Beste tweepersoonsbed

Laatste update: 21.05.24

 

Tweepersoonsbedden test van 2024

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar een duurzaam en degelijk tweepersoonsbed maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kunnen wij jou misschien wel wat verder op weg helpen door middel van onze koopgids. Je zou de koopgids als een goede leidraad kunnen zien in de zoektocht naar het voor jou ideale tweepersoonsbed. Je kunt natuurlijk ook gewoon meteen onze top 3 raadplegen. Daarin stellen we graag de 3 best beoordeelde tweepersoonsbedden aan jou voor. Zo blijkt de Boxspring 180×200 Basic Zwart echt wel een goede aanbeveling te zijn. De zwarte kleur oogt niet alleen modern maar ook heel stijlvol en klassevol. Je kunt natuurlijk ook nog altijd kiezen voor het Ottoman bed frame met opbergruimte. Dit tweepersoonsbed is bijzonder handig aangezien het ook heel wat opbergruimte aanbiedt.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Tweepersoonsbed reviews – top 5

 

 

Eenieder krijgt eens familie of andere gasten op bezoek en soms blijven zij overnachten. Het is dan handig als zij een goed bed hebben om op te slapen. Precies om deze reden zijn er verschillende mogelijkheden om uit te kiezen en onder deze opties vind je zeker het beste tweepersoonsbed voor jouw gasten.

 

 

Aanbevolen producten

 

 

Boxspring 180×200 Basic Zwart

 

De Boxspring van Matrascenter is in stof uitgevoerd en het is opgebouwd uit 2 geveerde matrassen en 2 harde boxen. De boxen, het hoofdbord en de matrassen zijn allemaal uitgevoerd in dezelfde kleur.

De poten van dit product zijn gemaakt van aluminium om indien het nat geworden is, niet te gaan roesten. Dit product heeft een 7 centimeter dikke topper met een breedte van 180 centimeter, een hoogte van 56 centimeter en een lengte van 2 meter. En de matras heeft ook een afmeting van 2 meter qua lengte bij 90 centimeter qua breedte.

Dit bed heeft door toedoen van de kwaliteit en duurzaamheid alleen positieve beoordelingen weten te krijgen. Deze gebruikers zijn ook tevreden met de stevigheid van de matras en het mooi ontwerp van dit product. Het comfort voor kinderen is ook niet uit te sluiten met dit topproduct. Het is verder heel simpel om op te zetten.

Het is niet altijd eenvoudig wanneer je op zoek moet naar een nieuw tweepersoonsbed. Dit Boxspring model van het bekende en misschien ook wel het beste merk Matrascenter krijgt heel wat positieve reacties van klanten. Laten we dan ook even op zoek gaan naar de voor- en nadelen van dit tweepersoonsbed.

 

Voordelen:

Ontwerp: je zult merken dat de boxspring uit 2 geveerde matrassen bestaat in combinatie met 2 harde boxen.

Onderstel: het onderstel van dit tweepersoonsbed is vervaardigd uit bijzonder duurzaam aluminium. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het zou gaan roesten.

Topper: het bed is voorzien van een topper die maar liefst 7 cm dik is. Verder is de topper 180 cm breed, 56 cm hoog en 2 meter lang.

 

Nadelen:

Budget: we merken momenteel alleen maar positieve reacties op. Toch vermoeden we dat het prijskaartje eventueel een minpunt zou kunnen zijn voor sommige gebruikers.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Ottoman bed frame met opbergruimte

 

Wil jij zo efficiënt mogelijk de ruimte in je huis benutten dan helpt de Ottoman bed frame jou om dit verlangen in vervulling te brengen. Dit tweepersoonsbed met opbergruimte heeft genoeg plaats voor kussens, kussenslopen, lakens en dekens of ook andere grote spullen die je niet uitgestald wilt hebben.

De laden kun je met behulp van de gasvering gemakkelijk open en dicht maken zonder dat je het dekbed of matras hoeft weg te halen. Deze opgeborgen spullen zijn ook beschermd van stof met het stoffen doek aan de onderkant van het bed.

Met de Ottoman bed frame is het niets anders dan voordeel voor de gebruiker van dit product, want voor een tweepersoonsbed is het heel kwalitatief en gerieflijk voor het kind. Andere voordelen zijn dat dit product ook een schappelijke prijs heeft en dat je bij onaangekondigd bezoek binnen de kortste tijd het bed kan opzetten.

Je kunt natuurlijk ook altijd kiezen voor het Ottoman bed frame tweepersoonsbed. Dit model is afkomstig van het merk EuropeDirectShopping en krijgt overwegend positieve reacties. Het bed meet 140 x 190 cm maar kun je ook in andere maten bekomen. Het zou wel eens bij de populairste tweepersoonsbedden kunnen horen.

 

Voordelen:

Gebruiksgemak: het is een bijzonder handig tweepersoonsbed dankzij de grote hoeveelheid aan opbergruimte. Je kunt er bijvoorbeeld je kussens, lakens en dekens probleemloos in opbergen.

Gasvering: dankzij de handige gasvering zul je merken dat het helemaal niet moeilijk is om de lade te openen en terug te sluiten. Je hoeft zelfs het dekbed of de matras helemaal niet weg te halen.

Handig in gebruik: de onderkant van het bed is afgewerkt met een speciale stoffen doek. Op die manier zul je merken dat je spulletjes zoveel mogelijk beschermd zijn van vuil en stof.

 

Nadelen:

Op dit moment kunnen we alleen maar positieve beoordelingen vaststellen. Daardoor is het niet zo eenvoudig om eventuele zwakke kantjes aan het toestel te ontdekken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Bedframe met lattenbodem

 

Het metalen bed frame van Tectake is stevig en het kan veel gewicht verdragen, dus je kunt gerust met zijn tweeën een dutje doen. Dit product heeft veerkrachtige latjes waar de matras op moet rusten die gemaakt zijn van populierenhout en in het midden een metalen staaf om het draaggewicht evenredig te delen.

Ook heeft dit product aan het hoofd- en voeteneinde goede verhogingen om het bed aantrekkelijker te maken. Dit product is stoot- en krasbestendig vanwege de poedercoating om het bed ook antistatisch te maken.

Onder alle producten die behoren in het tweepersoonsbed aanbieding, is dit metalen bed zeker ook eentje. Dit zal zeker ook te maken kunnen hebben met de positieve review die gegeven is hiervoor. Deze gebruiker vindt dit bed heel duurzaam en het is elke cent waard. Je kunt dit product ook gemakkelijk in elkaar zetten, want het is eenvoudig in gebruik.

In de zoektocht naar een tweepersoonsbed zul je ook heel wat modellen tegenkomen van het bekende merk Tectake. Bovendien zul je dit exemplaar ook tussen de goedkope tweepersoonsbedden kunnen spotten vanwege het lage prijskaartje. Het loont dus de moeite om de eigenschappen van het product even te bekijken.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: zowel aan het hoofd- en voeteneinde zul je een duidelijke en stevige verhoging kunnen zien. Verder is het tweepersoonsbed niet alleen krasbestendig maar ook antistatisch.

Frame: het frame van dit tweepersoonsbed is helemaal vervaardigd uit duurzaam metaal. Het is dus ook bijzonder stevig en kan zeker heel wat gewicht verdragen.

Budget: in vergelijking met de andere 4 tweepersoonsbedden uit onze lijst, valt op dat dit exemplaar wel degelijk over de laagste prijs beschikt.

Ontwerp: het tweepersoonsbed bestaat uit allemaal latjes die uit populierenhout gemaakt zijn. Je zult merken dat er in het midden van het bed een metalen staaf is voorzien. Zo wordt het draaggewicht evenredig verdeeld.

 

Nadelen:

Design: het is mogelijk dat niet alle kopers het design even fraai zullen vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Boxspring Batavia

 

Dit tweepersoonsbed van Batavia is een Boxspring met een afmeting van 180×200 centimeter. Dit moderne ontwerp bestaat uit een hoofdbord, een onderstel en een matras. Het bed is tweedelig met een matras van 20 centimeter dik en een vering van het product bonell.

Het hoofdbord is 120 centimeter hoog en is helemaal gemaakt van zwarte stof. Dit product heeft een handleiding om het zelf in elkaar te zetten met de nodige gereedschappen, omdat het ongemonteerd wordt geleverd. De Boxspring heeft een maximaal belastbaar gewicht van 250 kg.

Dit product is op één punt na goed bevonden onder de gebruikers ervan. Het is vanzelfsprekend dat dit bed niet onder te brengen is in de categorie van goedkope tweepersoonsbedden. Dit product is heel stabiel en het heeft een goede grootte. Ook is dit bed hoog genoeg als je gemakkelijk in en uit bed wilt stappen.

Net zoals het eerste product is ook dit tweepersoonsbed een boxspring. Dit model is echter afkomstig van het bekende merk Batavia. Het tweepersoonsbed heeft een totale afmeting van ruim 180×200 centimeter. Het biedt dus voldoende ruimte voor 2 volwassen personen.

 

Voordelen:

Set: je zult merken dat het tweepersoonsbed niet alleen bestaat uit een onderstel en een degelijke matras maar ook uit een hoofdbord.

Handleiding: het tweepersoonsbed wordt geleverd met een nuttige handleiding waarin alles duidelijk wordt uitgelegd. Zo wordt het best gemakkelijk om het bed te installeren. Verder krijg je er ook de nodige gereedschappen bij.

Draagkracht: dit tweepersoonsbed kun je gaan belasten met een maximaal gewicht van ruim 250 kg.

 

Nadelen:

Budget: je zult er echter wel rekening mee moeten houden dat je dit tweepersoonsbed niet meteen tussen de goedkope producten zult spotten.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Steigerhout bed blokpoot

 

Het Steigerhout bed is een modern product met een hoofdbord en met stevig gebouwde blokpoten. Dit product heeft een laag ontwerp en het is gemaakt van oud steigerhout dat heel goed is gedroogd.

Het heeft een maximaal belastbaar gewicht van 200 kg. Het heeft verder een gave oppervlakte, maar het is niet behandeld met vernis, omdat de bedoeling is dat dit product een zo natuurlijk mogelijke uitstraling heeft. Het bed heeft een afmeting van 180 centimeter bij 230 centimeter, maar je kunt zelf jouw gewenste afmeting doorgeven indien je het groter of kleiner wilt hebben. Dit product is niet verstelbaar en voor het laten opzetten zijn er wel extra kosten aan verbonden.

Als jij op zoek bent naar een goede tweepersoons houten bed dan kun jij advies geven na dit product te hebben gebruikt. Er zijn helaas nog geen ervaringen van dit product gedeeld door potentiële gebruikers.

Indien je niet alleen op zoek bent naar een degelijk tweepersoonsbed maar meteen ook naar een echte blikvanger dan is dit toestel iets voor jou. Het bed is afkomstig van het bekende merk Steigerhout en is ook uit steigerhout gemaakt. Door rekening te houden met de voor- en nadelen zul je een beter idee krijgen of dit bed al dan niet iets voor jou is.

 

Voordelen:

Materiaal: het frame van dit tweepersoonsbed is helemaal vervaardigd uit bijzonder duurzaam en stevig oud steigerhout dat op voorhand goed gedroogd werd.

Draagkracht: je kunt het bed maximaal gaan belasten met een gewicht van ruim 200 kg.

Formaat: het gaat hier om een vrij groot tweepersoonsbed met een afmeting van 180 cm bij 230 cm. Indien je het bed nog groter of kleiner wilt, dan is het mogelijk om de gewenste afmetingen gewoon eventjes door te geven.

 

Nadelen:

Geen online reviews: doordat er momenteel nog geen online reviews zijn geplaatst, kunnen wij jou jammer genoeg geen verder advies geven over de gebruikerservaring.

Prijskaartje: het is mogelijk dat voor sommige kopers het tweepersoonsbed net iets te prijzig is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

 

Tweepersoonsbedden koopgids

 

Wanneer je vrienden of familie komen logeren dan is het altijd handig om een extra bed te hebben. Toch is het niet altijd gemakkelijk om een keuze te maken uit de beste tweepersoonsbedden. Daarom bespreken wij hieronder een aantal factoren die jou kunnen helpen. Denk vooral na over het type, het materiaal, de afmetingen, de mogelijkheden en de prijs.

Types

 

De zoektocht naar een tweepersoonsbed is er niet gemakkelijker op geworden nu er zoveel verschillende modellen bestaan. Zo heb je bijvoorbeeld het standaard model dat voorzien is van een metalen frame en een veerkrachtige lattenbodem.

Er zijn ook de iets meer geavanceerde modellen die gebaseerd zijn op het standaard model. Ook hier gaat het om een tweepersoonsbed aanbieding met lattenbodem. In tegenstelling tot het basismodel beschikt het bed nog over verschillende opbergruimtes. Hierdoor wordt de constructie nog net iets steviger en bovendien kun je er veel spullen zoals lakens en kussens in kwijt.

Daarnaast is er ook de boxspring waarbij het mogelijk is om enkel het onderstel aan te kopen of meteen de volledige boxspringcombinatie. Wanneer je voor de combinatie gaat dan is zowel de matras als het frame van het bed van boxspring. Dit kan eventueel in combinatie met een hoofdbord en een voetbord. Bovendien heb je nog een extra onderscheid tussen een boxspring met lattenbodem of eentje met een vering.

 

 

Materiaal

 

Ook het materiaal is niet geheel onbelangrijk. Er zijn modellen die volledig uit stof gemaakt zijn zoals bijvoorbeeld de boxspring. Het onderstel is volledig uit hout gemaakt maar is bedekt met een stoflaag om een elegante toets te creëren.

Sommige modellen hebben een metalen frame waardoor het geheel heel stevig wordt en dus veel gewicht kan dragen. Op die manier kun je dus zonder problemen met twee personen rustig slapen. Bij sommige modellen zijn de poten bovendien uit aluminium gemaakt. Aluminium is roestvrij waardoor je dus geen schrik moet hebben wanneer er water tegenaan komt. Er zijn ook tweepersoonsbedden waarbij de poten uit plastic gemaakt zijn.

De lattenbodem van een tweepersoonsbed is gemaakt uit populierenhout. Er zijn ook tweepersoonsbedden die zelfs volledig uit hout gemaakt zijn. Meestal gaat het hier dan om steigerhout. Houd er wel rekening mee dat steigerhout meestal niet zal behandeld worden met vernis omdat men probeert de natuurlijke uitstraling zoveel mogelijk te behouden.

 

 

Afmetingen

 

Tweepersoonsbedden kun je tegenwoordig in verschillende afmetingen hebben. Zo kan de breedte variëren van 120 cm tot zelfs 180 cm. De hoogte van een tweepersoonsbed ligt meestal rond de 50 cm maar er zijn er natuurlijk ook altijd van 56 cm. De lengte ligt bij de meeste matrassen gemiddeld rond de 2 m. Toch heb je vandaag ook al veel tweepersoonsbedden rond de 2,30 m. Dit is dus ideaal voor grotere personen.

Sommige modellen zoals de boxspring matrassen zijn bovendien verstelbaar. Bij andere modellen heb je dan ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld het bed op maat te laten maken. Houd er wel rekening mee dat als je daarvoor kiest het bed misschien iets duurder zal zijn waardoor het niet meer tot de goedkope tweepersoonsbedden zal behoren.

 

 

Opties

 

Het zal je niet verwonderen dat de meeste recente modellen ook over heel wat mogelijkheden beschikken. Ben je bijvoorbeeld iemand die ’s avonds voor het slapengaan nog graag even een boek leest dan is een verstelbaar tweepersoonsbed misschien wel handig. Je hebt tweepersoonsbedden die je manueel kunt verstellen maar je hebt er ook die elektrisch te bedienen zijn. Vaak is er nog een extra functie waarmee je enkel het hoofdeinde of enkel het voeteneinde kunt verstellen.

Sommige tweepersoonsbedden zijn voorzien van een soort poedercoating waardoor het bed antistatisch wordt. Bovendien zorgt dit er ook voor dat het bed krasbestendig en stootbestendig is.

Sommige modellen hebben aan de onderkant van het frame nog een stoffen doek bevestigd. Dit dient om extra bescherming te bieden en zal je vooral tegenkomen in de modellen die over extra opbergruimte beschikken.

Prijs

 

De prijs is uiteraard eerst en vooral afhankelijk van jezelf. Jij moet namelijk eerst uitmaken welk bedrag je wilt en kunt spenderen aan een tweepersoonsbed.

Daarnaast is de prijs uiteraard ook afhankelijk van het materiaal waaruit het bed gemaakt is en de opties die het heeft. Zo zal een boxspring met lattenbodem misschien veel goedkoper zijn dan bijvoorbeeld een boxspring met een vering.

Het is dan ook een goede aanbeveling om eens een kijkje te nemen in de reviews van kopers die het product reeds gekocht hebben. Op die manier kun je een beter idee krijgen van een bepaald tweepersoonsbed. Probeer ook zoveel mogelijk aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Op die manier zal je beslist een tweepersoonsbed vinden dat aan jouw verwachtingen voldoet.

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES