geschreven. Het is natuurlijk perfect mogelijk dat verschillende kopers dit product reeds aangekocht hebben maar gewoon nog geen commentaar geplaatst hebben. Wees dus de eerste en laat ons weten wat je ervan vindt.

Ook het merk Plieger behoort tot de bekende merken op het gebied van hoekbaden. Het is ondertussen al het tweede hoekbad uit het lijstje dat jou aanbevolen wordt door Plieger. Toch is het handig om de voor- en nadelen op voorhand even grondig onder de loep te nemen.

 

Voordelen:

Voorpaneel: eigenlijk hebben we hier vooral te maken met een duurzaam en stevig voorpaneel dat je op een bijbehorend hoekbad kunt plaatsen.

Design: het voorpaneel heeft een glanzend witte kleur waardoor het hoekbad meteen een stijlvol en elegant ontwerp krijgt.

Budget: je zult bovendien ook versteld staan van het betaalbare prijskaartje van dit product.

 

Nadelen: 

Enkel voorpaneel: het is mogelijk dat de meeste mensen eerder op zoek gaan naar een volledig hoekbad en niet enkel naar een voorpaneel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Sealskin Get Wet Optimo

 

Met dit hoekbad van Sealskin zul je echt optimaal kunnen ontspannen want het is groot genoeg om erin te liggen.

Dit bad van Sealskin heeft een breedte en lengte van 135 cm en is geschikt voor één persoon. Het bad komt met een handige handleiding in het Nederlands en zelfs Engels. De stijl is eerder modern waardoor het in vrijwel elke badkamer past. Het is gemaakt van acryl en daardoor gemakkelijk in onderhoud.

Jammer genoeg kunnen wij jou geen verder advies hierover geven doordat er nog geen enkele review geplaatst is. Houd je daarom zeker niet in en bekijk dit product van goede kwaliteit gerust. Misschien is het wel een echte hoekbad aanbieding en voldoet het aan jouw verwachtingen.

Tenslotte kunnen we het rijtje afsluiten met het hoekbad geleverd door het bekende merk Sealskin. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn van dit product? Dan kan het alvast een bijzonder goede aanbeveling zijn om eventjes op zoek te gaan naar de kenmerkende eigenschappen ervan. Hieronder alvast een overzicht.

 

Voordelen:

Formaat: het hoekbad heeft een maximale breedte van ongeveer 135 cm en is ook 135 cm lang. Ideaal dus om ontspannen in te liggen.

Gebruiksaanwijzing: het grote pluspunt is dat het hoekbad geleverd wordt met een informatieve en duidelijk handleiding die bovendien ook in het Nederlands beschikbaar is.

Materiaal: het is een duurzaam hoekbad vervaardigd uit makkelijk te onderhouden acryl.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: het is altijd mogelijk dat sommige klanten niet helemaal tevreden zijn met het prijskaartje van dit hoekbad.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Hoekbaden koopgids

 

Er is niets dat ontspannender werkt als een goed warm bad na een lange stressvolle werkdag. Een hoekbad past dan ook vrijwel in om het even welke badkamer. Toch is het belangrijk indien je met een aantal factoren kunt rekening houden zodra je modellen en aanbiedingen gaat vergelijken. Denk hierbij maar aan het type hoekbad, het materiaal, het onderhoud, het formaat en de extra kenmerken. Op die manier zul je beslist een uitstekende keuze kunnen maken uit de beste hoekbaden.

Het gebruiksgemak

De meeste mensen hebben wel een bad of een douche thuis staan. Toch merken we dat steeds meer personen nu ook opteren voor een hoekbad. Het oogt niet alleen heel mooi en luxueus maar het past ook nog eens in vrijwel elke badkamer. Toch is het geen aanbeveling om het eerste het beste hoekbad aan te kopen natuurlijk. Wij raden je aan om even heel grondig alle modellen te bekijken en en te selecteren op basis van je verlangens en verwachtingen.  

Je zult versteld staan van de keuzemogelijkheden die er vandaag de dag zijn. Zo heb je hoekbaden van verschillende formaten en soorten. Je hebt modellen die je kunt inbouwen en modellen die niet ingebouwd zijn. Verder kun je ook kijken naar de mogelijke materiaalsoorten en het onderhoud ervan. Het lijkt ons eventueel zelfs een goed idee mocht je de tijd nemen om de reviews van kopers eens door te nemen. Daar kun je vaak heel wat handige en bruikbare informatie uithalen en advies. En wie weet kun je zo ook wel een hoekbad aanbieding tegenkomen die helemaal jouw ding is.

 

Het type hoekbad

Zoals in het voorgaande stukje al reeds min of meer aan bod gekomen is, zul je versteld staan van de enorme keuze aan hoekbaden die er tegenwoordig op de markt zijn. Het is dan ook eerst en vooral belangrijk om voor jezelf uit te maken waar jij precies naar op zoek bent. Op die manier kun jij net iets gerichter gaan zoeken en dit zal ook meer rust met zich meebrengen. De eerste vraag die je je dan ook hoort te stellen, is omtrent het soort hoekbad dat je wenst te plaatsen.

Heb je de mogelijkheid om een hoekbad in te bouwen dan kun je kijken voor ingebouwde modellen. Indien een ingebouwd hoekbad toch niet helemaal jouw ding is, dan zijn er natuurlijk ook heel wat vrijstaande modellen. Bij de vrijstaande modellen heb je dan ook nog de keuze om eventueel een hoekbad op pootjes aan te kopen. Op die manier creëer je een heel retro achtig en vintage design. Ideaal voor mensen die graag een opvallende stuk in de badkamer willen plaatsen. Uiteraard zal het niet verbazen dat je dit model niet meteen tussen de goedkope hoekbaden hoeft te zoeken.

 

Het formaat en extra kenmerken

In vergelijking met andere soorten baden, neemt een hoekbad eigenlijk relatief weinig plaats in beslag. Juist om die eenvoudige reden is een hoekbad dan ook de ideale oplossing voor mensen met een iets kleinere badkamer. Uiteraard kun je ook in een grote badkamer zonder problemen een degelijk hoekbad plaatsen. Toch is het belangrijk om even rekening te houden met het gewenste formaat. Hoekbaden kun je namelijk verkrijgen in verschillende formaten.

Luister daarom hoofdzakelijk naar wat je zelf wenst. Wens je een hoekbad voor 1 persoon of wil je er toch graag met 2 tegelijk in kunnen. Wens je een hoekbad enkel om te zitten of wil je er toch ook wel in kunnen liggen. Verder kun je ook de extra mogelijkheden afwegen. Zo heb je heel wat hoekbaden die voorzien zijn van lichtfuncties of van extra sproeiers en die werken als een soort van bubbelbad. Indien je een bad wenst met extra massagemogelijkheden dan zul je het budget ook iets ruimer hoeven te nemen.

Het materiaal en het onderhoud

Indien je op zoek gaat naar een degelijk hoekbad dan zul je ook al vrij snel geconfronteerd worden met de verschillende materiaalsoorten. Zo heb je heel wat hoekbaden die gemaakt zijn uit acryl. Acryl is eigenlijk een soort van kunststof dat niet alleen vuilwerend is maar ook nog eens slipvast en dus voor voldoende stabiliteit zorgt. Verder zul je merken dat een hoekbad uit acryl er heel erg glanzend uitziet en bovendien zorgt het ervoor dat het badwater langer warm kan blijven. Acryl is bovendien ook enorm gemakkelijk te onderhouden.

Uiteraard heb je ook de mogelijk om een hoekbad uit composiet aan te kopen. In vergelijking met een bad uit acryl is dit natuurlijk niet zo goedkoop. Composiet daarentegen is wel een enorm sterk en stevig materiaal dat dus ook enorm duurzaam is. Ook plaatstaal is natuurlijk een goede optie. Dit is een heel stevig materiaal en bovendien is het ook relatief goedkoop. Plaatstaal is een materiaalsoort die best wel tegen een stootje hier en daar kan. Houd er wel rekening mee dat het niet zo duurzaam is aangezien het gemakkelijk kan roesten.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES