5 Beste jacuzzi’s Test van 2024

Laatste update: 21.06.24

 

Jacuzzi’s – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Het is niet altijd makkelijk om een keuze te maken uit het uitgebreide aanbod jacuzzi’s en bubbelbaden. Ben je op zoek naar een groot of klein exemplaar en hecht je belang aan extra functies of niet? Wil je de jacuzzi op het terras kunnen plaatsen of heb je al een leuk plekje in de tuin voorzien? Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, hebben we onder meer een koopgids en een bijbehorende top 3 opgesteld. Zo zou je onder meer kunnen opteren voor de Intex 28432 Jacuzzi Pure Spa Marine indien je op zoek bent naar een grote opblaasbare jacuzzi voor maximaal 6 personen. Mag het toch allemaal wat meer zijn en wil je liever een bubbelbad uitgerust met allerlei technologische snufjes, dan raden wij jou de King Spa 3018 Deluxe jacuzzi aan.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Jacuzzi’s (Reviews) van 2024

 

Als je genoeg plaats hebt in je tuin of op je terras dan kun je eventueel overwegen om er een jacuzzi te plaatsen. Zo kun je op een mooie zomerdag of -avond genieten van een ontspannend bubbelbad met je partner. Waarom ook geen lekker glaasje wijn terwijl je aan het genieten bent? We hebben een top vijf samengesteld van goede jacuzzi’s. Je hoeft er enkel zelf nog de beste jacuzzi uit te kiezen voor jouw persoonlijke situatie.

 

1. Intex 28432 Jacuzzi Pure Spa Marine 216cm x 71cm – Opblaasbare Jacuzzi 6 persoon

 

Had je zonet een leuke vakantie op hotel met jacuzzi op de kamer? En ben je bij thuiskomst meteen gestart met de zoektocht naar een geschikte jacuzzi? Dan kan dit exemplaar van Intex misschien wel aan de wensen voldoen. Deze opblaasbare jacuzzi kent een totale afmeting van 216 bij 71 cm en een bijbehorende dikte van 70/100 mm wat hem geschikt maakt voor maximaal 6 personen.

De jacuzzi – die vervaardigd is uit driedubbel gelamineerd PVC materiaal – kan daarbij gevuld worden met maar liefst 1098 liter water, wat behoorlijk veel is. Besluit je deze jacuzzi te kopen dan worden overigens tal van accessoires en toebehoren aangeboden zoals 2 hoofdsteunen, 2 handvatten, 2 filterpatronen, een transporttas en een stevige bijpassende beschermhoes.

Een blik op de online reviews van dit opblaasbaar jacuzzi toont meteen een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren aan waarbij klanten duidelijk overtuigd zijn van de aangeboden kwaliteit. Houd er wel rekening mee dat het prijskaartje evenwel een struikelblok zou kunnen vormen.

 

Voordelen:

Led: de opblaasbare jacuzzi van Intex is alvast uitgerust met led sfeerverlichting die bijdraagt aan de uiteindelijke beleef ervaring.

Toebehoren: bij aankoop van deze jacuzzi worden onder meer 2 hoofdsteunen, 2 handvatten, 2 filterpatronen, een stevige beschermhoes, een transporttas en een instructieve handleiding aangeboden.

Formaat: de jacuzzi kent een buitendiameter van 216 cm en een binnendiameter van 165 cm die wordt aangevuld met een hoogte van 71 cm en een dikte van 70 tot 100 mm.

Materiaal: de jacuzzi is vervaardigd uit driedubbel gelamineerd PVC materiaal wat bijdraagt aan de stevigheid en de duurzaamheid van het voorwerp.

 

Nadelen:

Prijzig: het hogere prijskaartje zou wel eens het figuurlijke addertje onder het gras kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. King Spa 3018 Deluxe 500L

 

Ben je op zoek naar een grote jacuzzi waar je met het hele gezin tegelijk geniet van kunt hebben en ben je bereid hiervoor wat extra budget klaar te leggen? Dan kunnen wij jou de King Spa 3018 Deluxe jacuzzi alvast warm aanbevelen. Uit de online reviews zien we meteen een mooie gemiddelde score van 5 sterren verschijnen waardoor we niet het gevoel krijgen dat de meeste klanten zich aan het hoge prijskaartje lijken te storen.

In tegenstelling tot de vele standaard opblaasbare jacuzzi’s van Bestway of de verschillende bekende Intex jacuzzi’s exemplaren, valt dit model meteen op vanwege zijn rechthoekige design en de aanwezigheid van een ingebouwde bluetooth functie, speakers, leds, isolerende bekleding en bijbehorende opstapje. Van luxe gesproken dus!

Hij wordt hierbij gekenmerkt door een maximaal formaat van 180 x 180 x 90 cm en een totale inhoud van 500 liter wat hem uitermate geschikt maakt voor 4 volwassen personen. Door hem eenvoudigweg op het stroomnet aan te sluiten, kun je probleemloos genieten van de 2 krachtige waterpompen inclusief bijbehorende massagestralen en tal van andere functies. Dit alles wordt aangevuld met een krachtig filter- en drainagesysteem.

 

Voordelen:

Massagejets: in vergelijking met sommige andere jacuzzi\’s blijkt dit exemplaar maar liefst 30 afzonderlijke én bijzonder krachtige massagejets te tellen.

Formaat: hij blijkt een totale afmeting van 180 x 180 x 90 cm wat betekent dat je een diameter geniet van maar liefst 180 cm. Genoeg om de jacuzzi met 500 liter water te vullen en er vervolgens met 4 personen gebruik van te kunnen maken.

Handig in gebruik: het betreft een luxueuze jacuzzi die eveneens is uitgerust met een geïntegreerde bluetooth functie, diverse speakers en ledverlichting.

 

Nadelen:

Prijzig: het zal je allicht niet verwonderen dat het prijskaartje hier duidelijk een pak hoger ligt dan gemiddeld.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Opblaasbare jacuzzi Avenli Nice Spa 4 personen

 

Wil je liever niet zoveel geld spenderen maar tegelijk toch zeker zijn van een kwalitatieve jaccuzi met bijbehorend uniek ontwerp? Dan raden wij jou aan om deze Nice Spa opblaasbare jacuzzi van Avenli even wat grondiger onder de loep te nemen. Heel wat klanten blijken alvast razend enthousiast over de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid waardoor het product een mooie score van 5 sterren geniet.

Hij wordt gekenmerkt door een totale afmeting van 175 x 175 x 70 cm wat overeenkomt met een totale inhoud van 800 liter en hem bijgevolg geschikt maakt voor maximaal 4 volwassen personen. De combinatie van het duurzame PVC materiaal en de opstaande randen zorgen bovendien voor extra stevigheid en stabiliteit wat deze jacuzzi vervolgens veilig maakt in gebruik. En dat wordt trouwens ook bevestigd aan de hand van het CE keurmerk.

In tegenstelling tot het vorige product blijkt het hier om een opblaasbare variant te gaan die in een mum van tijd helemaal is opgesteld en weer kan worden afgebroken. Bovendien kan hij zowel in de winter als zomer worden gebruikt aangezien er steeds een gemiddelde watertemperatuur kan geregeld worden van 30 tot 40 graden Celsius. Dit alles wordt aangevuld met een krachtig filtersysteem en maar liefst 125 afzonderlijke luchtstralen die instaan voor een ontspannende massage.

 

Voordelen:

Verpakkingsinhoud: de Avenli Nice Spa jacuzzi wordt geleverd inclusief een grond- én afdekzeil, een extra schoonmaak filter en bijbehorende handleiding met de nodige instructies.

Formaat: Hij kent een maximale doorsnede van 175 cm die wordt aangevuld met een maximale hoogte van 70 cm. Dit komt ongeveer overeen met een royale inhoud van zo’n 800 liter.

Materiaal: het grootste gedeelte van deze jacuzzi blijkt voornamelijk uit duurzaam PVC te zijn vervaardigd. Dit in combinatie met de verstevigde opstaande zijwanden, zorgt voor een stabiele jacuzzi die op eender welke ondergrond kan worden geplaatst.

CE keurmerk: hij blijkt gelabeld met het bekende CE keurmerk dat aantoont dat de jacuzzi meermaals getest en vervolgens 100% goedgekeurd bevonden werd.

 

Nadelen:

Geen bluetooth: in vergelijking met het vorige product blijkt deze jacuzzi jammer genoeg niet voorzien van een bluetooth functie.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Bestway Lay-Z-spa Miami Jacuzzi Opblaasbaar  Bubbelbad voor 4 personen

 

Je zou natuurlijk ook op veilig kunnen spelen door te kiezen voor een bekend merk op het gebied van jacuzzi’s. Zo blijkt Bestway garant te staan voor kwaliteit, duurzaamheid, optimaal gebruiksgemak en een betaalbaar prijskaartje. En als we deze prachtige ronde opblaasbare Bestway jacuzzi zo even snel bekijken, dan lijkt ook effectief zo te zijn. Klanten zijn duidelijk overtuigd van de geleverde kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid en belonen dit product dan ook meteen met een mooie score van 5 sterren.

De jacuzzi kent hierbij een maximale doorsnede van 180 cm aangevuld met een hoogte van 66 cm, wat hem uitermate geschikt maakt om door 4 volwassen personen tegelijk te worden gebruikt. Bovendien blijkt de Lay-Z-spa Miami jacuzzi eveneens voorzien van maar liefst 120 afzonderlijke airjets die elk op hun beurt zorgen voor de perfecte massagestraal. Ideaal om na een lange en vermoeiende werkdag even wat stoom af te blazen.

Verder blijkt de buitenkant van de jacuzzi voornamelijk gemaakt uit stevig DuraPlus materiaal waardoor je dit product praktisch het hele jaar buiten kunt laten staan. Dit alles wordt onder andere verder aangevuld inclusief een krachtige pomp en bijbehorende filtersysteem, een geïntegreerde drainagepijp, een opblaasbare cover, 2 stevige handvatten en een bijbehorende reparatiekit.

 

Voordelen:

Pomp: de meegeleverde pomp blijkt uitgerust met een handig touchscreen display waarop alle instellingen worden weergegeven. Je hebt hierbij de optie om gebruik te maken van de automatisch start/ stop timerfunctie en het bekende Freeze Shield.

Handig in gebruik: de jacuzzi is bijzonder handig en makkelijk het hele jaar door te gebruiken. Bovendien kun je de temperatuur stelselmatig met 1,5 tot 2 graden Celsius per uur verhogen wat de maximale temperatuur op ongeveer 40 graden Celsius brengt.

Formaat: hij levert een totale afmeting van 180 x 180 x 66 cm wat ongeveer overeenkomt met een royale inhoud van 669 liter.

Budgetvriendelijk: hij behoort alvast tot één van de budgetvriendelijke jacuzzi’s uit het lijstje.

 

Nadelen:

Luxe: hij is kwalitatief en comfortabel in gebruik maar uiteraard niet voorzien van alle mogelijke luxe zoals het eerste product uit de lijst.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Infinite opblaasbare jacuzzi Xtra 800 4-persoons rond 120 Airjets

 

Tot slot is er nog deze prachtige ronde opblaasbare jacuzzi voor 4 personen die jou wordt aangeboden door Infinite. De jacuzzi wordt gekenmerkt door een buitendiameter van 180 cm en een binnendiameter van 140 cm aangevuld met een hoogte van 65 cm wat overeenkomt met een royale inhoud van zo’n 800 liter.

Net zoals heel wat andere jacuzzi’s uit dit lijstje, blijkt ook dit exemplaar voornamelijk uit duurzaam PVC vervaardigd wat hem geschikt maakt voor dagelijks gebruik onder eender welke weersomstandigheden. Bovendien kan hij makkelijk op het stroomnet worden aangesloten waarna het verwarmingselement en de 120 airjets probleemloos een vermogen van respectievelijk 1200 en 600 Watt leveren. Ideaal voor een temperatuurbereik van 20 tot 40 graden Celsius.

Bij aankoop wordt hij onder andere geleverd inclusief een transportzak, reparatieset, thermisch grondzeil, isothermisch afdekzeil, een extra filterhoes en krachtig pompsysteem. Kortom, de moeite waard om even grondig te bekijken en daar zijn ook heel wat kopers het duidelijk over eens.

 

Voordelen:

Formaat: met een buitendiameter van 180 cm, wat resulteert in een binnendiameter van 140 cm, en een hoogte van 65 cm kan deze jacuzzi gevuld worden met maar liefst 800 liter water.

Verpakkingsinhoud: hij wordt jou aangeboden inclusief een ingebouwd filtersysteem met bijbehorend filterpatroon, een extra filterhoes, een krachtig pompsysteem inclusief ventiel, een grond- én afdekzeil, een reparatieset en een transportzak.

Airjets: hij telt maar liefst 120 krachtige airjets die makkelijk een vermogen van 600 Watt kunnen leveren.

 

Nadelen:

Design: het neutrale grijze design kan door sommigen als behoorlijk saai en ouderwets beschouwd worden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Jacuzzi’s koopgids

 

Op een warme zomeravond kan een jacuzzi even voor ontspanning zorgen. Tegenwoordig bestaan er heel wat soorten jacuzzi’s die verschillen op basis van het gebruiksgemak en de mogelijkheden. Als je effectief één van de beste jacuzzi’s wilt aankopen dan kun je hier eventueel rekening mee houden. Verder kun je je ook focussen op de prijs en het formaat als je de modellen gaat vergelijken. Houd zeker de aanbiedingen in de gaten. Het zal maar zo eens zijn dat er een jacuzzi aanbieding tussen zit.

Het prijskaartje

Wanneer je beslist hebt om een jacuzzi aan te kopen dan zul je versteld staan van de enorme prijsverschillen. Zo zijn er heel wat goedkope jacuzzi’s op de markt gebracht maar die qua kwaliteit misschien minder zijn dan de iets duurdere exemplaren. Het kan daarom een goed idee zijn om na te gaan waarom je een jacuzzi wilt aankopen. Als uitbater van een wellness zul je een jacuzzi zo goed als dagelijks gebruiken dus dan mag het al ietsje meer zijn van prijs en kwaliteit.

Als je als particulier een jacuzzi wilt plaatsen dan is alles afhankelijk natuurlijk van hoe vaak je de jacuzzi wilt gebruiken. Als je op voorhand al weet dat je dit slechts eenmaal per maand zult gebruiken dan is het niet aan te raden om er meteen 650 euro of meer aan te besteden. De prijs hangt natuurlijk ook helemaal samen met de mogelijkheden van de jacuzzi. Het is een aanbeveling om voor de aankoop even een kijkje te nemen naar de vele reviews van kopers. Je zult daar beslist nog wat handige informatie terugvinden en misschien ook enkele bruikbare tips. Op die manier zul je vroeg of laat wel de jacuzzi vinden die perfect aan jouw verwachtingen beantwoordt.

 

Het gebruiksgemak en het formaat

Vroeger vond je een jacuzzi meestal enkel terug in grote wellness complexen of sauna complexen. Tegenwoordig kun je deze toestellen ook vaak spotten als je op hotel gaat of gaat kamperen. Je merkt dus dat dit steeds toegankelijker wordt. Daarnaast zijn er ook steeds meer particulieren die vroeg of laat beslissen om een jacuzzi aan te kopen. Als jij dus binnenkort ook van plan bent om er eentje aan te kopen dan kun je met heel wat zaken rekening houden.

Zo heb je heel wat jacuzzi modellen die geschikt zijn voor slechts 2 personen. Verder heb je ook heel wat exemplaren die ruimte bieden voor wel 4 volwassen personen. Het is dus afhankelijk van wat je zelf verwacht. Uiteraard is het ook een goed idee om rekening te houden met de beschikbare plaats. Als je slechts een kleine tuin hebt of een klein terrasje dan is het niet de bedoeling om dit volledig vol te zetten met de grootste jacuzzi. Tevens kun je de grootte ervan ook laten bepalen door hoe vaak je het toestel gaat gebruiken. Verder moet je er ook bij stilstaan dat hoe groter de jacuzzi is, hoe meer water je zult nodig hebben.

 

Mogelijke kenmerken en stroomverbruik

Naast het formaat van de jacuzzi is het ook aan te raden om rekening te houden met het stroomverbruik. Niet elke jacuzzi verbruikt namelijk evenveel stroom. Uiteraard is dit ook afhankelijk van hoe vaak je het toestel wilt gebruiken en hoe vaak je het water wilt vervangen. Verder hoef je ook een keuze te maken tussen een jacuzzi voor binnen of voor buiten. Er zijn namelijk verschillende types jacuzzi en niet elk model voor buiten is dus ook geschikt om binnen te plaatsen. Of andersom natuurlijk ook niet. Indien je beslist hebt om de jacuzzi buiten te plaatsen dan is het altijd een goed idee op deze op een overdekte plaats te installeren. Indien het slecht weer zou zijn, kun je nog altijd even in de jacuzzi ontspannen.

Verder is er ook een verschil tussen een zitpositie en een ligpositie. Zo heb je heel wat modellen waar je kunt in gaan zitten maar die minder geschikt zijn om in neer te liggen. Indien je twijfelt kun je gewoon ook een jacuzzi aankopen waarbij beide posities mogelijk zijn.

Functiemogelijkheden

Afhankelijk van het toestel dat je aankoopt, zul je merken dat sommige jacuzzi’s over net iets meer mogelijkheden beschikken dan andere modellen. Zo heb je heel wat jacuzzi’s die over 80 bubble-jets beschikken die je een heerlijke massage kunnen aanbieden. Maar er bestaan ook jacuzzi’s met wel 120 bubble-jets.

Verder is het ook een goed idee om uit te kijken naar een product waarbij je er een afdekhoes bij krijgt. Zo kun jij het water afdekken en gaat de warmte zo goed als niet verloren. Sommige jacuzzi’s zijn voorzien van een “Hard Water Treatment” systeem waardoor kalk geen enkele kans krijgt. Andere modellen beschikken dan weer over andere filtersystemen die hetzelfde doel voor ogen hebben.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES