5 beste Opblaasbare Jacuzzi’s Test van 2022

Laatste update: 05.07.22

 

Beste opblaasbare jacuzzi’s –  Vergelijkingstest & Koopgids

 

Een jacuzzi is ook wel gekend als een bubbelbad, het zijn verwarmde baden met een temperatuur tussen 37 en 42 graden. Ben jij op zoek naar een opblaasbare jacuzzi? Wij zetten de 3 best beoordeelde opblaasbare jacuzzi’s op een rijtje zodat een keuze maken makkelijker wordt. Zo kun je kiezen uit een van de populairste merken op de markt, Intex, die een kleine maar potente opblaasbare jacuzzi aanbiedt. Als je een iets ruimer model zoekt kan je de Bestway Honolulu eens onder de loep nemen, die biedt namelijk ook veel voordelen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 beste opblaasbare jacuzzi’s (Reviews) van 2022

 

Ben je geïnteresseerd in een jacuzzi om op het terras lekker te genieten, of zoek je een model dat zowel binnen als buiten makkelijk geïnstalleerd kan worden? Bekijk dan even deze lijst met de 5 beste opblaasbare jacuzzi’s op de markt. We geven je advies bij elk model en lees zeker ook de reviews van de kopers zodat je daarna makkelijk een beslissing kan nemen. 

 

 

1. Intex Pure Spa Plus Opblaasbare Jacuzzi 4 personen 

 

Met de 140 bubbeljets is de Intex PureSpa een topproduct. Dit bekende merk is misschien wel het beste merk op de markt, en het is vast en zeker het populairste. Dit model is zeer stabiel door de unieke Fiber-Tech constructie, en het komt met een ingebouwd hardwatersysteem dat kalk in het water neutraliseert. 

Het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel biedt alle gebruiksopties makkelijk aan: activatie van het bubbelsysteem en filtersysteem, temperatuurregeling en verwarming. Je krijgt inbegrepen in de prijs het isolatie afdekzeil, wat warmteverlies voorkomt, en ook een grondzeil dat de jacuzzi beschermt tegen scherpe voorwerpen op de grond en zelfs tegen de koude van de ondergrond.

De reviews tonen dat de kopers 100% tevreden zijn over dit product. Het is makkelijk installeerbaar, van goede kwaliteit en de jacuzzi van Intex heeft ook een mooie vormgeving, kortom, het is een topproduct aan een de laagste prijs.

Zoals reeds vermeld, de prijs-kwaliteitsverhouding zit bij Intex altijd goed, vermits dit merk bekend is voor opblaasproducten. We vatten hier even enkele voor- en nadelen van de belangrijkste kenmerken samen. 

 

Voordelen:

Aantal bubbeljets: deze jacuzzi biedt maar liefst 140 bubbeljets voor een aangename massage. 

Toebehoren: dit model wordt aangeboden met afdekzeil en grondzeil, en ook een chloordrijver die het makkelijk maakt om chloorblokjes toe te voegen om het water zuiver te houden.

Inhoud en vorm: in totaal 800 liter warm water om in te relaxen, en 2 rugkussens tegen de rand maken van deze jacuzzi een luxe product. 

Handig in gebruik: zowel de installatie als de bediening is eenvoudig dankzij het bedieningspaneel dat alle opties eenvoudig aanbiedt. 

 

Nadelen:

Capaciteit: dit model is voor 4 volwassenen, maar er zijn enkel 2 rugkussens inbegrepen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Bestway Honolulu Opblaasbare Jacuzzi voor 6 personen 

 

Deze jacuzzi van Bestway, uitgevoerd in een donkergrijze rotan print, geeft een moderne en luxueuze draai aan je terras of tuin. Het is amper te merken dat dit een opblaasbare jacuzzi is, en met de 120 bubbeljets kun je heerlijk genieten van een massage en zo lekker ontspannen na een drukke dag. 

Bestway werkt met een speciale I-beam constructie die garant staat voor een perfecte stabiliteit, het bad behoudt zo zijn mooie vorm door de jaren heen. Ook dit merk biedt inclusief de afdekking aan, die extra isolatie voorziet, en een handig LCD-display die de temperatuur weergeeft en ook eventuele fouten meldt. 

Enkele extra opties die van dit model een must have maken: de ingebouwde waterontharder die door zijn krachtige werking het onderhoud beperkt tot een minimum, en een automatisch start-en stopsysteem om stroomverspilling tegen te houden.

Indien je belang hecht aan design dan is deze opblaasbare jacuzzi de juiste keuze voor jou. Met de donkergrijze rotan print is het uniek in vergelijking met de voornamelijk marineblauwe jacuzzi’s op de markt. Op de koop toe biedt dit model ook tal van andere specifieke kenmerken die we hier even opsommen. 

 

Voordelen

Aantal bubbeljets: dit model heeft 120 bubbeljets en het Lay-Z massagesysteem dat het water automatisch verwarmt als de massagestand wordt ingeschakeld.

Toebehoren: dit model wordt aangeboden met afdekzeil, grondhoes, filter, chloordrijver, reparatieset, handleiding en instructie DVD, wat het een van de compleetste modellen maakt.

Handig in gebruik: met de LCD-display en het Power Saving System is dit model handig te bedienen en het kan ook geprogrammeerd worden zodat stroomverlies vermeden kan worden. 

 

Nadelen: 

Gewicht: dit model is vrij zwaar en heeft ook geen handvatten waardoor het niet makkelijk van plaats te veranderen is. 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Spa Kili Opblaasbare jacuzzi voor 6 personen 

 

Dit is een van de weinige opblaasbare jacuzzi’s die zowel binnen in huis als buiten kan worden geïnstalleerd dankzij de speciaal dikke binnenwand van PVC en de buitenwand van 6-laags Rhino-Tech PVC, zodat lekken vermeden worden. Dit maakt het een origineel model waar je het hele jaar door geniet van kan hebben, en een van de weinige modellen groot genoeg voor 6 personen. 

Esthetisch gezien heeft het een pluspunt vermits de pomp in de wand van het bad geïntegreerd is. Het filtersysteem kan handig verwijderd worden voor onderhoud en overwintering. De installatie is snel en makkelijk en vereist geen gereedschap, in 10 minuten is het bad geïnstalleerd en klaar voor gebruik. 

Er zijn nog geen reviews voor dit product, maar dat wil niets zeggen.  Deze opblaasbare jacuzzi biedt allerlei voordelen die het zeker de moeite waard maken om de aankoop in overweging te nemen, zeker als je op zoek bent naar een makkelijk te installeren opblaasbare jacuzzi. 

Zoek je flexibiliteit en wil je het jaar door genieten van je jacuzzi, dan biedt dit model de nodige veiligheid om het zowel binnen als buiten te kunnen installeren, lees dus zeker verder om de belangrijkste voor- en nadelen te achterhalen. 

 

Voordelen:

Gebruiksperiode: van deze jacuzzi kan je het hele jaar door gebruik maken door het sterke materiaal dat lekken voorkomt, en daardoor zowel binnen als buiten kan geïnstalleerd worden.

Toebehoren: dit model wordt geleverd met afdekzeil en pomp, en biedt tevens een leegloopventiel wat het handig maakt om te legen en op te bergen. 

Handig in gebruik: de jacuzzi opstarten, de temperatuur regelen en andere opties worden handig gemaakt door de waterdichte bedrade afstandsbediening. Je kan de verwarming ook programmeren tot 99u op voorhand. 

 

Nadelen: 

Europees keurmerk: dit model heeft geen Europees keurmerk (EC), wat toch wel aan te raden is voor elektronische toestellen. 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Spa  Pool opblaasbare jacuzzi 4 personen Bubbelbad en Wellness 

 

Zoek je de beste opblaasbare jacuzzi waar je zowel thuis als bij vrienden van kan genieten of zelfs om mee te nemen op vakantie? Dan is deze opblaasbare jacuzzi van het merk Spa Pool iets voor jou. Dit model is namelijk te installeren in minder dan 15 minuten dankzij de automatische luchtpomp, ze kan ook makkelijk opgeborgen worden indien je over niet veel ruimte beschikt om ze permanent te laten staan. 

De bubbeljets zorgen voor een relaxerende massage die je spieren lekker ontspannen in temperaturen tot 42ºC. Deze jacuzzi is voor 4 personen, het is een compact en flexibel model dat de wellness ervaring naar je thuis brengt. 

Even though it is a compact model, it features a patented O-beam structure that makes the Jacuzzi strong and durable. With the integrated digital control panel you can easily activate the desired temperature and massage functions.  

Are you looking for flexibility to enjoy your bubble bath literally anywhere? Then this model is the perfect inflatable jacuzzi for you and below you can view the main advantages and disadvantages.

 

Advantages :

Accessories: This brand does offer some extras by offering the tarpaulin, the groundsheet, the filter and air pump, the drain valve and the inflatable bottom all in the price. 

Installation : the installation takes less than 15 minutes and thanks to a simple connector to connect a hose to, it is easy to empty the bath wherever you want. 

Convenient to use : the integrated digital control panel simplifies use. 

 

Cons: 

Diameter and capacity : with a diameter of 175cm, this is on the one hand a compact model that is easy to move and store, but this also makes it relatively small for 4 people at the same time to use the jacuzzi. 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Bestway Lay-Z-Spa Hawaii JumboJet Inflatable Jacuzzi 

 

This fifth and final model that we take a closer look offers all kinds of advantages. This is a luxury version and that certainly does not make it a cheap option, but this is an offer to take into account by all the extras and certainly also for the quality that a brand such as Bestway guarantees. 

This inflatable jacuzzi is more intended for 2 people, but with its relatively small diameter it still has 81 bubble jets, so you can get a good massage and relax with temperatures up to 40ºC. 

Bestway offers quality with its Tritech material which makes the jacuzzi very stable and thus ensures that you can enjoy it for up to 12 years. With the energy-saving and automatically controllable heating system, and the digitally controlled pump that automatically inflates the Jacuzzi, this is one of the better models. 

The choice for this inflatable jacuzzi should not be based on budget, because this is one of the more expensive options, but Bestway offers this model for consumers who are mainly looking for an easy to maintain and easy to operate jacuzzi. Here we summarize the most important features. 

 

Advantages :

Accessories:   this version comes with a thermo cover that can be easily attached and thus protects the jacuzzi against dirt and heat loss, also the filter pump, a drain valve and an inflatable bottom are included. 

Number of bubble jets : This jacuzzi has 81 bubble jets for an efficient and relaxing massage. 

Convenient to use : the operation is modern with a digital soft-touch panel integrated in the pump, it also offers the option to program the heating system with a timer.

 

Cons:

Maximum capacity : At 132 cm, this is one of the smallest models available on the market, the maximum capacity is 2 to 4 people who can use the jacuzzi at the same time.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Opblaasbare jacuzzi’s Koopgids

 

Meer en meer mensen willen de luxe van een jacuzzi zonder de complicaties van een vaste constructie. Er zijn echter veel aanbiedingen en wij zijn voor jou op zoek gegaan naar de beste opties in opblaasbare jacuzzi’s. We vertellen je hier meer over de specifieke kenmerken van een opblaasbare jacuzzi, hoe het werkt, waar je rekening mee moet houden etc. om zo het model te vinden dat het best bij jou past. Lees ook steeds de reviews van de kopers, die kunnen je namelijk aardig op weg helpen om je een idee te geven over elk product.

Wat is nu juist een jacuzzi of bubbelbad

Als we het hebben over een jacuzzi weet iedereen dat het gaat over een soort bubbelbad, maar de meeste mensen weten niet dat de naam Jacuzzi de handelsnaam is van een fabrikant van deze bubbelbaden, genaamd naar de uitvinder van de luchtpomp die de bubbels creëert.

Het gaat om bubbelbaden die verwarmd worden, meestal rond de 37ºC of 38ºC, maar er zijn ook modellen die het water tot 42ºC kunnen opwarmen. Door aan de onderkant van het bad lucht te pompen, ontstaan er stromen omhoogkomende luchtbellen die zorgen voor een ontspannend effect die deze baden zo typisch maken. 

We kunnen deze bubbelbaden meestal vinden in wellness centra en spa’s voor een ontspannende ervaring. Om deze spa ervaring dichter bij iedereen te brengen zijn er opblaasbare modellen zodat je thuis rustig kan genieten in alle intimiteit van een warme watermassage in je eigen privé jacuzzi. 

 

Onderhoud 

Je moet zeker voldoende aandacht schenken aan het onderhoud. Sommige modellen hebben een ingebouwde chloordrijver of antikalk installatie die het dagelijkse onderhoud veel eenvoudiger maken. Chloortabletten die in de chloordrijver geplaatst worden, houden de jacuzzi vrij van bacteriën. Ook de zuurgraad moet je regelmatig nakijken, hiervoor zijn er testbuisjes op de markt zodat je de verschillende waarden van het water kan controleren.

Er zijn ook andere systemen zoals zand- en actiefkoolfilters, die het water zuiveren van zand, haren en bladeren. Om je jacuzzi perfect in orde te houden moet je het water om de 2 tot 3 maanden verversen, maak er op dat moment ook gebruik van om de binnenranden en bodem goed proper te maken. Water bevat veel levende organismen die zich op de binnenkant en aan de waterrand vastzetten en alleen met een goede schrobbeurt kunnen verwijderd worden. 

 

Voordelen van het gebruik van een jacuzzi 

Het is algemeen bekend dat warmte in combinatie met water een perfecte ontspanner is voor pijnlijke spieren of algemene spanning in het lichaam. Warmte doet het hart sneller slaan, met als gevolg dat de bloedcirculatie sneller gaat en spieren zo meer zuurstof krijgen. Op deze manier herstellen de spieren sneller en worden er ook nieuwe cellen aangemaakt  waardoor je huid sneller regenereert en je er gezonder gaat uitzien. Kortom, niets dan voordelen. 

Niet alleen je spieren en huid worden er beter van, ook je mentale toestand verbetert aanzienlijk. Als je je lichaam kan ontspannen dan gaat je hoofd beter werken, de meeste mensen voelen zich na een sessie in een jacuzzi dan ook veel frisser en alerter. 

Bovendien zorgt de warmte van de jacuzzi ervoor dat je metabolisme sneller gaat werken waardoor je sneller schadelijke stoffen verwijderd. Je gaat er niet meteen slanker van worden, maar je gaat je zeker en vast veel beter voelen na een bezoekje aan je opblaasbare jacuzzi in de rustige omgeving van je eigen terras of tuin.

Inhoud en capaciteit 

De meeste opblaasbare jacuzzi’s zijn gemaakt voor 4 tot maximum 6 personen, heel zelden ga je een model vinden dat voor meer personen kan dienen. De meeste vaste jacuzzi’s zijn ook meestal voor 4 tot 6 personen, dat heeft te maken met de capaciteit voor het creëren van de bubbels in een grote hoeveelheid water. 

Wil je een serieuze massage ervaring, dan moet de jacuzzi een goede luchtpomp hebben die de bubbeljets aanvoert. Hoe meer bubbeljets de pomp moet bedienen, hoe meer de kracht van de pomp verspreid wordt. Het is dus zeker de moeite om hier de juiste keuze te maken en verschillende modellen te vergelijken. Een luchtpomp van 800 watt voor een jacuzzi voor 4 personen is een minimum, hoe groter het model, hoe krachtiger de pomp moet zijn.

Een opblaasbare jacuzzi bevat meestal tussen de 600 en de 950 liter water, dit hangt uiteraard af van de maximum capaciteit en de totale grootte van het bad. Je moet toch rekenen dat de diameter minimum 140cm moet zijn voor 2 personen, 160cm voor 4 personen en 180 cm voor 6 personen. Dit is een aanbeveling, het hangt natuurlijk ook af van de ruimte die je beschikbaar hebt om de jacuzzi te plaatsen.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES