5 Beste Kruimeldieven Test van 2024

Laatste update: 15.07.24

 

Kruimeldieven – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Met behulp van een kruimeldief is het mogelijk om minder gemakkelijk te bereiken hoeken en kantjes, grondig schoon te maken. Uiteraard willen wij jou heel sterk aanraden om meteen uit te kijken voor één van de beste kruimeldieven. Het is nu eenmaal niet de bedoeling dat het apparaat na 2 weken stuk is en je een nieuwe hoeft te kopen. De Philips MiniVac FC6149/01 is één van de kruimeldieven die wij jou heel sterk kunnen aanraden. Eigenlijk is het niet alleen een kruimeldief maar ook een steelstofzuiger. Zo kun je het apparaat zowel op de vloer alsook op meubels gebruiken. De Black & Decker PV1820L-QW hoeft zeker niet onder te doen. Deze kruimeldief is iets compacter maar daardoor ook geschikt om bijvoorbeeld je wagens eens grondig te reinigen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste Kruimeldieven (Reviews) van 2024

 

Houd jij van een schone omgeving en kan jij de opgehoopte stofdeeltjes in moeilijk te bereiken hoekjes niet schoon krijgen? Dan is een kruimeldief de ideale oplossing voor jou. Met dit apparaat kun je op een snelle en eenvoudige manier moeilijk te bereiken plekken schoonmaken. Bekijk de opties hieronder en kies voor de beste kruimeldief.

 

1. Philips MiniVac FC6149/01 Kruimelzuiger

 

De Philips MiniVac FC FC6149/01 kruimelstofzuiger is een draadloze 2-in-1 steelstofzuiger, die niet alleen voor de vloer bestemd is. Dit product is ook bestemd voor de meubels en krijgt met een zuigkracht van 22 Watt diverse plekken tot in de verste hoeken schoon.

De oplaadtijd van deze kruimeldief is tussen de 16 en 18 uur waarna het voor 11 minuten gebruikt kan worden. Dit product is licht van gewicht, wat het gemakkelijk in gebruik maakt. Het komt met extra mondstukken voor verschillende oppervlakken en hoeken.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve reacties te lezen. De meeste gebruikers zijn blij met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is handig in gebruik. Het is duurzaam en het heeft een goede prijs. Andere kopers vinden dit product te zwaar en prijzig. Ook vinden deze gebruikers dat de kruimeldief luidruchtig en lastig in gebruik is.

Dankzij deze Philips kruimeldief kun jij vanaf nu ook de moeilijk te bereiken hoeken en kantjes helemaal stofvrij maken. Bovendien kun je dit apparaat ook in je wagen gebruiken en dit zou eventueel een verklaring kunnen zijn van de vele positieve reacties. Philips is voor velen duidelijk het beste merk. Het zal dan ook niet verwonderen mocht dit apparaat tot de populairste kruimeldieven behoren.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: je kunt deze kruimeldief handig gebruiken voor binnenshuis maar ook voor je wagen te reinigen. Je kunt dit apparaat dan eenvoudig aansluiten op de autostekker.

Kracht: het toestel heeft een totaal vermogen van maar liefst 22 watt en behoort daardoor zeker tot de sterkere modellen. Het apparaat werkt op basis van NiMH batterijen.

 

Nadelen:

Oplaadtijd: het apparaat heeft 1080 minuten nodig om het vervolgens gedurende 11 minuten te kunnen gebruiken.

Geluid: het apparaat heeft een bereik van 81 dB en voor enkele kopers is dit toch wel behoorlijk veel.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Black & Decker PV1820L Kruimeldief

 

De BLACK+DECKER Pivot PV1820L-QW kruimeldief is compact en het is geschikt voor gebruik in en om het huis en ook voor het stofzuigen van je auto.

Dit product heeft een speciaal zelfreinigend filtersysteem dat zorgt voor langer behoud van de kracht. Deze kruimeldief is erg sterk door de krachtige Lithium 18 Volt accu. Dankzij de cycloontechnologie zorgt dit product voor 40% meer opvangcapaciteit dan de doorsnee stofzuiger. En voor het hygiënisch leegmaken van dit product heeft het een zijdeurtje.

De meeste kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is eenvoudig in gebruik. Daarnaast heeft het een goede prijs en het past perfect. Deze kopers geven dus positief advies voor dit product. Voor enkele gebruikers is het lawaaierig en heeft het een te hoge prijs. Verder heeft de kruimeldief voor deze personen een onhandig oplaadpunt.

Indien je op zoek bent naar een kruimeldief aan een voordelige prijs, dan zal het niet meteen dit model van Black & Decker zijn. Ondanks de hoge prijs merken we toch overwegend positieve reacties van de gebruikers op. Daarom lijkt het ons een goed idee om de voor- en nadelen van dit product eens grondig onder de loep te nemen.

 

Voordelen:

Gebruikstijd: je kunt het toestel gedurende 10 minuten probleemloos gebruiken. Uiteraard dient het dan wel volledig opgeladen te zijn.

Zuigmond: het is mogelijk om de zuigmond tot maar liefst 200 graden te draaien. Dit komt overeen met ongeveer 8 verschillende in te stellen posities.

Handig in gebruik: de opvangbak is transparant en daardoor weet je perfect wanneer je deze hoeft te legen. Daarnaast wordt het apparaat ook geleverd met het bijbehorende laadstation.

 

Nadelen:

Prijskaartje: we merken dat dit product voor een aantal gebruikers toch net iets te prijzig is, ondanks de vele mogelijkheden die het biedt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. JAP Tornado S2 – Alles in één kruimelzuiger  Nat en droog vuil – 4 kopstukken auto huis

 

Heb je onlangs een kruimeldief in de Action/ Blokker zien staan, maar blijkt het toestelletje reeds uitverkocht? Dan is deze JAP Tornado S2 misschien wel een goede aanbeveling. Deze alles-in-één kruimelzuiger wordt geleverd met 4 kopstukken voor in- én buitenshuis gebruik, een makkelijk op te hangen oplaadstation inclusief oplader, 2 HEPA filters en een instructieve handleiding. Bovendien blijkt hij tijdens in prijs verlaagd waardoor je ook nog eens kiest voor een volwaardige kruimeldief aanbieding.

Door de kruimeldief in het laadstation te plaatsen, kan de accu van stroom worden voorzien. Reken daarvoor een maximale oplaadtijd van zo’n 180 minuten waarna het toestel een gegarandeerde gebruiksduur levert van 30 minuten waarbij zowel droog als nat vuil kunnen worden verwijderd. Zijn gebruiksgemak wordt daarbij aangevuld met een 500 ml of 0,5 liter ruim opvangreservoir, een handig indicatielampje en een bijbehorende aan/ uit schakelaar.

Hoewel het hier niet meteen een Dyson kruimeldief noch Black en Decker kruimeldief betreft, lijken heel wat klanten alvast positief verrast over de aangeboden prijs-kwaliteitverhouding. Slechts een enkele koper is minder overtuigd en meldt dat het om een tweedehands kruimelzuiger zou gaan.

 

Voordelen:

Accessoires: het apparaat wordt geleverd inclusief tal van accessoires zoals onder meer een dierenharenborstel, een kierenzuigmond, een laadstation, een meubelzuigmond, een turboborstel, een vloeistofzuigmond, een zachte borstel en een wand- of muurbevestiging.

Voeding: de kruimeldief wordt aangestuurd door een krachtige, overigens makkelijk op de laden, Li-Ion accu met een maximale oplaadtijd van 180 minuten met bijbehorende gebruiksduur van 30 minuten.

Prijskaartje: qua prijs-kwaliteit behoort dit apparaat tot de absolute toppertjes in ranking naar de beste kruimeldief.

 

Nadelen:

Tweedehands: de online reviews tonen aan dat niet alle klanten 100% overtuigd zijn en sommigen van mening zijn dat het om een tweedehands apparaat gaat.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Princess 332757 Turbo Tiger Compact Kruimelzuiger

 

De Princess 332757 Turbo Tiger is een zakloze en compacte stofzuiger die voorzien is van een 3-voudige luchtfiltering, een 5 meter lang snoer en 2 multifunctionele borstels. Deze kruimeldief is geschikt voor vele klusjes zoals het reinigen van het toetsenbord van een computer en het stofzuigen van je bureau. Het is niet alleen te gebruiken in en rondom het huis of in de auto, maar is ook handig voor op de camping.

Voor dit product zijn er niet alleen positieve beoordelingen te lezen. De meeste kopers zijn wel tevreden met de kwaliteit van dit product. Het is eenvoudig in gebruik en het heeft een goede prijs.

Dit apparaat heeft een goede zuigkracht en het past precies. Voor enkele kopers is dit product kwetsbaar en is het lastig in gebruik. Ook hebben deze kopers moeite met een kruimeldief die een snoer heeft en vinden ze het lawaaierig.

Indien je op zoek bent naar een degelijke kruimeldief maar er toch liever niet zoveel geld wenst aan te spenderen, dan kun je altijd even dit model van Princess bekijken. In vergelijking met de andere 4 toestellen uit onze lijst, beschikt deze kruimeldief wel degelijk over de laagste prijs.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: indien je eerder een beperkt budget hebt, dan is deze kruimeldief werkelijk het ideale toestel.

Geluid: het toestel maakt een geluid van ongeveer 69 dB en is daardoor stiller in vergelijking met de voorgaande kruimeldief toestellen.

Gebruiksvriendelijk: dit is een zakloos model dat voorzien is van een snoer dat maar liefst 5 meter lang is. Verder beschikt de kruimeldief ook over een drievoudige luchtfilter en enkele multifunctionele zuigborstels.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: volgens een aantal kopers zou deze kruimeldief niet zo heel stevig zijn en dus niet zo lang meegaan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Tristar KR-2156 Kruimelzuiger

 

De Tristar kruimeldief – KR-2156 is praktisch en veelzijdig, want het werkt op een oplaadbare accu waardoor je deze overal met of zonder stopcontact kunt gebruiken. Een andere belangrijke optie die bij dit product behoort, is dat het zowel droog als nat kan zuigen.

Als het eenmaal volgeladen is kan het voor 15 minuten lang draadloos worden gebruikt. De KR-2156 komt met extra opzetstukken zoals de wandhouder om het na gebruik op te hangen, waar hij zichzelf oplaadt.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een kruimeldief aanbieding en dat is het ook voor de meeste personen die dit product hebben aangeschaft. Voor hen heeft dit product een goede prijs en is het eenvoudig in gebruik.

Dit product is duurzaam en van goede kwaliteit. Voor de overige gebruikers is het kwetsbaar, van matige kwaliteit en het functioneert slecht.

Met de kruimeldief van het bekende merk Tristar doe je zeker en vast een voordelige koop. Aan de lage prijs te zien, zou je dit model zeker tussen de goedkope kruimeldief toestellen kunnen spotten. Toch is het belangrijk om eerst even goed de voor- en nadelen van dit toestel te bestuderen en tegenover elkaar af te wegen.

 

Voordelen:

Gebruiksduur: zodra het toestel volledig is opgeladen, kun je de kruimeldief maar liefst 15 minuten probleemloos gebruiken.

Stofbak: de stofbak heeft een totaal volume van ongeveer 500 milliliter. Bovendien kun je perfect zien wanneer je de stofbak moet legen aangezien het een transparant model is.

Filter: de kruimeldief beschikt over een handige filter die bovendien wasbaar is. Dit maakt het mogelijk om de filter dus meermaals te gaan hergebruiken.

 

Nadelen:

Zuigkracht: een kleine minderheid van de klanten vindt dat de kruimeldief over niet voldoende zuigkracht beschikt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Kruimeldieven koopgids

 

Een kruimeldief kan altijd handig zijn om te gebruiken voor die lastige hoeken in huis die onder het stof zitten en die je niet kunt bereiken met een stofzuiger of een bezem. In dit artikel worden er enkele tips gegeven op welke punten je kunt letten bij het kopen van een stofzuiger. Je kunt de verschillende stofzuigers met elkaar vergelijken en kiezen uit de beste kruimeldieven.

 

 

Prijs

Als het gaat om de prijs van een product dan wil iedereen een zo gunstig mogelijke prijs tegenkomen. Vooral als je al van te voren een bepaald bedrag beschikbaar hebt gesteld of aan een kant hebt gezet om dat specifiek product te kunnen kopen. In het geval van een kruimeldief, dan zou haast iedereen wel naar een kruimeldief aanbieding verlangen. Je gaat bijna automatisch eerst een kijkje nemen bij de goedkope kruimeldieven, om te zien als je een apparaat vindt dat voldoet aan jouw wensen en behoeften. Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn als je iemand bent die kwaliteit boven de prijs verkiest of niet bang bent om wat meer geld neer te tellen, zolang je gegarandeerd bent van een product met een goede kwaliteit.

 

Vermogen

Heel erg belangrijk is het vermogen van zo een apparaat. Het vermogen of de capaciteit geeft aan hoe krachtig de motor is van zo een product. Hoe krachtiger de motor, hoe meer zuigkracht zo een product heeft. Het is beter als een stofzuiger een goede zuigkracht heeft, zodat je ervan verzekerd kan zijn dat het al het vuil en de stofdeeltjes opneemt. Met een goede zuigkracht bereik je dus betere resultaten in een kortere tijd. Het voltage van de batterij speelt daarbij ook een grote rol. Als een kruimeldief een voltage heeft vanaf 12 V dan heb je wel een apparaat met een degelijke accuspanning. Je kunt tegenwoordig zelfs kruimeldieven vinden die een voltage hebben van 20 V. Het is daarom belangrijk om de verschillende kruimeldieven aanbiedingen met elkaar te vergelijken.

 

Bijbehorende accessoires

Waarop je ook moet letten als je een kruimeldief gaat aanschaffen zijn de bijbehorende accessoires die je meekrijgt bij het kopen van het product. Laat je eerst goed informeren wat je allemaal krijgt voor de prijs. Het is altijd handig als je een kruimeldief hebt die je samen kunt gebruiken met nog andere accessoires. Op zo een manier zul je het apparaat zo optimaal mogelijk kunnen gebruiken. Je hebt dan meer voordelen als je meer met het product kunt doen voor hetzelfde geld. Denk daarbij maar aan handige opzetstukken of borstels die je ook eventueel nodig zou kunnen hebben, bijvoorbeeld als je huisdieren hebt. Voor zulke mensen komt een borstel zuigmond dan goed van te pas. Je kunt daarmee gemakkelijk al het haar van de dieren van je bankstel verwijderen.

 

 

Gewicht

Aangezien je een kruimeldief in jouw hand moet vasthouden om het te gebruiken, dan is het gewicht van zo een apparaat wel zeker van belang. Als je zo een apparaat gebruikt, dan wil je het wel zo comfortabel mogelijk gebruiken. Een kruimeldief die te zwaar aanvoelt voor jou kan onhandig zijn om te gebruiken. Op zo een manier zul je dus ook niet optimaal van het product kunnen genieten, vooral als je van plan bent om het apparaat vaak te gebruiken. Let er dus op dat een kruimeldief wel het ideale gewicht heeft voor jou, want deze producten kunnen verschillen in gewicht. Een ideaal gewicht waarnaar je het liefst kunt uitkijken is een kruimeldief met een gewicht minder dan een kilo. Je zult een kruimeldief dat een gewicht van bijvoorbeeld twee kilo’s heeft, waarschijnlijk met beide handen moeten gebruiken.

 

Extra functies

Voor wat betreft de extra functies kun je bijvoorbeeld denken aan de optie of je de kruimeldief kunt aansluiten in jouw auto. Op zo een manier kun je de kruimeldief heel gemakkelijk gebruiken om jouw auto schoon te maken. Dan maakt het niet uit waar je nou precies bent, want je hebt geen elektriciteit nodig daarvoor. Je kunt tegenwoordig ook kruimeldieven vinden die waterbestendig zijn. Als je zo een kruimeldief tegenkomt en je het kunt permitteren, dan is het een aanbeveling om voor zo een product te gaan. Met zo een kruimeldief kun je dan ook natte oppervlakken droog zuigen. Heeft jouw kleine dus met drinken gemorst op de vloer of in de auto? Dan kun je het gemakkelijk droog zuigen met zo een kruimeldief. Sommige kruimeldieven zijn aan de onderkant van de zuigmond voorzien van wieltjes. Hierdoor voorkom je dan dit product de vloer gaat krassen of beschadigen.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES