Beste luchtverfrisser

Laatste update: 25.04.24

 

Luchtverfrissers test van 2024

 

Vanaf nu hoef je die vervelende luchtjes in de wagen of het huis helemaal niet meer te tolereren. Je kunt tegenwoordig kiezen uit het ruime assortiment luchtverfrissers. Ben je benieuwd? Aarzel dan zeker niet en lees gewoon verder. Wij zijn voor jou alvast op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde hedendaagse luchtverfrissers en zetten die graag even op een rijtje. Zo zou je kunnen kiezen voor de Luxe Design luchtverfrisser waarbij een optimale kwaliteit moeiteloos gecombineerd wordt met een prachtig design. De ideale luchtverfrisser om in de wagen te bevestigen. Door te kiezen voor de Ambi Pur Small Spaces luchtverfrisser kies je alvast voor een kenmerkende en neutrale “Ochtend Dauw” geur.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Luchtverfrisser Reviews – Top 5

 

Onplezierige luchtjes in huis en ook in de auto is niet fijn en is ook helemaal niet nodig. Er zijn allerlei luchtverfrissers op de markt en voor ieder wat wils. Wij hebben voor jou een vijftal geselecteerd. Natuurlijk hebben wij ook weer gekeken naar het advies van onze klanten. Zo is het voor jou makkelijker een keuze te maken en de beste luchtverfrisser uit te kiezen.

 

 

1. Luxe Design

 

Ook in de auto wil je geen muffe luchtjes. Je kunt natuurlijk een standaard verfrisser aan je voorruit spiegel hangen. Maar het oog wil ook wat. Wat dacht je van deze bijzonder fraaie automatische luchtverfrisser voor je auto? Deze heeft beslist een toegevoegde waarde voor het interieur.

Hij is heel eenvoudig te bevestigen in de ontluchtingsopening van je auto. Met zijn fraaie design is het weer eens wat anders dan een standaard luchtverfrisser. De afmetingen zijn slechts 18 x 15 x 15 mm. Als hij leeg is, bestel je eenvoudig de navullingen die in 5 verschillende geuren geleverd worden.

Kopers van deze luchtverfrisser voor in de auto zijn zeer tevreden over dit product. Het wordt beoordeeld met maar liefst 4,9 sterren. Met name het fraaie design en de chique uitstraling worden zeer gewaardeerd. Ook heel praktisch zijn de te bestellen navullingen. Kortom een top product voor een heel redelijke prijs.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Ambi Pur Small Spaces

 

Ben je een ochtendmens en houd je van een wandeling in de vroege ochtend? Deze kleine luchtverfrisser met de geur Ochtend Dauw geeft je dat gevoel. Hij gebruikt geen stroom en/of batterijen dus je kunt hem overal in kleinere ruimtes plaatsen. Denk aan bijvoorbeeld een entree, een toilet of een kast.

Hij heeft een mooi uiterlijk en de geur blijft lang hangen, tot wel 60 dagen. Bovendien worden er twee navullingen meegeleverd, die op hun beurt ook nog eens zo lang werken. De afmetingen van dit handige luchtverfrissertje zijn 15,9 x 9 x 1,8 cm.

Kopers van dit product zijn zeer tevreden en beoordelen deze luchtverfrisser met maar liefst 5 sterren. In hun review maken zij unaniem melding van de bescheiden maar aangename geur. Met zijn kleine formaat is hij overal te plaatsen. Ook heel geschikt voor de auto.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Air Wick Aerosol Pure Lavendel

 

Lavendel is één van de basisproducten voor parfums. Wie wil deze geur nu niet als luchtverfrisser in huis hebben. Air Wick heeft een nieuwe formule uitgevonden waarmee geen water meer aan de luchtverfrisser wordt toegevoegd. Hierdoor laat de spray bij gebruik geen vocht achter, behalve een frisse lavendel lucht.

Air Wick heeft nu een luchtverfrisser aanbieding met maar liefst 6 flessen in één verpakking. Nooit meer zonder zitten en erg voordelig. De inhoud per fles bedraagt 250 ml. Deze luchtverfrisser voor in huis is overal te gebruiken en de lavendel zal naast lekker ruiken ook een rustgevende werking hebben.

Klanten die dit product reeds kochten zijn zeer tevreden. Het is een hele plezierige bescheiden geur die lang blijft hangen. Het feit dat er geen water is toegevoegd, wordt als effectief ervaren. De handzame en gebruiksvriendelijke sprayflacon zorgt ervoor dat het product overal te gebruiken is.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Air Wick Freshmatic Zalige Zomer

 

Deze leverancier van o.a. Freshmatic Automatic Spray staat natuurlijk garant voor een frisse geur in huis. Beschik je reeds over deze automatische luchtverfrisser? Dan kun je hiervoor eenvoudig navullingen bestellen. Haal de zomer in huis met de geur Zalige Zomer. De hele zomer lang genieten met maar liefst drie stuks.

Als je reeds beschikt over dit type luchtverfrisser, dan weet je dat je de intensiteit van de geur zelf kunt bepalen. Zo kun je bij de laagste stand wel 60 dagen lang genieten van je favoriete geur. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de andere geuren uit dit assortiment van navullingen.

Kopers van dit product zijn zeer lovend. Het is een hele lekkere maar bescheiden geur die heel lang blijft hangen. De mogelijkheid om navullingen voor de Freshmatic Automatic Spray te kunnen kopen wordt als zeer efficiënt ervaren.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Ambi Pur

 

Misschien is deze elektrische luchtverfrisser van Ambi Pur de meest geschikte voor jou. Hij wordt geleverd met drie elkaar aanvullende geuren. Omdat wij vaak snel wennen aan een bepaalde geur, heeft Ambi Pur deze luchtverfrisser op de markt gebracht. Hij wisselt automatisch iedere 45 minuten naar een andere geur.

Voor in de woonkamer, de badkamer en in het toilet. Met de geurverdeler kun je ook de geursterkte in je huis afstellen. Dat is weer heel handig omdat de ene ruimte natuurlijk groter is dan de andere. Aardig om te weten dat dit product tot de categorie goedkope luchtverfrissers behoort en er bovendien ook navullingen leverbaar zijn.

Kopers van deze luchtverfrisser zijn zeer tevreden over de effectiviteit. De geur is heel plezierig en neutraal en blijft lang hangen. De afwisselende werking wordt als plezierig ervaren. Geuren blijven natuurlijk persoonlijk.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Luchtverfrissers koopgids

 

Ben je op zoek naar de beste luchtverfrissers dan zul je wel al gemerkt hebben dat het aanbod hartstikke uitgebreid is. Dit maakt de keuze niet alleen leuker maar ook gelijk een pak moeilijker. Daarom raden wij jou aan om de verschillende luchtverfrissers met elkaar te vergelijken en hierbij ook rekening te houden met mogelijke aanbiedingen en promoties. Wat is een luchtverfrisser nu eigenlijk en wat zijn de mogelijkheden? Bestaan er verschillende soorten luchtverfrissers en wat zijn de mogelijke extra kenmerken en/ of opties. Hieronder een uitgebreid overzicht van de belangrijkste factoren.


Wat is een luchtverfrisser

Je hebt er misschien wel al van gehoord of misschien ook niet; de luchtverfrisser. Maar wat is dat nu precies en waarvoor kun je dit product zoal gebruiken? Eigenlijk is het heel eenvoudig. Een luchtverfrisser is gewoonweg een eenvoudige manier om een minder aangename geur in huis of in de wagen te maskeren door gebruik te maken van een net iets sterkere aangename geur. Deze geuren kunnen eindeloos zijn. Zo zou je kunnen kiezen voor vanille indien je dol bent op zoete geuren, maar ook lavendel, winterbloesem en tal van andere geurtjes behoren tot de mogelijkheden.

Als je je huis, kamer of wagen van een lekker geurtje wilt voorzien dan gebruik je maar beter één van de betere luchtverfrissers. Ideaal ook wanneer je woning of wagen wat muf ruikt door bijvoorbeeld de aanwezigheid van huisdieren. Kortom, een handig product dat echt wel een goede aanbeveling is om in huis te hebben. Echter is het wel belangrijk om niet meteen de eerste de beste luchtverfrisser aan te kopen. Het is de bedoeling om ook rekening te houden met je eigen wensen en verwachtingen. Heb je vaak last van allergieën? Dan kunnen bepaalde luchtverfrissers misschien niet meteen een aanrader zijn.

 

Het gebruiksgemak van een degelijke luchtverfrisser

Zoals we al min of meer hebben vermeld, zal een luchtverfrisser onaangename geurtjes helpen maskeren of verdoezelen. Dit maakt de luchtverfrisser het ideale product om in verschillende kamers te gebruiken. Vroeger werden dergelijke producten hoofdzakelijk gebruikt en geplaatst in toiletruimtes. Tegenwoordig zijn er ook heel wat gebruikers die ervoor kiezen om een luchtverfrisser ook in de woonkamer of wagen te gebruiken. Kortom, er zijn heel wat mogelijkheden. Bedenk op voorhand waar je de luchtverfrisser hebben wilt.

 

Mogelijke soorten luchtverfrissers

Tegenwoordig is het assortiment enorm uitgebreid en kun je dus ook luchtverfrissers aankopen onder verschillende vormen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een luchtverfrisser in de vorm van een spuitbus. Dit is bijzonder handig om te gebruiken en je beslist dus zelf waar je wilt spuiten om de lucht wat aangenamer te maken. Bovendien kun je tussen de spuitbussen heel wat goedkope luchtverfrissers spotten. Daarnaast zijn er ook geurafgevende blokjes die vooral bedoeld zijn om in het toilet te plaatsen.

Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor een unieke aromalamp. Zoals de naam doet vermoeden, gaat het hier om een multifunctionele luchtverfrisser die bijgevolg ook als lampje kan worden gebruikt. Dit is vaak iets duurder in vergelijking met een standaard luchtverfrisser maar het is natuurlijk altijd mogelijk om een unieke luchtverfrisser aanbieding in deze categorie te spotten. 

Ook potpourri, geurzakjes en wierook behoren tot de vele mogelijkheden. Net zoals de bekende luchtverfrissers die je in het stopcontact dient te bevestigen. Ook deze zijn vaak iets duurder en dus i het handig om uit te kijken naar promoties.


De geur en eventuele navullingen

Iedere persoon is anders en dus is het niet meer dan normaal dan dat er verschillende geuren worden aangeboden. Ben je iemand die echt dol is op bijzonder zoete geuren, dan heb je eventueel de mogelijkheid om te kiezen voor vanille, kokos of tal van fruitige geuren. Anderen kiezen dan weer voor lavendel of rozenbloesems. Heb je last van de luchtwegen dan kun je opteren voor een luchtverfrisser met een unieke eucalyptus geur. Kortom, heel wat mogelijkheden dus.

Daarnaast heb je ook altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor een luchtverfrisser met navulling. In aankoop zal dit misschien iets duurder zijn, maar anderzijds is dit type luchtverfrisser vaak ook iets duurzamer in vergelijking met een standaard product. Houd er wel rekening mee dat je dan regelmatig navullingen zult moeten aankopen en dat ook dat een bepaald prijskaartje met zich zal meebrengen.

 

Mogelijke prijskaartje

De aankoop van een degelijke luchtverfrisser hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Zo kun je bijvoorbeeld een luchtverfrisser aankopen voor amper 13 euro. Uiteraard zijn er ook bepaalde apparaten die iets duurder zijn in de aankoop. Je beslist helemaal zelf hoeveel geld je er wilt en kunt aan spenderen. Houd rekening met de plaatsing, de geur en je eigen wensen en verlangens.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES