Beste verwarmingsdeken

Laatste update: 28.11.22

 

Verwarmingsdekens test van 2022

 

In de winterperiode kan het soms wel eens behoorlijk koud worden. En sommige mensen hebben daar nu eenmaal net iets meer last van dan anderen. Een degelijk verwarmingsdeken kan dan ook soelaas brengen. We hebben dan ook een onderzoek verricht waarbij we onder andere rekening hebben proberen houden met de gebruikerservaring en het advies van de klanten. Op basis daarvan waren we in staat om een top 3 van de beste verwarmingsdekens samen te stellen. Zo haal je met de Dreamland 16049 een zeer degelijk apparaat in huis. Het is een krachtig product dat ruimte biedt aan 2 personen. De Aeg WUB5647 is zeker en vast een meer dan waardig alternatief. Dit elektrische deken is iets kleiner dan het voorgaande product en daardoor ideaal voor 1 volwassen persoon.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

Verwarmingsdeken reviews – top 5

 

 

Je hoeft nooit meer in de kou te slapen tijdens de koude seizoenen. Met een verwarmingsdeken kun je elke avond in een heerlijk warm bed gaan slapen. Schakel dit product een paar minuten voordat je naar bed gaat aan en stap daarna in een lekker warm bed. Bekijk de opties hieronder en kies voor het beste verwarmingsdeken.

 

 

1. Dreamland 16049

 

De Dreamland 16049 is een verwarmingsdeken dat geschikt is voor twee personen. Het heeft een vermogen van 300 watt en heeft twee schakelaars, waarbij je bij elke schakelaar een vermogen van 150 watt hebt.

Het is voorzien van een Intelliheat technologie, wat betekent dat dit product extra snel opwarmt. Je hebt ook de optie voor voetenwarmte en je kunt kiezen uit 6 warmtestanden. Je kunt het in de wasmachine wassen en voor de veiligheid heeft het een automatische uitschakeling.

Gezien de prijs van dit product, dan behoort het niet tot de categorie van goedkope verwarmingsdekens. Een groot deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is gebruiksvriendelijk.

De kleur komt ook overeen met de afbeelding. Enkele kopers vinden dat de prijs van dit product te hoog is en dat het een matige kwaliteit heeft. Hierdoor is dit product kwetsbaar.

Heb jij het ook altijd zo koud? Dan kun je zeker dit verwarmingsdeken van Dreamland eens bekijken. Zo hoef jij nooit meer koud te hebben tijdens de winterperiode. Het is misschien niet één van de goedkoopste modellen maar het behoort zeker wel tot de populairste dekens. Dit kun je duidelijk zien aan de beoordelingen die gebruikers plaatsen.

 

Voordelen:

Vermogen: dit verwarmingsdeken beschikt over een totaal vermogen van 300 Watt. Dit komt overeen met 150 Watt aan elke schakelaar.

Gebruiksgemak: dit model is geschikt voor 2 volwassen personen en heeft maar liefst 6 warmtestanden waaruit jij kunt kiezen. De elastiek maakt het mogelijk om het deken eventueel aan de matras te bevestigen.

Onderhoud: je hoeft helemaal geen schrik te hebben want je mag het deken in de wasmachine stoppen. Zo blijft het altijd hygiënisch en goed onderhouden.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: sommige personen vinden dat het verwarmingsdeken redelijk kwetsbaar is en daardoor minder goed is van kwaliteit. Dit maakt ook dat enkele gebruikers het product toch net iets te prijzig vinden.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Aeg WUB5647

 

Met het AEG WUB5647 elektrische deken hoef je nooit meer te rillen van de kou in de avond. Dit product is een 1 persoons deken, dat voor een snelle opwarming een vermogen van 60 watt heeft.

Het is gemaakt van polyester en is in 3 standen regelbaar. Dit product is voor de veiligheid voorzien van een automatische uitschakeling na 8 uur. Het heeft 4 bandjes waardoor je het goed kunt vastmaken aan de matras. Het heeft ook een temperatuursensor die ervoor zorgt dat de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt.

Als je naar de prijs van dit product kijkt, dan lijkt het op een verwarmingsdeken aanbieding en dat is het ook voor de meeste kopers. Dit product is van goede kwaliteit en het is gebruiksvriendelijk.

Voor deze kopers voldoet dit product wel aan de verwachtingen. Andere kopers vinden dat dit product niet aan de verwachtingen voldoet en dat het een slechte kwaliteit heeft.

In vergelijking met de andere 4 producten uit onze lijst, is dit echt het goedkoopste verwarmingsdeken. Dat komt omdat dit exemplaar over de laagste prijs beschikt. Dit kan ook een reden zijn waarom het tot de populairste verwarmingsdekens behoort. Of misschien vinden mensen dat AEG gewoon het beste merk is.

 

Voordelen:

Vermogen: dit deken is geschikt voor één persoon en beschikt over een vermogen van 60 Watt. Je mag er dus zeker van zijn dat het deken in een recordtijd opgewarmd zal zijn.

Veiligheid: om de veiligheid te garanderen schakelt het verwarmingsdeken na ongeveer 8 uur volledig uit. Dankzij de temperatuursensor wordt de temperatuur bovendien heel gelijkmatig verdeeld.

Gebruiksgemak: dankzij de 4 elastieken kun je het deken aan de matras bevestigen. Daarnaast kun je kiezen uit maar liefst 3 verschillende warmtestanden.

 

Nadelen: 

Niet degelijk: slechts enkele gebruikers vinden dat het deken helemaal niet aan de verwachtingen voldoet en van mindere kwaliteit is.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Inventum HNL4112Z

 

De Inventum HNL4112Z is een eenpersoons verwarmingsdeken dat ervoor zorgt dat je elke avond in een warm bed kunt slapen. Dit product is gemaakt van katoen en voelt comfortabel aan.

Het heeft 6 warmtestanden en een schakelaar waarmee je een prettig sluimerlicht kunt aanmaken. De schakelaar en transformator kunnen weggehaald worden, zodat je het deken in de wasmachine kunt wassen. Je kunt het zelfs in de droger plaatsen. Hierdoor blijft dit product schoon en hygiënisch. Het is niet voorzien van een timer.

Het overgrootste deel van de kopers is tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het is gebruiksvriendelijk. Dit product voldoet aan de verwachtingen en de kleur komt overeen met de afbeelding.

Deze kopers geven dus positief advies over dit product. Voor enkele kopers is dit product te duur en is het niet gebruiksvriendelijk.

Dankzij het verwarmingsdeken van Inventum hoef jij helemaal niet meer in de kou te slapen. Enkele minuutjes voor je slapen gaat, kun je het deken al even opwarmen. Zo kun jij in een lekker warm bed slapen. Je kunt het verwarmingsdeken ook gebruiken als je op de bank naar een leuke film kijkt.

 

Voordelen:

Materiaal: dit verwarmingsdeken is gemaakt uit katoen en voelt daardoor heel erg zacht maar vooral comfortabel aan.

Opties: je kunt kiezen uit maar liefst 6 verschillende warmtestanden. Daarnaast is er ook een schakelaar voorzien die al dan niet zorgt voor een sluimerlicht.

Onderhoud: het is mogelijk om het deken in de wasmachine en zelfs in de droger te stoppen. Het enige dat je hoeft te doen is de schakelaar en de transformator er op voorhand afhalen.

 

Nadelen: 

Niet gebruiksvriendelijk: enkele kopers laten weten dat het verwarmingsdeken niet echt gebruiksvriendelijk is. Daardoor vinden deze gebruikers het deken ook iets te prijzig.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Cresta KTS962

 

Met het Cresta Elektrische Deken KTS962 hoef jij je niet meer druk te maken over koude seizoenen en kun je nu altijd in een warm bed slapen. Het heeft een vermogen van 60 watt die ervoor zorgt dat dit deken snel opgewarmd is.

Dit product is geschikt om te gebruiken op een tweepersoonsmatras. Er zijn 4 warmtestanden waaruit je kunt kiezen, zodat jij de juiste temperatuur kan vinden dat bij jouw lichaam past.

Bijna alle kopers zijn tevreden met dit product, want het is van goede kwaliteit en het voldoet aan de verwachtingen. Het is een voordelige koop, want dit product heeft een goede prijs en het is gebruiksvriendelijk.

De kleur van dit product komt ook overeen met de afbeelding. De kopers vinden dit een top product en raden het aan. Het enige minpunt is dat dit product verschuift.

Ben je misschien op zoek naar een verwarmingsdeken dat geschikt is voor 2 personen? Dan is het altijd aan te raden om dit model van Cresta even te bekijken. Zo hoef jij helemaal geen kou meer te lijden tijdens de winterperiode. Met dit deken heb je het altijd lekker warm en kun jij genieten van een goede nachtrust.

 

Voordelen:

Vermogen: dit verwarmingsdeken beschikt over een goed vermogen van maar liefst 60 Watt. Bovendien kun je kiezen uit 4 verschillende warmtestanden.

Gebruiksvriendelijk: dit deken is volledig uit polyester vervaardigd en voelt daardoor meteen heel erg comfortabel aan. De gestikte lijnen die je op het verwarmingsdeken kunt zien, zorgen ervoor dat de elementen niet verschuiven.

 

Nadelen: 

Geen elastieken: doordat er geen rekkers of elastieken voorzien zijn, is het niet zo gemakkelijk om het deken aan de matras vast te maken.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Lanaform LA180112

 

De Lanaform is een kussen of voeten verwarmingsdeken die praktisch en eenvoudig is. Met dit product kun jij je voeten, romp of andere delen van het lichaam lekker warm houden wanneer het koud weer is.

Het heeft een grote afmeting dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Dit product is voorzien van een verstelbare temperatuurregeling met 3 warmte niveaus.

De bovenkant is gemaakt van microvezel en de onderkant van polyester. Dit product schakelt na 3 uur automatisch uit. Je kunt dit deken in de wasmachine plaatsen.

Voor dit product staan er niet alleen positieve beoordelingen geschreven, ondanks dat de kopers tevreden zijn met de kwaliteit ervan. Het is gebruiksvriendelijk en voldoet aan de verwachtingen. Enkele kopers zijn ontevreden met de kwaliteit van dit product, want het voldoet niet aan de verwachtingen en de kleur komt niet overeen met de afbeelding.

Uit de reviews die bij dit product geplaatst zijn, kunnen we besluiten dat dit wel een degelijk verwarmingsdeken moet zijn. De meeste kopers zien namelijk enkel voordelen in het Lanaform verwarmingsdeken. Laat ons de sterke kanten even afwegen tegenover de eventueel minder goede kantjes.

 

Voordelen:

Praktisch: je kunt dit deken gemakkelijk aanpassen. Op die manier kun jij het als een kussen gebruiken of een voeten verwarmingsdeken. Uiteraard kun je er ook de rest van je lichaam warm mee houden.

Veiligheid: na ongeveer 3 uur kun je ervan op aan dat het verwarmingsdeken volledig uitgeschakeld wordt. Dit gebeurt ook helemaal automatisch.

Gebruiksgemak: je kunt kiezen uit 3 verschillende warmtestanden. Het is mogelijk om de temperatuur aan te passen. Doordat je het deken perfect in de wasmachine kunt stoppen, blijft het ten allen tijde hygiënisch.

 

Nadelen: 

Matige kwaliteit: voor slechts één koper is dit niet het ideale product. De kleur blijkt niet volledig overeen te komen met de foto en het deken voldoet niet aan de verwachtingen van de gebruiker.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Verwarmingsdekens koopgids

 

Als je het altijd koud hebt in de winterdagen, dan kun je misschien eraan denken om een elektrische deken aan te schaffen. Je hoeft niet paniekerig te worden als je nog nooit 1 hebt gekocht. En ook als je niet weet waarop je zou moeten letten. Daarom is het een aanbeveling om dit artikel te lezen.

Prijs

Voordat je een product gaat kopen, is het normaal dat je de prijzen van de soortgelijke producten met elkaar gaat vergelijken. Als je nu een elektrische deken wilt kopen en vooral niet teveel geld wilt uitgeven, dan zul je dit waarschijnlijk ook willen doen. Meestal doe je dit in de hoop dat je een elektrische deken aanbieding zal tegenkomen.

Jammer genoeg zul je niet altijd het geluk hebben om een redelijke prijs of een aanbieding te vinden. Geef het dan nog niet op, want je kunt ook nog altijd een kijkje nemen bij de goedkope elektrische dekens. Wie weet kom je wel een elektrische deken tegen voor een goede prijs. Om het gemakkelijk te maken voor jezelf, kun je de producten ook online bekijken.

 

Formaat

Voor wat betreft elektrische dekens zijn er een tal van aanbiedingen op de markt als het gaat om het formaat van deze dekens. Er is rekening gehouden met iedereen die behoefte heeft aan zo een elektrische deken. Je kunt elektrische dekens vinden van verschillende formaten en ook die voor verschillende bedden bestemd zijn.

Zo kun je elektrische dekens vinden die je kunt gebruiken voor een eenpersoonsmatras. Ook al is de deken voor een eenpersoonsmatras bestemd, je kunt toch wel dekens vinden van verschillende lengtes. Als je dus een lange persoon bent, dan hoef je je geen zorgen te maken daarmee. Kies uit de beste elektrische dekens voor een deken waaronder je zult passen. Elektrische dekens die voor tweepersoonsmatrassen bestemd zijn kun je ook in verschillende formaten vinden. Je kunt tegenwoordig ook elektrische lakens vinden waarop je kunt liggen op het bed.

 

Gebruik

Een elektrische deken is heel gemakkelijk om te gebruiken. Om dit product op de juiste manier te gebruiken is het aangeraden om de handleiding goed door te nemen. Een elektrische deken heeft meestal een paar standen waaruit je kunt kiezen.

Er wordt aangeraden om dit product nooit te lang op de hoogste stand te gebruiken. Indien jouw elektrische deken een timerfunctie heeft, dan kan het handig zijn om te voorkomen dat je het te lang gebruikt. Heeft jouw elektrische deken geen timerfunctie, dan kun je de deken een uur voordat je gaat slapen aanzetten. Als je klaar bent om te gaan slapen, dan is het bed al lekker warm en kun je heerlijk gaan slapen.

Je kunt de elektrische deken dan uitzetten. Voor het geval je kinderen hebt die een elektrische deken gebruiken, dan is het aangeraden dat je dit zelf bedient en uitzet, want kinderen kunnen vergeten.

 

Onderhoud

Voor elk product dat je in bezit hebt, geldt er een gouden regel. Hoe beter je omgaat met dit product, des te langer je ervan kunt genieten. Dat geldt natuurlijk ook voor de levensduur van zo een product. In sommige gevallen kun je zelfs langer genieten dan de levensduur dat zo een product moet hebben.

In de meeste gevallen kun je elektrische dekens gewoon wassen. Het is wel belangrijk dat je dit op de correcte manier doet. Lees dus de handleiding eerst goed voordat je de deken gaat wassen. Het is ook niet nodig om zo een deken al te vaak te wassen als normale dekens die je gebruikt.

Je moet wel weten dat een elektrische deken ongeveer 5 tot 10 jaren meegaat. Je zult merken dat de deken dan niet meer zo goed verwarmt als voorheen. Het is aangeraden om dan een nieuwe deken te kopen.

Extra functies

Het is altijd leuk als een product extra functies heeft waarvan je kunt genieten. Zo zijn er ook extra functies bij een elektrische deken waarnaar je kunt uitkijken. Sommige tweepersoons elektrische dekens hebben 2 bedieningen waarbij de personen aan elk 1 zijde van het bed hun eigen gewenste temperatuur kunnen instellen.

Dan heb je ook elektrische dekens waarbij je de bediening eraf kunt halen om het te wassen. Het is best als je hiervoor eerst leest in de handleiding die met de deken komt. Sommige elektrische dekens hebben ook een extra functie waarbij het voetgedeelte apart verwarmd kan worden. Daarnaast heb je ook elektrische dekens met een LCD scherm die een achtergrondverlichting hebben, zodat je het gemakkelijk kunt vinden in het donker. Dan heb je weer elektrische dekens met een handige timerfunctie.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES