Beste toiletrolhouder

Laatste update: 25.04.24

 

Toiletrolhouders test van 2024

 

Een toiletrolhouder is niet alleen efficiënt maar kan ook heel designvol zijn. Tegenwoordig zul je dan ook versteld staan van de vele mogelijkheden die er zijn bij de zoektocht naar een toiletrolhouder. Om het voor jou allemaal wat makkelijker te maken, zijn we alvast even op zoek gegaan naar de 3 best beoordeelde toiletrolhouders. We hebben hierbij niet alleen rekening gehouden met het aantal online reviews maar ook met de beoordelingen en het advies van de kopers. Zo hebben we gemerkt dat de Brabantia Metallic Mint toiletrolhouder alvast een topproduct blijkt te zijn. Bovendien heb je de mogelijkheid om dit product in meerdere kleuren te verkrijgen. Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor de Haceka Kosmos Zwart. Deze toiletrolhouder ziet er vanwege de zwarte kleur niet alleen robuust maar ook heel modern en elegant uit.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Toiletrolhouder Reviews – Top 5

 

 

Bijna in elk toilet zul je tegenwoordig wel een toiletrolhouder zien. Dit is niet alleen aangenamer maar bijvoorbeeld ook veel hygiënischer dan gewoon een rol te plaatsen. Opdat jij er de beste toiletrolhouder zou kunnen uitkiezen hebben wij 5 topproducten geselecteerd. Dit hebben wij gedaan door rekening te houden met de reviews van gebruikers. Neem dus gerust een kijkje en misschien kom je wel een toiletrolhouder aanbieding tegen.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

1. Brabantia Metallic Mint

 

Als je op zoek bent naar goedkope toiletrolhouders dan moet je zeker dit product van Brabantia eens bekijken. Dit is het goedkoopste uit onze lijst maar bevat heel wat mogelijkheden.

Deze toiletrolhouder is gemaakt uit metaal en is beschikbaar in verschillende kleuren. Op die manier kies jij de houder die het beste in het interieur past en die jij het mooiste vindt. Doordat de houder gemaakt is uit stevige materialen is het ook ideaal om in vochtige ruimtes zoals een badkamer te plaatsen. Je kunt de beugel links of ook rechts monteren geheel zoals je zelf wenst.

Bij dit product werden redelijk wat reviews geplaatst waaruit we kunnen opmaken dat het wel degelijk om sterk materiaal gaat dat ook nog eens heel duurzaam is. Bovendien wordt er ook positief advies gegeven over de goede prijs-kwaliteitverhouding en het trendy design.

Het is niet altijd makkelijk een keuze te moeten maken uit het ruime assortiment van toiletrolhouders. Brabantia is alvast een bekend merk, zoniet het beste merk op het gebied van stevige en duurzame toiletrolhouders. Toch is het aangewezen om even op zoek te gaan naar de voor- en nadelen van dit product.

 

Voordelen:

Kostenplaatje: je zult vrijwel meteen versteld staan van het mooie en betaalbare prijskaartje van dit product. Bovendien lijkt het wel voorzien te zijn van de laagste prijs.

Materiaal: het is een bijzonder stevige en dus ook duurzame toiletrolhouder die best wel tegen een stootje kan. Zo heeft men vooral gebruik gemaakt van metaal.

Design: het is een vrij standaard toiletrolhouder die echter wel te verkrijgen is in een hele reeks prachtige kleuren.

Handig in gebruik: de toiletrolhouder is bestand tegen vocht en kan dus zonder problemen bijvoorbeeld in de badkamer worden gebruikt.

 

Nadelen:

Geen boorgaten: een enkele koper vindt het bijzonder lastig dat er in de beschrijving niets vermeld wordt over de eventuele boorgaten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Haceka Kosmos Zwart

 

Deze toilethouder met zwarte kleur is afkomstig van het merk Haceka en is iets duurder in vergelijking met het vorige model. De zwarte kleur straalt meteen iets heel designvol en klassevol uit. Daarnaast ziet het er ook heel erg stoer uit.

Het toestel is gemaakt uit staal en is roestvrij en dus ideaal om in de toiletruimte te plaatsen. Bovendien kun je de beugel bewegen waardoor je vrij snel en eenvoudig een nieuwe rol er kunt op plaatsen.

Heel wat personen zijn werkelijk overtuigd van het mooie design van dit product in combinatie met de goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien is het materiaal ook heel stevig en dus duurzaam. Kortom een echte toiletrolhouder aanbieding als je houdt van een designvol stuk.

Kies je echter voor deze unieke toiletrolhouder van Haceka? Dan kies je niet alleen voor kwaliteit maar duidelijk ook voor een uniek en apart design. Kortom, een echte blikvanger en dus bijgevolg echt iets voor de durvers. Laten we daarom de populairste kenmerken alvast even op een rijtje plaatsen.

 

Voordelen:

Materiaal: het is een duurzame toiletrolhouder die hoofdzakelijk uit staal vervaardigd is.

Roestvrij: doordat de toiletrolhouder helemaal roestvrij blijkt te zijn, is het ook mogelijk om dit product zonder problemen in de badkamer te plaatsen.

Beugel: de beugel van deze toiletrolhouder is beweegbaar wat het dus meteen een pak eenvoudiger maakt om de toiletrol te vervangen.

 

Nadelen:

Design: het is mogelijk dat het design niet bij elke koper meteen in de smaak lijkt te vallen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Lyon Béton Cloud S

 

Deze toilethouder van het merk Lyon Béton is werkelijk ideaal als je houdt van design. Het ziet er niet alledaags uit maar daardoor wordt het juist apart en stijlvol. Dit past perfect in een modern en strak interieur. Of bij mensen die er een aparte gedurfde stijl op nahouden.

De toiletrolhouder is gemaakt uit beton en heeft een grijze kleur. Deze natuurlijke look zorgt ervoor dat het ook in een landelijk interieur zou kunnen. Afhankelijk van het formaat dat je kiest, kun je er tot wel 8 rollen op plaatsen.

We merken dat de meningen bij dit product eerder verdeeld zijn. Dit hoeft uiteraard niet te betekenen dat het product van slechte kwaliteit is. Zo zijn heel wat kopers overtuigd van het strakke en trendy design en het materiaal. Terwijl slechts enkele personen vinden dat het materiaal eerder kwetsbaar is.

Ben je toch op zoek naar een unieke en aparte toiletrolhouder? Dan kan het alvast een goed idee zijn om even dit product te bekijken. Deze toiletrolhouder wordt jou aangeboden en aanbevolen door het, al dan niet bekende merk Lyon Béton. Het is alvast iets voor de durvers aangezien je met dit product een echte blikvanger in huis zult halen.

 

Voordelen:

Materiaal: net zoals het design zijn ook de gebruikte materialen heel apart en origineel te noemen. Zo werd dit product vervaardigd uit bijzonder stevig en duurzaam beton.

Formaat: de toiletrolhouder biedt de mogelijkheid om tot wel 8 toiletrollen te plaatsen. Je mag er natuurlijk ook altijd minder op plaatsen indien je dat liever hebt.

Prijs-kwaliteitsverhouding: we merken dat er heel wat kopers zijn die de verhouding tussen enerzijds de prijs van het product en anderzijds de kwaliteit ervan, heel correct lijken te vinden.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: echter een bijzonder kleine minderheid van de gebruikers die gereageerd hebben, blijkt niet helemaal overtuigd te zijn van de duurzaamheid ervan.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Siston Luxe 55 cm

 

Als je op zoek bent naar een toiletrolhouder die je staand kunt plaatsen dan is dit product van Siston precies wat jij zoekt.

Deze staande toiletrolhouder is gemaakt uit roestvrij staal en is daardoor geschikt om in een toiletruimte of badkamer te plaatsen. De voet heeft men extra verzwaard om het toestel meer stabiliteit te geven. Hierdoor valt het niet om en staat het stevig. Er is verder plaatst om 5 rollen op te plaatsen.

We kunnen opmaken dat werkelijk alle kopers tevreden zijn over dit product. Zo geven ze niet alleen een positief advies over de goede prijs-kwaliteitverhouding maar ook over het design ervan. bovendien is het ook heel praktisch en comfortabel. Kortom dit lijkt ons wel dat dit wel eens een toiletrolhouder aanbieding zou kunnen zijn.

Je zou natuurlijk ook altijd nog kunnen kiezen voor deze unieke toiletrolhouder van het merk Siston. Om te weten te komen of deze toiletrolhouder al dan niet aan je verwachtingen voldoet, kan het handig zijn om het overzicht van de voor- en nadelen ervan even te raadplegen. Hieronder alvast een selectie.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: het is een bijzonder degelijke toiletrolhouder die je bijvoorbeeld ook zou kunnen gebruiken om een keukenrol op te plaatsen. Een product met een multifunctioneel gebruik dus.

Materiaal: doordat deze unieke toiletrolhouder helemaal vervaardigd is uit duurzaam roestvrij staal, mag je dit product ook zonder problemen in de badkamer plaatsen.

Stabiliteit: het is een duurzame toiletrolhouder waarvan de voet lichtjes verzwaard werd. Op die manier ontstaat er heel wat meer stabiliteit.

 

Nadelen:

Standaard: indien je echter op zoek bent naar een unieke en aparte toiletrolhouder dan is dit exemplaar misschien niet meteen iets voor jou.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Relaxdays Roestvrij Staal

 

Deze toiletrolhouder in combinatie met borstel behoort niet tot de goedkope toiletrolhouders. De houder is gemaakt uit roestvrij staal en is dus geschikt om in vochtige ruimtes zoals badkamer en toilet te plaatsen.

Het ontwerp ziet er heel modern en trendy uit en past daardoor vrijwel in elk modern of landelijk interieur. Dankzij het extra gewicht, kun je er zeker van zijn dat dit model steeds stevig en stabiel blijft staan. Ook wanneer je de rol eraf haalt of wilt vervangen. De wc-borstel die bij dit toestel hoort kun je gemakkelijk vastnemen dankzij het daarvoor voorziene handvat. Bovendien kun je de borstel eenvoudig verwisselen.

Bij dit product is momenteel nog maar één review geplaatst waarin de koper echt heel tevreden is over het design. Daarnaast getuigd het ook van een sterk metaal. Kortom dit is voor deze gebruiker echt een topproduct.

Ook het merk Relaxdays staat garant voor kwaliteit, degelijkheid en duurzaamheid. Het zal dan ook niet verwonderen dat één van de toiletrolhouders door het merk Relaxdays aangeboden wordt. Ben je benieuwd naar de eigenschappen van het product? Laten we dan alvast even verder vooruitkijken.

 

Voordelen:

Verpakking: de verpakking telt niet alleen een stevige toiletrolhouder maar wordt bovendien aangevuld met een degelijke toiletborstel.

Materiaal: aangezien de houder van dit unieke product geheel uit roestvrij staal is vervaardigd, mag je de toiletrolhouder ook gewoon in de badkamer een plekje geven.

Stabiliteit: ook hier heeft men extra gewicht voorzien in de voet van de houder zodat het product niet kan omvallen en mooi blijft staan.

 

Nadelen:

Prijskaartje: jammer genoeg zul je voor dit product toch wel net iets meer budget hoeven te voorzien en dat kan door sommige klanten als een minpunt worden beschouwd.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Toiletrolhouders koopgids

 

Tegenwoordig zie je in heel veel huishoudens ook toiletrolhouders staan. Deze kunnen best wel heel erg handig zijn. Indien jij op zoek wilt gaan naar de beste toiletrolhouders dan hoef je rekening te houden met een aantal factoren. Denk bijvoorbeeld maar aan het type, het materiaal, de opties, het formaat, de prijs en het design als je de verschillende modellen gaat vergelijken. Het is ook altijd een aanbeveling om indien mogelijk zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele aanbiedingen. Op die manier zul je zeker de toiletrolhouder vinden die aan jouw verwachtingspatroon voldoet.

Het type toiletrolhouder en het formaat

In je zoektocht naar de voor jou beste toiletrolhouder is het belangrijk dat je met een aantal dingen rekening kunt houden. Een toiletrolhouder is bovendien ook enorm handig omdat je op die manier niet in de problemen komt en telkens een voorraad liggen hebt. Als je dus van plan bent om een toiletrolhouder aan te kopen dan is het belangrijk dat je eerst en vooral de keuze maakt welk type je wilt. Wil je een model dat je kunt plaatsen of een model dat je aan de muur kunt bevestigen. De meeste standaard toiletrolhouders zijn exemplaren die je ergens staand kunt plaatsen. Deze kun je dus ook vrij gemakkelijk optillen en verplaatsen.

Een model dat je aan de muur bevestigd neemt uiteraard iets minder plaats in en kan er ook wel eleganter en moderner uitzien. Probeer daarnaast ook zoveel mogelijk rekening te houden met het formaat van de toiletrolhouder. Hierbij kun je kijken naar de beschikbare plaatst die je hebt. Indien je op een klein appartementje woont, dan kan het misschien aan te raden zijn om een toiletrolhouder te nemen die je kunt ophangen. Deze nemen namelijk net iets minder plaats in beslag in vergelijking met de staande exemplaren. Je kunt eventueel altijd eens een kijkje nemen tussen de online beoordelingen waar vaak nog extra advies gegeven wordt en waar je wat meer te weten kunt komen omtrent de gebruikerservaring.

 

Materiaal en extra kenmerken

Zodra je begint aan je zoektocht, zul je meteen merken dat er ook heel wat verschil zit in het materiaal dat gebruikt wordt. Zo heb je heel wat toilethouders die gemaakt zijn uit bijzonder stevig en duurzaam metaal. Ook roestvrij staal is een veelvoorkomende materiaalsoort op het gebied van toiletrolhouders. Net zoals metaal is roestvrij staal ook bijzonder stevig en kan het echt wel tegen een stootje. Roestvrij stalen toilethouders kun je bovendien ook zonder problemen in vochtige ruimtes plaatsen. Denk bijvoorbeeld maar aan de badkamer. Naast het materiaal raden wij jou ook aan om even te kijken naar de extra kenmerken en mogelijkheden die de toiletrolhouder te bieden heeft.

Zo heb je heel wat modellen die je ook als keukenrolhouder zou kunnen gebruiken. In plaats dat je er 1 keukenrol op plaatst, kun je er bijvoorbeeld 2 of 3 toiletrollen op plaatsen. Het is ook mogelijk om een toiletrolhouder aan te kopen die je kunt afsluiten. Dit is een goed idee omdat het vooral bijzonder hygiënisch is. Door de toiletrolhouder af te sluiten, kan er geen stop op het toiletpapier terechtkomen. Indien je een model kiest om aan de muur te bevestigen, kies dan eventueel een exemplaar dat je zowel links alsook rechts kunt monteren. Staande toiletrolhouders met een antislip voet zullen ook veel stabieler staan en meer grip hebben.

Het kostenplaatje en het design

Net zoals er heel wat keuzemogelijkheden zijn op het gebied van toiletrolhouders, zul je meteen merken dat er ook heel wat prijsverschillen te bespeuren vallen. Zo heb je een aantal factoren die een belangrijke rol kunnen spelen in de uiteindelijke prijsbepaling van een toiletrolhouder. Zo zal de prijs in de eerste plaats bepaald worden door het type en de materiaalsoort. Zo zal een model uit beton dat je tegen de muur kunt bevestigen en waar je bijvoorbeeld tot 8 rollen toiletpapier kunt op plaatsen, net iets duurder zijn dan een staande versie uit metaal.

Ook het kleur zal een bepalende factor hebben. Tegenwoordig heb je toiletrolhouders in alle kleuren van de regenboog. Een feller kleurtje zal dan misschien ook net iets duurder zijn. Je kunt eventueel op voorhand even bekijken welk bedrag je er maximaal wilt en kunt aan spenderen. Houd hierbij ook zoveel mogelijk rekening met jouw verwachtingen en je eisen. Sommigen geven de voorkeur aan kwaliteit terwijl voor anderen het uitzicht en het design ook belangrijk zijn. Hoe meer opties en mogelijkheden je hebt, hoe minder waarschijnlijk het is dat je het tussen de goedkope toiletrolhouders zult vinden. Je kunt natuurlijk altijd een toiletrolhouder aanbieding spotten.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES