Beste stapelbed

Laatste update: 21.05.24

 

Stapelbedden test van 2024

 

Ben je op zoek naar een leuk en origineel bed voor je kind? Dan heb je misschien vast en zeker wel al een stapelbed in overweging genomen. Uiteraard biedt een stapelbed dan ook heel wat extra voordelen. Zo bespaar je heel wat ruimte om de kamer op een andere manier in te richten met een eventueel bijbehorend bureau. Na grondig onderzoek zijn er 3 topproducten naar boven gekomen. Zo blijkt het Emob Claire Vipack stapelbed alvast een bijzonder goede aanbeveling te zijn. Bovendien heb je de mogelijkheid om het stapelbed in maar liefst 3 verschillende doch neutrale kleuren te bekomen. Je zou natuurlijk ook kunnen kiezen voor het H6 Alan voor 3 Personen stapelbed. Zoals de naam reeds doet vermoeden, zal dit product voor een aangename en comfortabele slaapplaats zorgen aan maximaal 3 personen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Stapelbed Reviews – Top 5

 

 

Een stapelbed kan een goede oplossing zijn om ruimte te besparen in bijvoorbeeld een caravan of een klein appartementje. Toch raden wij jou aan om er meteen het beste stapelbed uit te kiezen zodat het toch wel een paar jaar kan meegaan. Daarom hebben wij een top 5 gemaakt op basis van de verschillende reviews en het advies en de gebruikerservaring van klanten. Bekijk deze opties eens rustig en wie weet zit er wel ergens een leuke stapelbed aanbieding tussen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Emob Claire Vipack

 

Indien je op zoek bent naar een wit stapelbed dan kun je altijd eventjes dit model van het merk Vipack bekijken. Uiteraard is het ook mogelijk om een blauw of een bruin stapelbed te bekomen.

Het stapelbed is volledig uit hout gemaakt meer bepaald uit den dat niet alleen bijzonder stevig maar ook nog eens duurzaam is. De lattenbodems zijn bijzonder stevig en bieden daardoor alle comfort aan. Dit model biedt ruimte aan 2 personen en is daardoor ideaal om in de kinderslaapkamer te plaatsen.

Een kleine minderheid van de kopers vindt dat het niet zo eenvoudig is om het stapelbed te monteren. Toch is de overgrote meerderheid echter helemaal overtuigd van de degelijkheid en de uitstekende kwaliteit ervan.

Ben je op zoek naar een neutraal en elegant stapelbed? Dan loont het de moeite om dit product even van naderbij te bekijken. Het stapelbed wordt jou aanbevolen door het gewaardeerde merk Vipack en biedt heel wat kwaliteit en mogelijkheden aan. Hieronder alvast een overzicht van de populairste voor- en nadelen.

 

Voordelen:

Design: het stapelbed is te bekomen in maar liefst 3 verschillende neutrale kleuren zoals wit, blauw en bruin.

Materiaal: voor de productie van dit stapelbed heeft men voornamelijk gebruik gemaakt van duurzaam natuurlijk dennenhout.

Ontwerp: het is een duurzaam stapelbed dat de mogelijkheid biedt om 2 kindjes te slapen te leggen. Daarnaast zijn de bedjes voorzien van een stevige lattenbodem die heel wat gewicht kunnen dragen.

 

Nadelen:

Installatie: volgens enkele klanten zou het toch best wel wat moeite kosten om dit unieke stapelbed te installeren.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

H6 Alan voor 3 Personen

 

Indien je al geruime tijd op zoek bent naar een degelijk stapelbed dat geschikt is voor 3 personen dan kunnen wij jou echt wel aanraden om dit model van H6 eens grondig te bestuderen. Bovendien krijg je er ook nog eens 3 matrassen bij.

Het stapelbed is gemaakt uit een combinatie van stevig en duurzaam grenenhout en spaanderplaat en meet 208 x 185 x 97 cm. Bovendien krijg je er bij de aankoop ook nog eens de bijzonder diepe en ruime lades bij net zoals ook de houten bodem.

Een koper laat weten dat de gratis matrassen toch wel behoorlijk dun blijken te zijn. Toch blijken de meeste gebruikers echter helemaal overtuigd te zijn van de goede kwaliteit en het uitstekende formaat van dit stapelbed. Bovendien is het helemaal niet zo moeilijk om het te monteren en ziet het er ook nog eens heel erg leuk uit.

Heb je 3 kindjes of wil je de mogelijkheid hebben om de vriendjes van je kindje te slapen te leggen, dan zou je dit product alvast even kunnen bekijken. Het stapelbed biedt in totaal maar liefst 3 degelijke slaapplaatsen aan. Ben je benieuwd of het ook van de laagste prijs is voorzien, lees dan vooral verder.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een duurzaam en bijzonder degelijk stapelbed dat vervaardigd is uit een combinatie van verschillende materiaalsoorten. Zo heeft men enerzijds gebruik gemaakt van grenenhout en anderzijds van spaanderplaat.

Formaat: het stapelbed wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van maar liefst 208 x 185 x 97 cm en biedt ruimte aan wel 3 kindjes.

Handig in gebruik: onderaan het stapelbed is er nog een extra uitschuifbaar bed voorzien waar je een derde kindje te slapen kunt leggen.

Accessoires en toebehoren: op het moment dat je besluit dit stapelbed aan te kopen dan zul je merken dat er meteen ook 3 stevige matrassen worden meegeleverd net zoals ook degelijke lades en een stevige houten bodem.

 

Nadelen:

Te dun: volgens één gebruik zouden de matrassen toch wel behoorlijk dun en bijgevolg niet comfortabel zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Comfort Trio Bed zilver

 

Indien je op zoek bent naar een stapelbed met een voordelige prijs dan zou het misschien wel eens dit model kunne zijn. Dit product van Comfort zou zomaar tot de goedkope stapelbedden kunnen behoren.

Het stapelbed is helemaal vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam staal en biedt ruimte aan maar liefst 3 personen. Het onderste gedeelte is een tweepersoonsbed en het bovenste bed biedt ruimte aan 1 persoon. Verder krijg je er ook nog stevige matrassen bij die helemaal antiallergisch blijken te zijn.

Het is duidelijk dat de koper laaiend enthousiast is over de aankoop van dit stapelbed. Zo beschikt het niet alleen over een uitstekende kwaliteit maar heeft het ook nog eens het juiste formaat.

Wil je toch liever niet zoveel budget voorzien of beschik je misschien over beperkte financiële middelen? Dan niet langer getreurd want misschien bieden wij jou wel dé oplossing aan. Dit unieke stapelbed wordt jou geleverd door het bekende, en misschien voor sommigen ook wel het beste merk Comfort. De lage prijs maakt het product alvast bijzonder toegankelijk.

 

Voordelen:

Formaat: het is een vrij groot stapelbed dat de mogelijkheid biedt om maximaal 3 personen te slapen te leggen. Zo is er bovenaan een eenpersoonsbed voorzien en onderaan een tweepersoonsbed.

Materiaal: het is een stevig en duurzaam stapelbed dat best wel tegen een stootje kan en volledig uit hoogwaardig staal is gemaak.

Gebruiksvriendelijk: bij de aankoop van het stapelbed worden de matrassen meegeleverd. Bovendien zijn de matrassen helemaal antiallergisch.

 

Nadelen:

Te groot: tot op heden zijn er alleen maar positieve reacties geplaatst. Echter is het wel belangrijk om er rekening mee te houden dat het stapelbed heel wat ruimte in beslag zal nemen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

De Beddenkoning Multifunctioneel Coco

 

Tussen de goedkope stapelbedden zul je dit model van De Beddenkoning helemaal niet meer hoeven te zoeken aangezien de prijs net een tikkeltje hoger ligt. Het stapelbed heeft een totale afmeting van 205 x 256 cm en biedt ruimte aan 2 personen.

Dit model is helemaal gemaakt uit MDF  inclusief ook de bodem waardoor het om een heel stevig en duurzaam geheel gaat. Verder is het een stapelbed met bureau, enkele leuke en handige ladekasten en zelfs een leuke hangkast. Op die manier kun je heel wat ruimte besparen in de kinderkamer.

Ondanks het feit dat bepaalde onderdelen bijzonder zwaar wegen, merken we toch vooral de tevredenheid bij de koper op. Het is een heel stevige constructie die niet alleen degelijk is maar er ook vooral nog eens bijzonder leuk uitziet.

Mag het allemaal wat meer zijn en ben je echt op zoek naar iets speciaals en uniek? Dan zou je alvast dit unieke stapelbed van de Beddenkoning even grondig kunnen bekijken. Door te kiezen voor dit product kun je maximaal 2 personen een slaapplek aanbieden.

Mag het allemaal wat meer zijn en ben je echt op zoek naar iets speciaals en uniek? Dan zou je alvast dit unieke stapelbed van de Beddenkoning even grondig kunnen bekijken. Door te kiezen voor dit product kun je maximaal 2 personen een slaapplek aanbieden.

 

Voordelen:

Formaat: het is een bijzonder groot stapelbed met een totale afmeting van maar liefst 205 bij 256 cm. Ideaal voor maximaal 2 personen.

Materiaal: het grootste gedeelte van dit stapelbed, inclusief de bijbehorende bodem is vervaardigd uit bijzonder duurzaam en kwalitatief MDF.

Handig in gebruik: het stapelbed wordt aangevuld met een praktische bureau, een elegante hangkast en enkele degelijke ladekasten.

 

Nadelen:

Te zwaar: bepaalde onderdelen zouden volgens sommige klanten toch wel wat te zwaar wegen.

Prijzig: je zult meteen begrijpen dat dit unieke stapelbed in een hogere prijsklasse ligt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bopita Mix & Match Antra

 

Het Bopita stapelbed is een handig model van 90 x 200 cm en is beschikbaar in meerdere neutrale kleuren. Je kunt dus helemaal zelf het stapelbed uitkiezen dat je het liefste ziet.

Net zoals het voorgaande product is ook dit stapelbed helemaal vervaardigd uit heel stevig en duurzaam MDF net zoals ook de bodem ervan. Het bed biedt ruimte aan 2 personen en is daardoor ideaal voor wanneer je eens een logé op bezoek krijgt.

Doordat er momenteel nog geen reviews geplaatst zijn, is het voor ons niet eenvoudig om jou verder advies te geven over de gebruikerservaring. Het is mogelijk dat het om een vrij nieuw product gaat of misschien is de prijs toch wel een beetje te hoog gebleken voor een aantal kopers. Laat je hierdoor echter niet afschrikken.

Tenslotte is er nog altijd de mogelijkheid om te kiezen voor dit unieke stapelbed van het al dan niet bekende merk Bopita. Het bed heeft een totale afmeting van 90 bij 200 cm en is afgewerkt in een neutrale grijze kleur. Echter zijn er nog heel wat andere mogelijkheden op het gebied van kleuren en designs.

 

Voordelen:

Materiaal: bij de productie van dit stapelbed heeft men hoofdzakelijk gebruik gemaakt van duurzaam en bijzonder kwalitatief MDF.

Formaat: het is het ideale stapelbed om maximaal 2 personen een slaapplaats aan te bieden.

 

Nadelen:

Design: het is mogelijk dat sommige klanten het design eerder minimalistisch zullen vinden. Dat zou dan ook als een mogelijk werkpuntje kunnen worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Stapelbedden koopgids

 

We begrijpen dat het helemaal niet makkelijk moet zijn om een goede keuze te maken tussen de verschillende beste stapelbedden. In de eerste plaats, is het een goede aanbeveling om zoveel mogelijk producten met elkaar te vergelijken en ook zeker de aanbiedingen niet uit de weg te gaan. Daarnaast kun je proberen letten op bepaalde factoren zoals de mogelijkheden, het gebruiksgemak, het design, het prijskaartje en het materiaal. Op die manier zul je vroeg of laat vast en zeker het voor jou ideale stapelbed kunnen vinden.

 

 

Het nut en de voordelen van een stapelbed

 

Er zijn heel wat personen die steeds vaker voor een stapelbed kiezen. Een stapelbed is, zoals de benaming het zegt, bedden die gestapeld worden. Maar het kan natuurlijk ook de combinatie tussen een bed en bijvoorbeeld een kast of een ander meubelstuk zijn. Een stapelbed biedt dan ook heel wat mogelijkheden en voordelen. Het belangrijkste voordeel van een stapelbed is dat je heel wat plek zult kunnen besparen. Stel je voor dat je regelmatig met de camper of kampeerwagen op vakantie trekt, dan weet je dat een camper niet zoveel ruimte biedt.

Door gebruik te maken van stapelbedden kun je toch nog zoveel mogelijk ruimte besparen. Daarnaast zul je merken dat het vooral voor kindjes, een bijzonder aantrekkelijk product blijkt te zijn. In hun ogen is het eigenlijk bijna een soort van speeltuintje. Waardoor ze misschien naar de avond toe ook iets makkelijker naar bed zullen gaan. Kortom een stapelbed biedt heel wat mogelijkheden en opties. Probeer daarom verschillende toestellen te bekijken alvorens je een uiteindelijke beslissing gaat maken.

 

 

Het type stapelbed

 

In het vorige stukje hierboven hebben we het al eventjes kort aan bod laten komen. Een stapelbed hoeft niet noodzakelijkerwijs de combinatie van 2 bedden te zijn. Een stapelbed kan ook de combinatie zijn van een bed in combinatie met een handige meubelstuk. In dat geval zal het bed zich bovenaan bevinden en het meubelstuk onderaan. Het meubelstuk kan bijvoorbeeld een handige opbergkast zijn waarin je je kledingstukken of andere spulletjes in kwijt kunt.

Maar het kan ook een leuk bureautje zijn waar je kind zijn of haar taken kan maken of gewoon gezellig wat kan knutselen. In sommige gevallen kan een stapelbed ook gecombineerd worden met zowel een opbergkast alsook een leuk bureautje. Uiteraard zal het niet verwonderen dat je dit product dat niet meteen meer tussen de goedkope stapelbedden zult vinden. Alhoewel het natuurlijk altijd mogelijk is om een aantrekkelijke stapelbed aanbieding tegen te komen.

 

 

Het formaat en de gebruikte materialen

 

Je zult merken dat sommige stapelbedden net iets groter zijn in vergelijking met andere modellen. Het is daarom een goed idee om niet alleen rekening te houden met je wensen maar ook met de beschikbare ruimte die je hebt. Als je op zoek bent naar een stapelbed om in een camper te plaatsen dan zul je moeten kiezen voor een iets compacter model. Wanneer je een kinderkamer wilt inrichten dan kun je bijvoorbeeld iets groter kiezen. En dus bijvoorbeeld opteren voor de combinatie van een stapelbed met een leuk bureau of kledingkast.

Verder zul je merken dat er ook heel wat onderscheid zal zijn in de gebruikte materialen. Zo kan een stapelbed gemaakt zijn uit stevig roestvrij staal of aluminium maar de meeste modellen zijn echter uit hout gemaakt. In zo een situatie maakt men gebruik van stevige en duurzame houtsoorten zoals bijvoorbeeld eik of bamboe. De meeste houtsoorten worden dan achteraf met een speciale coating bewerkt en eventueel ook nog gevergd. Er zijn dus heel wat mogelijkheden en ook heel wat knopen die je zult moeten doorhakken.

 

 

Design en mogelijke prijskaartje

 

Doordat er verschillende soorten stapelbedden op de markt gebracht zijn, zul je ook een groot onderscheid merken tussen de verschillende prijsbepalingen. Sommige stapelbedden zullen namelijk iets duurder zijn in de aankoop terwijl andere exemplaren dan weer een koopje lijken te zijn. Het spreekt voor zich dat de combinatie van een stapelbed met een leuke kledingkast en bureau vaak iets duurder te betalen zullen zijn. Maar het ziet er dan weer wel leuk uit en je kunt heel wat extra ruimte gaan besparen wat natuurlijk best een groot voordeel is. Zowel het formaat, alsook het type en het design zullen dus een bepaalde invloed uitoefenen op het prijskaartje.

Uiteraard beslis je helemaal zelf welk bedrag je maximaal wilt maar vooral kunt uitgeven aan een degelijk stapelbed. Probeer eventueel voor jezelf even uit te maken welke verwachtingen en eisen je hebt. En hier ook rekening te houden met het budget dat je kunt vrijmaken hiervoor. Het kan misschien ook een goed idee zijn om even tussen de verschillende online beoordelingen te kijken. Zeker indien je twijfelt tussen verschillende toestellen is dit best een aanbeveling. Daarin geven kopers namelijk een positief of een negatief advies over een bepaald product.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES