10 beste terrasverwarmers Test van 2024

Laatste update: 15.07.24

 

Beste terrasverwarmers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Wil je tijdens de koude herfst- én/ of winterdagen van een lekker glaasje op het terras of balkon kunnen genieten? Dat kan! Kies daarom vandaag nog voor één van de vele terrasverwarmers. Ze bestaan in allerlei vormen en formaten en kunnen – naargelang het type – onder meer functioneren op gas, elektriciteit of infrarood. Om de zoektocht voor jou net iets aangenamer te maken, zijn we alvast op zoek gegaan naar enkele toppertjes binnen dit segment. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de Sunred – Terrasverwarmer; een staand model dat bij correct gebruik een maximaal vermogen tot 2100 watt bereikt. Daarnaast blijkt ook de Scheppach EPHS1800 Infrarood Heater een schot in de roos. De aanwezige kantelbeveiliging inclusief beschermrooster dragen in hoge mate bij aan de uiteindelijke veiligheid.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

10 beste terrasverwarmers (Reviews) van 2024

 

De beste terrasverwarmer is degene die zo goed mogelijk de verwachtingen heeft weten in te lossen. Of je daarbij kiest voor een staande dan wel hangende terrasverwarmer, een tafelmodel terrasverwarmer dan wel een plafondinstallatie; blijft een persoonlijke keuze. Bekijk daarom de onderstaande top 7 inclusief het advies uit de online reviews alvorens een keuze te maken. Zo selecteerden wij onder meer een elektrische terrasverwarmer, een terrasverwarmer op gas, een infrarood terrasverwarmer, een terrasverwarmer met verlichting, de populairste Eurom terrasverwarmer en de Sunred terrasverwarmer aanbieding.

 

Sunred terrasverwarmer

 

1. Sunred – Terrasverwarmer – Artix – 2100 W – Staand model Sunred

 

Ben je op zoek naar een designvolle terrasverwarmer en is budget daarbij van ondergeschikt belang? Dan raden wij jou aan om dit staand model van Sunred alvast even onder de loep te nemen. De terrasverwarmer – afgewerkt in een prachtige zwarte kleur – blijkt vervaardigd uit een combinatie van duurzame materialen zoals RVS en aluminium en kent een maximale hoogte van 224 cm.

De lamp – die eenvoudig op het stroomnet kan worden aangesloten – is voorzien van een halogeen infrarood verwarmingselement dat in staat is om een maximaal vermogen tot 2100 watt te leveren. Wil je het toch liever wat minder warm, kies dan voor een lagere stand op 900 of 1200 watt. Het grote pluspunt van deze staande heater is het feit dat wind of andere weersomstandigheden de warmte weinig tot niet zullen beïnvloeden.

Het gebruiksgemak wordt nog net een tikkeltje aangesterkt door de ingebouwde omvalbeveiliging en de maar liefst 8000 branduren die bijdragen aan een unieke levensduur. Ondanks de hoge prijs zijn klanten overtuigd van de kwaliteit wat resulteert in het maximaal aantal sterren.

 

Voordelen: 

Warmtestanden: de Sunred terrasverwarmer biedt je de mogelijkheid om zonder problemen te schakelen tussen 3 aanwezige warmtestanden.

Handig in gebruik: de staande heater van Sunred is makkelijk te installeren, blijkt 100% weerbestendig en is daarnaast ook nog eens verrijdbaar.

Verwarmingselement: het apparaat maakt gebruik van een halogeen infrarood verwarmingselement dat – bij correct gebruik – een ruim vermogen van 900, 1200 of 2100 watt kan leveren.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: we durven stellen dat het hogere prijskaartje voor sommigen misschien toch een domper op de feestvreugde zal betekenen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Terrasverwarmer met verlichting

 

2. Scheppach EPHS1800 Infrarood Heater / Terrasheater – Variabel Instelbaar – Met verlichting

 

Hoewel de Scheppach EPHS1800 infrarood terrasverwarmer niet meteen tot de goedkope alternatieven binnen deze selectie behoort, lijken heel wat klanten alvast overtuigd van de aangeboden kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Daardoor blijkt het hogere prijskaartje van minder groot belang wat uiteindelijk resulteert in een gemiddelde eindscore van 5 sterren.

De Scheppach EPHS1800 wordt beschouwd als een unieke staande loungeheater die meteen in het oog springt vanwege zijn slanke ontwerp met een maximale hoogte van 202 cm. Hij wordt daarbij gekenmerkt door de 2 geïntegreerde schakelbare lampen die – eenmaal correct geïnstalleerd en aangesloten op het stroomnet – een krachtige lichtbundel produceren aangevuld met een ruim vermogensbereik van 600 tot 1800 watt. Dit bereik uit zich in maar liefst 5 warmtestanden waartussen probleemloos met de meegeleverde afstandsbediening kan worden geschakeld.

Maar dat is nog niet alles want zo zorgt de grote bodemplaat voor extra stabiliteit en stevigheid terwijl de ingebouwde kantelbeveiliging in combinatie met het beschermrooster bijdragen aan de veiligheid.

 

Voordelen: 

Verwarmingselement: de lamp maakt gebruik van een krachtig infrarood verwarmingselement dat 100% zwenkbaar blijkt.

Voeding: je dient de lamp op het stroomnet aan te sluiten waarna een verstelbaar vermogen van 600 tot 1800 watt kan geleverd worden.

Veiligheid: de ingebouwde kantelbeveiliging en het aanwezige beschermrooster dragen alvast bij aan de veiligheid.

Bediening: je kunt de terrasverwarmer eenvoudig bedienen via het toestel zelf of door middel van de meegeleverde afstandsbediening.

 

Nadelen: 

Prijskaartje: we vermoeden dat de prijs wel eens het figuurlijke addertje onder het gras zou kunnen zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Terrasverwarmer gas

 

3. MaxxGarden Terrasverwarmer – gas – staande – verrijdbaar – tot10000 W 

 

Net zoals de bekende terrasverwarmers van Intratuin behoort ook dit model van MaxxGarden alvast tot de populairste heaters binnen deze selectie. Zijn unieke uitvoering kent een ruime diameter van 275 cm en een hoogte van maximaal 221 cm waardoor hij uitermate geschikt is als parasol-heater of als onderdeel van een loungeset. 

In tegenstelling tot de voorgaande producten, werkt de MaxxGarden terrasverwarmer op basis van gas – meer specifiek propaan of butaangas – en kent hij een verbruik tot maximaal 10000 watt. Doordat hij tevens traploos instelbaar blijkt, kun je zelf de intensiteit van de warmte gaan bepalen wat een meerwaarde is ten opzichte van heel wat andere op gas aangedreven heaters.

Het gebruiksgemak worden nog net dat tikkeltje aangesterkt door de aanwezigheid van een gasdrukregelaar en een ingebouwde en uiterst betrouwbare omvalbeveiliging. Heel wat klanten lijken alvast overtuigd van hun aankoop en belonen deze heater met een maximale score van 4,9 sterren.

 

Voordelen: 

Materiaal: de staande terrasverwarmer werd uit duurzaam staal vervaardigd en blijkt overigens 100% spatwaterdicht.

Verbruik: hij wordt aangestuurd op gas en kan zonder problemen een maximaal verbruik tot 10000 watt leveren verdeeld over diverse warmtestanden.

Verrijdbaar: de ingebouwde wieltjes ter hoogte van de stevige voet maken het mogelijk om de heater makkelijk en snel van punt A naar punt B te verplaatsen.

Veilig: de heater is eenvoudig te bedienen en maakt gebruik van een betrouwbare omvalbeveiliging. Een aanrader in situaties met kinderen en/ of huisdieren.

 

Nadelen: 

Geen gasfles: hoewel de heater geleverd wordt met een gasslang en bijbehorende drukregelaar, zul je zelf nog op zoek moeten naar een geschikte gasfles.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Eurom terrasverwarmer

 

4. Eurom Partytent heater 1502 – RVS – 1500W // Parasol-heater

 

De terrasverwarmer van het Nederlandse – misschien wel beste – merk Eurom typeert zich door een relatief compacte lichtgewicht uitvoering van 42,5 x 42,5 x 33 cm en 2 kilogram. Daardoor kun je hem makkelijk onder een parasol of in eender welke partytent bevestigen, zodoende ook in de vroege lente of herfstperiode van een gezellig drankje en hapje op het terras te genieten.

De partytent heater maakt daarbij gebruik van een krachtige infrarood licht om in een aardig staaltje verwarming te voorzien. Sluit de heater met behulp van het 1,8 meter lange snoer op het stroomnet aan – rekening houdend met een invoerspanning van 220-240V – en vervolgens kan een ruim vermogensbereik van 750 tot 1500 watt worden geleverd.

Dit alles wordt nog net een tikkeltje specialer door de lange levensduur van de lampen en de unieke IP24 codering die aantoont dat de heater niet alleen stof- maar ook spatwaterbestendig blijkt. Bekijken we de online reviews dan stellen we vast dat klanten tevreden zijn over het fraaie design, de duurzaamheid en de gebruiksvriendelijkheid van het apparaat.

 

Voordelen: 

Voeding: de Eurom terrasverwarmer is eenvoudig op het lichtnet aan te sluiten waarna een ruim vermogen tot maximaal 1500 watt kan worden geleverd verdeeld over 2 warmtestanden.

Behuizing: de metalen behuizing van de verwarmer blijkt stof- én spatwaterbestendig te zijn.

Lampen: de infrarood lichten – die overigens ook instaan voor verwarming – bieden elk een levensduur van maar liefst 4000 branduren.

 

Nadelen: 

Geen afstandsbediening: deze terrasverwarmer wordt jammer genoeg geleverd zonder afstandsbediening.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Terrasverwarmer elektrisch

 

5. Terrasverwarmer elektrisch 1500 watt – 3 standen – afstandsbediening – Stenda Calor Sombra

 

De Stenda Calor Sombra terrasverwarmer kent een maximale lengte van 55 cm, een breedte van 9 cm en een hoogte van 11 cm en blijkt voornamelijk vervaardigd uit duurzaam aluminium. Door hem aan te sluiten op het lichtnet – weliswaar rekening houdend met een invoerspanning van 230V – kan hij vervolgens van de nodige stroom worden voorzien. Deze vertaalt zich in een ruim vermogensbereik tot maximaal 1500 watt verdeeld over 3 warmtestanden.

De heater – die bedoeld is om ter hoogte van het terras te worden opgehangen – wordt geleverd met een stevige ophangbeugel, het nodige bevestigingsmateriaal, een praktische afstandsbediening en een informatieve Nederlandstalige handleiding.

Nemen we er even de online reacties bij dan stellen we vast dat heel wat klanten overtuigd zijn van zijn gebruiksgemak, design en efficiëntie. Slechts één koper beschouwt deze elektrisch aangestuurde terrasverwarmer als behoorlijk matige van kwaliteit en allesbehalve gebruiksvriendelijk.

 

Voordelen: 

Vermogen: de terrasverwarmer wordt elektrisch aangestuurd en levert een ruim vermogensbereik verdeeld over 3 warmtestanden gaande van 500 tot 1000 en maximaal 1500 watt.

Afstandsbediening: dankzij de meegeleverde afstandsbediening kun je het apparaat vanop je stoel of lounge in- en uitschakelen.

Wandmontage: de terrasverwarmer van Eurom is bedoeld als wandmontage en wordt dan ook met een ophangbeugel en al het nodige bevestigingsmateriaal geleverd.

 

Nadelen: 

Niet verstelbaar: in tegenstelling tot sommige andere heaters, blijkt dit exemplaar niet in hoogte verstelbaar te zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Terrasverwarmer muur

 

6. Terrasverwarming wand montage 2000 Watt – 3 standen met Pepermuntdoosje

 

Ben je specifiek op zoek naar een kwalitatieve uiterst functionele én betaalbare terrasverwarmer voor aan de muur? Dan is de Eurom terrasverwarmer vast en zeker het bekijken waard. Zijn laagste prijskaartje doet overigens heel wat klantenharten sneller slaan wat zich uiteindelijk vertaalt in een mooie gemiddelde eindscore van 4,7 op 5 sterren.

De metalen terrasverwarmer wordt gekenmerkt door een maximaal formaat van 7 x 20 x 50 cm en een gewicht van amper 1,9 kg wat hem uiterst geschikt maakt voor installatie aan de wand of muur. Uiteraard wordt een stevige ophangbeugel alsook het nodige bevestigingsmateriaal meegeleverd op het moment van aankoop.

Door de heater met behulp van het 1,4 meter lange snoer op het stroomnet aan te sluiten, kan een ruim vermogensbereik van 0 tot en met 2000 watt worden geleverd verdeeld over maar liefst 3 warmtestanden. Kortom, jij bepaalt helemaal zelf de uiteindelijke hoeveelheid én intensiteit warmte op het terras en dit alles tegen een vriendelijk prijskaartje.

 

Voordelen: 

Budgetvriendelijk: zijn lage prijskaartje maakt hem alvast goed toegankelijk bij het grote publiek.

Vermogen: er kan een ruim vermogen geleverd worden verdeeld over 3 warmtestanden gaande van 650 tot 1300 en 2000 watt. 

Branduren: de gebruikte Quartz lamp biedt een lange levensduur die zich moeiteloos vertaalt in maar liefst 3000 branduren.

Verpakkingsinhoud: de verpakking telt een degelijke wandmontage terrasverwarmer, een pepermuntdoosje, het nodige bevestigingsmateriaal en een duidelijke handleiding.

 

Nadelen: 

Geen verlichting: ben je op zoek naar een terrasverwarmer met bijkomende ledverlichting, dan is dit uiteraard niet de best mogelijke aanbeveling uit het rijtje.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Terrasverwarmer hangend

 

7. Vonroc Heater Albano – Hangende terrasverwarmer 1500W – Carbon element 

 

We sluiten het rijtje af met de Vonroc Albano hangende terrasverwarmer die – net zoals heel wat voorgaande toppertjes – eveneens op het stroomnet dient te worden aangesloten, weliswaar rekening houdend met een maximale invoerspanning van 220-240V. Eenmaal ingeschakeld, is hij in staat om een ruim vermogen te leveren van maar liefst 1500 watt. Daardoor is het carbon-infrarood verwarmingselement in staat om in amper 3 seconden een hoge hoeveelheid hitte af te geven.

Hoewel het verwarmingselement best wel wat hitte afgeeft, blijft de lichtinval eerder beperkt tot maximaal 1600K. Kortom, je hoeft niet te vrezen voor een ongezellig verblindend licht. Doordat de heater bij de warmteverspreiding geen gebruik maakt van een ingebouwde ventilator, kan dit apparaat eveneens een meerwaarde betekenen voor mensen met astma en/ of allergieën.

Hoewel heel wat klanten overtuigd lijken van het design en de geleverde kwaliteit, lijkt één koper niet helemaal tevreden. Zo zou de terrasverwarmer net iets te laag hangen en bijgevolg teveel in het zicht.

 

Voordelen: 

Vermogen: na aansluiting op het stroomnet, is deze terrasverwarmer in staat om een bijzonder ruim vermogen tot 1500 watt te leveren.

Afstandsbediening: dankzij de meegeleverde afstandsbediening wordt het mogelijk om het apparaat vanop afstand in/ uit te schakelen.

Verwarmingselement: de heater maakt gebruik van een krachtig carbon-infrarood verwarmingselement dat makkelijk tot maar liefst 10.000 uren mee gaat.

Verpakkingsinhoud: de 1500 watt heater wordt geleverd inclusief een afstandsbediening, een 50 cm lange ketting en 2 stevige karabijnhaken om het apparaat veilig op te hangen.

 

Nadelen: 

Geen pellets: deze terrasverwarmer werkt niet op pellets en is al helemaal niet voorzien van bijbehorende ledverlichting.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

8. Vinz Staand tot 2000 Watt

 

Ben je op zoek naar een degelijke terrasverwarmer maar wil je liever niet zoveel geld uitgeven dan is dit product van het bekende merk Vinz werkelijk iets voor jou. Aan het prijskaartje te zien, zou het zomaar een terrasverwarmer aanbieding kunnen zijn.

Het is een staande terrasverwarmer met een maximaal vermogen van maar liefst 2000 Watt. Bovendien heb je de mogelijkheid om te kiezen uit meerdere warmtestanden. Het is toestel is niet alleen spatwaterdicht maar bovendien ook bestand tegen oververhitting. Verder is het mogelijk om ook de hoogte van deze degelijke terrasverwarmer aan te passen.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de gebruikers tevreden zijn over de voordelen van dit apparaat. Het is een degelijk toestel dat heel gebruiksvriendelijk is en bovendien voldoende warmte afgeeft. Het loont dan ook vast en zeker de moeite om deze terrasverwarmer even grondig te bekijken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

9. Tristar KA-5287

 

Ben je op zoek naar goedkope terrasverwarmers dan zul je zonder twijfel dit handige toestel van het bekende merk Tristar tegenkomen. Net zoals het vorige toestel dat we besproken hebben, is ook dit product een staand exemplaar. Toch is het ook mogelijk om het product aan de wand te bevestigen.

Je zult het tevens ook tot de krachtige apparaten kunnen rekenen aangezien het over een maximaal vermogen van ruim 2000 Watt beschikt. Hierbij heb je de mogelijkheid om te gaan kiezen uit wel 3 verschillende warmtestanden. Het is een comfortabel product waarvan je de hoogte kunt verstellen en verder werkt het ook volledig veilig.

We kunnen duidelijk vaststellen dat de meerderheid van de kopers tevreden is met dit product. Het is een duurzame terrasverwarmer die heel wat warmte afgeeft. Toch is een enkele gebruiker niet echt helemaal overtuigd van de voordelen van dit apparaat.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

10. Quality Heating RC-NR24-17A

 

Tot slot is er dan ook nog deze terrasverwarmer van het merk Quality Heating. Jammer genoeg zul je dit toestel niet meteen terugvinden tussen de goedkope apparaten. Ondanks de hoge prijs merken we toch wel meteen op dat de koper echt helemaal tevreden is met het apparaat.

Zo beschikt deze terrasverwarmer over een maximaal vermogen van maar liefst 2400 Watt waardoor je het vast en zeker tussen de krachtige apparaten zult vinden. Het is een hangend apparaat dat bovendien geleverd wordt met een handige en duurzame afstandsbediening.

Momenteel heeft er nog maar één enkele gebruiker op het product gereageerd. De koper is bijzonder tevreden over de kwaliteit van het product maar ook over de snelle levering ervan. Kortom dit product wordt meteen aan iedereen aangeraden.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Terrasverwarmers Koopgids

 

Wil je toch nog wat langer van je terras en/ of tuin kunnen genieten? Dan is de keuze voor een degelijke terrasverwarmer alvast een meer dan goede aanbeveling. Echter durft het ruime aanbod nogal eens voor keuzestress zorgen. Probeer daarom te focussen op bepaalde kenmerkende eigenschappen zoals de warmtebron, het formaat en de plaatsing, het type en het eventuele prijskaartje ervan. Bekijk daarom alvast even de onderstaande koopgids alvorens de verschillende terrasverwarmers met elkaar te vergelijken. Ga daarbij eventuele aanbiedingen en/ of leuke promoties alvast niet uit de weg.

Waarom kiezen voor een terrasverwarmer?

Een terrasverwarmer is een handig apparaat waarmee het mogelijk wordt om nog enkele weken – misschien zelfs maanden – langer van je terras, tuin, tuinhuis of balkon te genieten. Dergelijke verwarmers zijn tegenwoordig dan ook erg in, wat meteen het ruime en uitgebreide assortiment verklaart. Zo kun je alvast kiezen tussen hangende of staande terrasverwarmers, verwarmers op gas, elektriciteit of infrarood. Kortom, heel wat mogelijkheden en bijgevolg ook heel wat knopen die je zult moeten doorhakken.

Uiteraard raden wij aan om niet zomaar de eerste de beste terrasverwarmer in het winkelmandje te plaatsen. Bedenk voor jezelf waar je naar op zoek bent, welke verwachtingen je zoal hebt van de terrasverwarmer en welk budget je bereid bent om maximaal te spenderen.

 

Het type terrasverwarmer

Zoals hiervoor reeds min of meer duidelijk werd, is er vandaag de dag een ruim assortiment aan diverse terrasverwarmers te vinden. Dit maakt de keuze er jammer genoeg niet altijd makkelijker op. Om de zoektocht voor jou iets eenvoudiger en aangenamer te laten verlopen, zullen we enkele populaire terrasverwarmers op een rijtje zetten. 

Zo zou je kunnen opteren voor de standaard heater/ terrasverwarmer die beschikbaar blijkt als vrijstaand of hangend exemplaar. Gelijkaardig aan deze traditionele terrasverwarmer, kun je eveneens de loungeheater spotten. Deze heater wordt gekenmerkt door een lagere uitvoering waardoor hij hoofdzakelijk heel wat warmte aanbiedt op zithoogte. Ideaal indien je bijvoorbeeld een terras met lage loungeset hebt.

Zit je vaak in de tuin en gebruik je steevast een parasol of partytent? Dan is de keuze voor een parasolheater uiteraard niet meer dan evident. Dergelijke uitvoeringen zijn eenvoudig onder het parasoldek te bevestigen waardoor je zelfs op koude winterdagen alsnog van je terras kunt genieten. Het lijstje kan verder worden aangevuld met de bekende flameheater – kenmerkend vanwege de typerende zichtbare vlam – en de tafelheater. 

 

Uitvoering in relatie tot de plaatsing

Echter, kunnen de terrasverwarmers niet alleen worden onderverdeeld op basis van hun type maar eveneens op het gebied van hun uitvoering en formaat. Dit maakt het overigens ook net iets makkelijker om de plaatsing van de terrasverwarmer in kwestie zo goed mogelijk te kunnen bepalen. Zo kunnen we een onderscheid maken tussen de staande terrasverwarmers, de modellen die geschikt zijn voor plafondinstallatie en de apparaten die bedoeld zijn om hangend aan de muur/ wand te worden bevestigd.

Zo wordt een staande terrasverwarmer steevast aangeraden indien het een relatief grote te verwarmen oppervlakte betreft. Doordat dergelijke verwarmers vrij krachtig zijn, kunnen ze een ruimte behoorlijk snel en eenvoudig verwarmen. Verder zijn ze eenvoudig te installeren en kun je ze – indien nodig – ook makkelijk even verplaatsen. Betreft het echter een kleinere oppervlakken zoals bijvoorbeeld een veranda, een tuinhuisje of partytent? Dan is de keuze voor een hangende terrasverwarmer dan wel exemplaar bedoeld voor plafondinstallatie het meest aangewezen. Hoewel ze in regel minder krachtig zijn, zullen ze de warmte automatisch naar beneden uitstralen wat ze juist zo geschikt maakt voor gebruik in compacte ruimtes.

 

Wat met de warmtebron?

Daarnaast is het uiteraard ook aangewezen om even rekening te houden met de gebruikte warmtebron. Zo toont onderzoek aan dat de meeste terrasverwarmers functioneren op basis van gas of elektriciteit; elk met hun eigen voor- én nadelen.

Zo is de terrasverwarmer op gas een bijzonder goede aanbeveling indien het grote oppervlakken en/ of open ruimtes betreft. Dergelijke verwarmers op gas bieden namelijk een vrij groot bereik aan en kunnen overigens eender waar worden geïnstalleerd.

De elektrische terrasverwarmers zijn – in tegenstelling tot de exemplaren op gas – meteen een pak energievriendelijker en worden gekenmerkt door een gerichte verwarming wat ze geschikt maakt voor kleine ietwat afgesloten ruimtes. Let wel; bij de elektrische terrasverwarmers moet er steevast een stopcontact in de buurt zijn daar deze apparaten veelal op het stroomnet moeten worden aangesloten.

Opties en bijkomende kenmerken

Tot slot willen we het nog even kort hebben over eventuele kenmerkende bijzonderheden. Zo is het altijd aangenaam indien de terrasverwarmer meerdere temperatuurstanden aanbiedt alsook een oververhittingsbeveiliging én omvalbeveiliging indien het een staand exemplaar betreft. Het lijstje kan verder worden aangevuld met een meegeleverde afstandsbediening en/ of verlichting. Let wel; hoe meer opties, hoe hoger het uiteindelijke prijskaartje zal zijn.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES