7 beste ledstrips Test Van 2024

Laatste update: 21.06.24

 

Beste ledstrips – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Door te kiezen voor de Philips myLiving LED Strip, kies je gelijk voor een duurzame ledstrip inclusief bijbehorende aan/ uitschakelaar én stekker zodanig dat je het apparaat eenvoudig op het stroomnet kunt aansluiten. Daartegenover staat dan de RPD Auto Led Strip – RGB Led Strip die meteen in het oog springt vanwege zijn uitgebreide spectrum aan ledverlichting en de mogelijkheid om – met behulp van de meegeleverde afstandsbediening – de ledstrip vanop de bank te bedienen. In de onderstaande tabel hebben we voor de volledigheid nog een derde toppertje aan het rijtje toegevoegd, eveneens voorzien van de nodige voor- én nadelen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

7 beste ledstrips (Reviews) van 2024

 

Wil je de woonkamer, slaapkamer of het terras van gepaste accentverlichting voorzien? Dan valt de keuze steeds vaker op ledverlichting strips. Of je keuze daarbij uitgaat naar een standaard witte dan wel multicolour ledstrip is uiteraard persoonlijk. Net zoals de optie voor een relatief korte ledstrip van 3 of 5 meter dan wel een ledstrip van 10 meter, een ledstrip van 15 of zelfs 20 meter. Wij selecteerden alvast 7 toppertjes, inclusief reviews met bijbehorend advies. Neem even een kijkje alvorens er de beste ledstrip uit te kiezen en bepaal of je opteert voor het populairste en/ of beste merk dan wel gaat voor een aanbieding, laagste prijs product of één van de vele goedkope ledstrips.

 

1. Philips myLiving LED Strip – 2 meter – Aan/uit schakelaar – in het snoer

 

Ben je op zoek naar een neutrale ledstrip om in de slaapkamer te installeren? Dan is de MyLiving ledstrip van Philips alvast een schot in de roos. De ledstrip kent een totale lengte van 200 cm (of 2 meter) en is voorzien van een snoer mét bijbehorende stekker én aan/ uitschakelaar. Door de ledstrip op het stroomnet aan te sluiten, rekening houdend met een invoerspanning van 230V, kun je vervolgens genieten van een prachtig wit licht.

Het geproduceerde witte licht wordt daarbij gekenmerkt door een lichtsterkte van maximaal 350 Lumen per meter wat – dankzij het diffuse lichteffect – heel natuurlijk overkomt in het desbetreffende interieur. Maar dat is natuurlijk niet alles wat het gebruiksgemak wordt verder aangedikt door de bijbehorende plakstrips en de mogelijkheid om – indien gewenst – de ledstrips op maat te knippen. Eveneens ideaal om ter hoogte van het tv meubel of het aanrecht te installeren.

Een blik op de online reviews laat meteen een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren zien waarbij klanten positief reageren op de aangeboden kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid én betaalbaarheid.

 

Voordelen: 

Formaat: de ledlights strip van Philips kent een totale lengte van 200 cm maar kan nog in tal van andere afmetingen worden besteld.

Voeding: de ledstrip is voorzien van een bijkomend snoer met stekker die eenvoudig in het stopcontact te pluggen is. Door vervolgens de aan/ uitschakelaar te hanteren, kun je genieten van een prachtig wit licht.

Veiligheid: de plastic ledstrip is voorzien van een bijkomende siliconenlaag die het geheel beschermt tegen stof, vochtigheid en reiniging.

 

Nadelen: 

Geen batterij: ben je op zoek naar een ledstrip van 12 volt of een ledstrip op batterijen dan is dit exemplaar van Philips niet meteen de beste aanbeveling.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. RPD Auto Led Strip – RGB Led Strip – Led Strip met Afstandsbediening – RGB – Sfeerverlichting

 

Ben je bewust op zoek naar een relatief korte ledstrip om bijvoorbeeld in je wagen te installeren? Dan lijkt het misschien wel wat om deze RGB ledstrips van het bekende merk Gadget Hub even onder de loep te nemen. De verpakking telt daarbij maar liefst 4 afzonderlijke RPD auto ledstrips die elk op hun beurt voorzien zijn van zo’n 18 leds. Dit wordt aangevuld met een bijbehorende afstandsbediening en een instructieve handleiding waarin alle do’s en don’ts netjes worden uitgelegd.

De ledstrips kennen elk afzonderlijke een lengte van 32 cm en zijn voorzien van een heuse plakrand waarmee de installatie in goede banen kan worden geleid. Door ze op de USB-aansluiting van je wagen aan te sluiten, kun je de universele leds – die overigens vocht- én waterbestendig zijn – eenvoudig van stroom voorzien. Vervolgens kun je schakelen tussen maar liefst 16 verschillende kleuren, kun je de verlichting dimmen dan wel feller maken of ervoor kiezen om de ledverlichting op het ritme van de muziek te laten meedraaien.

Al deze positieve kenmerkende eigenschappen leiden natuurlijk naar een mooie eindscore van 5 op 5 sterren waarbij klanten duidelijk enthousiast reageren op de aangeboden kwaliteit, mogelijkheden en design.

 

Voordelen: 

Verpakkingsinhoud: de verpakking telt 4 afzonderlijke 18 RPD auto ledstrips, een afstandsbediening en bijbehorende handleiding.

Gebruiksgemak: de ledverlichting is ideaal om extra sfeer te creëren in de wagen en kan reageren op muziek, is dimbaar en biedt maar liefst 16 verschillende kleurtjes,

Afstandsbediening: dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je de universele ledstrips eenvoudig vanop de achterbank van je wagen bedienen.

 

Nadelen: 

Geen netstroom: houd er rekening mee dat dit type ledstrip niet functioneert op netstroom.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Ledvion LED Batten 60 cm – 20W – 2400 Lumen – 4000K // Ledvion

 

De Ledvion led Batten strip – aangeboden door het gelijknamige merk Ledvion – kent een rechthoekige uitvoering en een bijpassende afmeting van 60 x 7,6 x 2,4 cm. Maar vergis je niet; want ondanks zijn relatief compacte formaat is deze ledstrip tot heel wat groots in staat. Zo regelt hij zonder problemen een vermogen van 20 watt inclusief een bijbehorende lichtopbrengst van zo’n 2400 Lumen, wat resulteert in maximaal 120 Lumen per watt. Het lage wattage in combinatie met de hoge lichtopbrengst garandeert een positief A++ energielabel.

Verder levert deze ledstrip een natuurlijke lichtkleur op die nog het meest overeen lijkt te komen met die van natuurlijk daglicht, wat neerkomt op zo’n 4000K. Met behulp van de meegeleverde montageset kun je deze prachtige armatuur overigens eender waar aan de wand installeren.

Prijs-kwaliteit lijkt deze ledstrip werkelijk alle gelijkaardige apparaten omver te blazen. Klanten zijn dan ook uitermate tevreden over de aangeboden kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie wat zich laat gelden in een mooie gemiddelde eindscore van 5 sterren.

 

Voordelen: 

Uitvoering: de Ledvion ledstrip wordt gekenmerkt door een rechthoekige uitvoering met een lengte van 60 cm en een relatief dunne hoogte van 2,4 cm waarbij de lichtbron reeds in het aangeboden armatuur zit ingebouwd.

Energielabel: de ledstrip wordt gekenmerkt door een positief A++ energielabel dankzij de combinatie van het lage wattage met de hoge lichtopbrengst.

Lichtopbrengst: het apparaat levert een lichtopbrengst van 120 Lumen per watt wat neerkomt op een totale lichtopbrengst van maar liefst 2400 Lumen.

 

Nadelen: 

Geen batterijen: houd er rekening mee dat deze ledstrip niet functioneert op batterijen maar op het lichtnet moet worden aangesloten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Ledstrip RGBW Pakket 5 meter 12 Volt IP65 Spatwaterdicht (60 LED chips per meter)

 

Mag het best wel wat meer zijn en ben je op zoek naar een ledstrip verlichting van minstens 5 meter lang? Dan raden wij jou aan om het ledstrip RGBW pakket van de Ledstripfabriek eens even van naderbij te bekijken. Het geheel wordt daarbij aangevuld met een bijbehorende afstandsbediening, een ledstrip controller, een voedingsadapter en een instructieve handleiding.

De 5 meter lange ledstrip telt maar liefst 60 afzonderlijke ledchips per meter waarbij elke ledchip gekenmerkt wordt door 4 basiskleuren waaronder rood, groen, blauw en warm-wit. Op die manier kunnen alle kleuren van de regenboog afzonderlijk dan wel gemengd worden geproduceerd én geprojecteerd. Maar dat is nog niet alles want het geheel wordt aangevuld met een dimfunctie, een 120º stralingshoek en een betrouwbare IP65 waarde die aantoont dat de ledstrip spatwaterdicht is.

Ondanks zijn hogere prijskaartje – dat overigens vast en zeker te rechtvaardigen valt – reageren klanten ook hier uitermate positief wat tot uiting komt in een mooie eindscore van 5 op 5 sterren.

 

Voordelen: 

Kleurtemperatuur: de ledstrip kent een lichtopbrengst van 250 Lumen per lichtpunt inclusief een totale kleurtemperatuur van wel 4000K.

Verpakkingsinhoud: het ledstrip RGBW pakket 5 meter 12V wordt aangevuld met een afstandsbediening, een voedingsadapter een instructieve handleiding.

Voeding: de ledstrip is voorzien van een bijpassende voedingsadapter waardoor het geheel op de netstroom kan worden aangesloten. 

Handig in gebruik: per meter ledstrip mag je rekenen op de aanwezigheid van 60 afzonderlijke ledchips wat het geheel op zo’n 300 ledchips brengt. Per ledchip geniet je daarnaast 4 basiskleuren gaande van rood en groen tot blauw en warm-wit.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: hoewel de prijs vast en zeker te rechtvaardigen is, kan hij op het eerste gezicht misschien wel afschrikken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Lideka LED-strip 40 Meter – 20 + 20 Meter Pakket – Incl. app- RGB – Afstandsbediening

 

Kies je voor de Lideka ledstrip, dan kies je voor een ledstrip van maar liefst 4000 cm of 40 meter lang vervaardigd uit een combinatie van plastic en koper dat vervolgens omgeven werd door een extra siliconen beschermingslaag. Op die manier wordt de ledstrip niet alleen beschermd tegen vocht/ damp maar ook tegen water wat zijn gebruik meteen een pak veiliger maakt.

De ledstrip is – net zoals de meeste andere exemplaren binnen dit segment – uitgerust met een handige aan/ uitschakelaar en eenvoudig op het stroomnet aan te sluiten. De bediening kan overigens ook via de meegeleverde afstandsbediening of de bijbehorende mobiele app worden geregeld, indien gewenst. Het geheel wordt verder afgewerkt met een dimfunctie, de mogelijkheid tot het gebruik van bluetooth en een prachtige RGB kleureffect.

Hoewel heel wat klanten duidelijk overtuigd zijn van hun aankoop, lijkt een kleine minderheid toch wel wat problemen te hebben met de aangeboden kwaliteit en de uiteindelijke installatie ervan. Het product werd alsnog beloond met een gemiddelde eindscore van 4,6 sterren.

 

Voordelen: 

Verpakkingsinhoud: de verpakkint telt maar liefst 4 afzonderlijke ledstrips van elk 10 meter lang, een bluetooth controller, een afstandsbediening, een stekker en een instructieve handleiding.

Afstandsbediening: het is mogelijk om de 4 afzonderlijke ledstrips met één en dezelfde meegeleverde afstandsbediening te bedienen. Daarnaast kan de bediening eveneens geregeld worden via de mobiele app.

Voeding: de ledstrips worden geleverd met adapter en zijn bijgevolg eenvoudig op het stroomnet aan te sluiten. Vervolgens kun je ze met de aan/ uitschakelaar activeren of deactiveren.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: we vermoeden dat de hoge prijs wel eens het figuurlijke addertje onder het gras zou kunnen zijn.

Matige kwaliteit: enkele klanten zijn van mening dat de kwaliteit toch wel wat beter had gekund.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Philips Hue Lightstrip Plus basis 2 meter – Color Ambiance – 20W – Bluetooth

 

De Philips Hue ledstrip kent een maximale lengte van 2 meter en blijkt vervaardigd uit duurzaam siliconen dat – in tegenstelling tot heel wat andere exemplaren – een lage IP20 waarde kent en bijgevolg niet geheel spatwaterdicht is. De ledstrip wordt jou aangeboden in een heuse basisverpakking inclusief een bijbehorende voedingsunit waarmee je het apparaat eenvoudig op het stroomnet kunt aansluiten.

Eenmaal de Hue ledstrip correct op het lichtnet werd aangesloten, kun je probleemloos genieten van maar liefst 16 miljoen kleuren en tot wel 50.000 wittinten. De strip is daarbij eenvoudig te bedienen met behulp van de bijbehorende Hue app en kan – indien gewenst – worden in/ uitgeschakeld dan wel gedimd. Het geheel wordt aangevuld met een lichtopbrengst van 1700 Lumen alsook een bijbehorende kleurtemperatuur van 6500K.

Net zoals de bekende LSC ledstrips wordt ook deze Philips Hue strip over het algemeen positief ontvangen door verschillende klanten. Slechts één koper is van mening dat de plakstrip niet voldoende krachtig is waardoor de ledstrip niet blijft hangen.

 

Voordelen: 

Bediening: de ledstrip is eenvoudig te bedienen via de bijbehorende Hue app en is daarnaast ook voorzien van een aparte bluetooth functie.

Kleureffect: de Philips Hue ledstrip Plus kent een totale lengte van 2 meter en garandeert een unieke verzameling aan verschillende kleuren verlichting en/ of wittinten.

Voeding: de ledstrip kan – mede dankzij de meegeleverde voedingsunit – eenvoudig op het stroomnet worden aangesloten waarna een vermogen tot 20 watt haalbaar blijkt.

 

Nadelen: 

Niet gebruiksvriendelijk: volgens één koper zouden de plakstrips niet voldoende krachtig zijn waardoor de ledstrips niet blijven hangen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Prolight Led strip – RGB – flexibel – 200cm – dimbaar – met afstandsbediening – Plastic

 

We sluiten het rijtje van de ledstrips af met de bekende Prolight ledstrip van het gelijknamige merk “Prolight”. Hoewel de ledstrip een totale lengte van 200 cm of 2m kent, is hij eveneens beschikbaar in een groter formaat van 500 cm. Bovendien is de ledstrip vervormbaar en op maat te knippen wat zijn gebruiksgemak alleen maar ten goede komt.

De rechthoekige ledstrip is voornamelijk uit duurzaam plastic vervaardigd en kan eenvoudig op het stroomnet worden aangesloten waarna een vermogen tot 24 watt én een lange levensduur van wel 30.000 uren kan worden gegarandeerd. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening kun je de ledstrip eenvoudig aan/ uitschakelen en het licht vervolgens dimmen indien gewenst.

Hoewel heel wat klanten tevreden zijn over het fraaie design en de eenvoudige bediening, vindt een kleine minderheid de kwaliteit toch niet helemaal om over naar huis te schrijven. 

 

Voordelen: 

Afstandsbediening: bij de aankoop wordt gelijk een afstandsbediening meegeleverd zodat jij de ledstrip vanop de bank kunt bedienen.

Formaat: de Prolight ledstrip kent een totale lengte van 200 cm maar blijkt ook in een groter formaat van 500 cm beschikbaar.

Voeding: je kunt de ledstrip eenvoudig op het stroomnet aansluiten waarna een ruim vermogen tot wel 24 watt kan worden geleverd alsook een lange levensduur tot wel 30.000 uren.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: een enkele klant blijkt jammer genoeg niet helemaal tevreden over de aangeboden kwaliteit.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ledstrips Koopgids

 

Op zoek naar een leuk en modern type accentverlichting? Dan is de ledstrip alvast een meer dan goede aanbeveling gebleken. Tegenwoordig bestaan ze in allerlei formaten en kleuren; kunnen ze op diverse manieren worden aangesloten en worden sommigen zelfs aangevuld met een functionele afstandsbediening dan wel adapter. Kortom, voor ieder wat wils! Daarom lijkt het ons raadzaam om de onderstaande koopgids even rustig door te nemen alvorens de verschillende ledstrips – en eventuele aanbiedingen – met elkaar te vergelijken.

Wat zijn ledstrips?

Ledstrips zijn een vorm van originele en moderne accentverlichting en zijn dan ook bedoeld om – op een relatief eenvoudige en snelle manier – sfeer in een bepaalde ruimte te brengen. Dat kan gaan van je terras tot de woonkamer, het balkon of zelfs je wagen. Vandaag de dag bestaan er dan ook heel wat mogelijkheden en kun je opteren uit diverse formaten, een breed scala aan verschillende kleuren en meerdere bedieningswijzen. Daardoor is er vast en zeker voor elk wat wils te vinden.

 

Het type ledstrip in relatie tot de bediening

Ben je voor het idee gewonnen en besluit je op zoek te gaan naar een kwalitatieve ledstrip dan kun je de zoektocht aanzienlijk vergemakkelijken door te focussen op bepaalde karakteristieke eigenschappen. Zo kunnen we onder meer een onderscheid maken op basis van de bediening. 

Ben je niet van plan om de ledstrip regelmatig te gebruiken en ben je bij voorkeur op zoek naar een basis accentverlichting tegen een betaalbaar prijskaartje? Dan kies je maar beter voor een exemplaar met een traditionele aan/uit schakelaar. Mag het echter allemaal wat meer zijn en is budget daarbij van weinig tot geen belang? Dan bestaat eveneens de optie om te kiezen voor een ledstrip met bijbehorende afstandsbediening.

Tot slot is er tegenwoordig ook een assortiment van slimme ledstrips voorhanden. Dergelijke ledstrips kun je heel eenvoudig bedienen met behulp van je smartphone of tablet en zijn vaak voorzien van een ingebouwde dimfunctie.

 

Voeding en aansluitspanning

Hoewel de meeste ledstrips op het lichtnet kunnen worden aangesloten – hetzij direct hetzij met behulp van een meegeleverde adapter – bestaan er vandaag de dag ook heel wat andere voedingsmogelijkheden. Zo kun je onder meer kiezen voor een ledstrip die functioneert met behulp van – al dan niet meegeleverde – batterijen. Andere ledstrips kunnen dan weer op de sigarettenaansteker (12 of 24V) van je wagen worden aangesloten of werken met behulp van een USB-aansluiting.

Afhankelijk van de gebruikte voeding wordt een onderscheid gemaakt tussen verschillende aansluitspanningen gaande van laagvoltage (12V en lager) tot hoogvoltage (220/230V). Ledstrips met een laagvoltage aansluitspanning kunnen uiteraard niet direct op het stroomnet worden aangesloten en hebben bijgevolg nood aan een extra driver of transformator. De exemplaren met een hoogvoltage van 220 tot 230V kunnen dan weer zonder problemen rechtstreeks met het stroomnet worden verbonden.

 

De kleurtemperatuur in functie van het uiteindelijke licht

Bij de aanschaf van een ledstrip is het uiteraard minstens even belangrijk om rekening te houden met de kleurtemperatuur aangezien deze de uiteindelijke kleur van het licht zal bepalen. Hoe lager de kleurtemperatuur – overigens uitgedrukt in Kelvin – is, hoe warmer het uiteindelijke licht dan ook zal zijn

Op basis daarvan kunnen we een onderscheid maken tussen verschillende kleurtemperaturen gaande van kaarslicht tot sfeerlicht, warm wit licht, neutraal wit, koud wit en/ of daglicht. Daarbij kan de kleurtemperatuur makkelijk variëren van ongeveer 2200K tot maar liefst 4000K of meer. Een ledstrip met een prachtig kaarslicht komt bijvoorbeeld overeen met een kleurtemperatuur tot maximaal 2200K terwijl een ledstrip met warm wit licht gekenmerkt wordt door een kleurtemperatuur van 2600 tot 2800K.

Extra kenmerken en opties

Tot slot willen we nog even kort de aandacht vestigen op enkele bijkomende kenmerken die misschien wel een meerwaarde kunnen betekenen. Zo kan de lengte van de ledstrip variëren naargelang de gebruiksmogelijkheden en/ of persoonlijke verwachtingen gaande van zo’n 50 cm tot maar liefst 10 meter of meer.

Daarnaast kun je opteren voor één enkele lichtkleur of een combinatie van verschillende lichtkleuren. Het lijstje kan verder worden aangevuld met een bijbehorende afstandsbediening, een knipperfunctie, een lampenkap en/ of de aanwezigheid van een – al dan niet ingebouwde – dimfunctie.

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Hoe werkt een afstandsbediening ledstrip?

In sommige gevallen wordt de ledstrip geleverd inclusief een bijbehorende afstandsbediening die je op de ledstrip kunt aansluiten. In de dergelijke omstandigheden gaat het in de meeste gevallen om een 1-kanaals afstandsbediening waarmee je bijgevolg 1 bepaalde lamp/ lichtbron of 1 groep lampen kunt in/ uitschakelen. Zo kan de verpakking 4 afzonderlijke ledstrips omvatten die met één en dezelfde afstandsbediening kunnen geregeld worden.

Afhankelijk van de producteigenschappen, kun je met de afstandsbediening de ledstrip aan/ uitschakelen, de lichtkleur aanpassen en/ of de dimfunctie activeren dan wel deactiveren.

Q2: Welke ledstrip kun je kopen?

Met behulp van een kwalitatieve ledstrip kun je op een relatief eenvoudige manier voor sfeer- én/ of accentverlichting zorgen gaande van de woonkamer en het terras tot de slaapkamer en zelfs in je wagen. Afhankelijk van de mogelijkheden, kun je kiezen voor een eenvoudige ledverlichting met een breed spectrum aan wittinten alsook een ledstrip met miljoenen kleurtjes aan ledverlichting waarbij elke ledchip in dergelijke gevallen voorzien is van de basiskleuren rood, groen, blauw en warm-wit.

Tegenwoordig zijn er dan ook heel wat merken die 1 of meerdere  ledstrips op de markt gebracht hebben gaande van rechthoekige armatuur tot ronde en ovalen ledstrips die je in allerlei vormen kunt plooien en/ of eigenhandig op maat kunt knippen. Sommigen zijn daarbij enkel bedienbaar via de aan/ uitschakelaar terwijl anderen geleverd worden inclusief een afstandsbediening of zelfs regelbaar zijn via een bijbehorende mobiele app.

 

Q3: Hoe moet je de ledstrip aansluiten en hoe installeer je deze?

Tegenwoordig zijn er heel wat mogelijkheden op het gebied van ledstrips zodoende kunnen we diverse aansluitingsmogelijkheden van elkaar onderscheiden. Zo zijn er heel wat ledstrips die gekenmerkt worden door een aanvullend verlengsnoer met aan/ uitschakelaar én bijbehorende stekker. Dergelijke exemplaren dien je bijgevolg op het stroomnet aan te sluiten, rekening houdend met de invoerspanning die op de ledstrip staat vermeld. (Steevast uitgedrukt in Volt)

Daarnaast kun je eveneens opteren voor ledstrips die functioneren op batterijen – en bijgevolg een optimale bewegingsvrijheid garanderen – of ledstrip die je op de USB-aansluiting of sigarettenaansteker van je wagen kunt bevestigen. De meeste van deze ledstrips worden bovendien aangevuld met een stevige plakstrip aan de achterzijde zodoende het geheel stevig op het oppervlak te kunnen bevestigen.

 

Q4: Waar moet je de ledstrip knippen?

Zoals hierboven reeds min of meer duidelijk werd, is het mogelijk om sommige ledstrips te knippen. Uiteraard is het niet de bedoeling om er zomaar in het wilde weg te schaar in te zetten. Afhankelijk van het type ledstrip wordt elke 5 à 10 cm een duidelijke markering gemaakt zodoende de ledstrip veilig – en met behulp van een gewone standaard huis-tuin-en-keukenschaar – door te knippen.

Naast dergelijke knipmarkeringen wordt eveneens – en geheel afhankelijk van het type ledstrip – elke 50 cm een aparte zilveren laspunt geplaatst. Ook op dat punt is het mogelijk om – indien gewenst – de ledstrip veilig en probleemloos door te knippen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES