7 beste Aroma Diffusers Test van 2024

Laatste update: 25.04.24

 

Aromadiffusers – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Het is altijd aangenaam als je thuiskomt en je huis fris en fruitig ruikt. Met een aromadiffuser kun je dit dan ook gemakkelijk bereiken. Dit is een handig apparaatje waar je zelf een olie naar keuze kunt aan toevoegen en op die manier een heerlijk en aangenaam geurtje kunt verspreiden over de volledige ruimte. Indien je momenteel niet zoveel tijd hebt om de koopgids over aromadiffusers eens aandachtig door te nemen, dan kun je ook altijd een kijkje nemen naar onze top 3. Na een grondig onderzoek waarbij we rekening hebben gehouden met verschillende factoren zoals de online reviews, is daaruit gebleken dat je met de O’dor Aroma Cool Mist echt wel een degelijk apparaat in huis haalt. Deze aromadiffuser beschikt over een inhoud van maar liefst 300 ml en is bovendien uitgerust met een leuke LED verlichting. Ook de Ultransmit Nr.10 behoort niet voor niets tot de top 3 van beste aromadiffusers. Het is een iets compacter apparaatje dat je bovendien gemakkelijk kunt meenemen en verplaatsen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

7 Beste Aromadiffusers (Reviews) van 2024

 

Vind je het leuk als je huis lekker ruikt? Met een aromadiffuser kun je zelf olie bij het water voegen om een lekker geurtje door je huis te verspreiden. Het heeft zelfs nog een extra voordeel: je bevochtigt je huis ermee zodat je geen last hebt van droge lippen of een droge huid. De volgende vijf topproducten zijn zorgvuldig uitgekozen op basis van de reviews van andere kopers, kies er zelf de beste aromadiffuser uit.

 

1. O’dor Aroma Cool Mist 300 ml Diffuser

 

Deze aromadiffuser van O’dor heeft een capaciteit van 300 ml en beschikt over LED verlichting die schijnt op de mist om te zorgen voor een leuk effect. Je kunt de kleur van de verlichting zelf bepalen of laten veranderen van kleur. Met slechts enkele druppels olie in het reservoir kun je ruimtes tot een grootte van 25 vierkante meter verfrissen.

De lucht wordt natuurlijk ook bevochtigd en dankzij dit proces voorkom je ook vele bacteriën. Als het reservoir bijna leeg is dan schakelt het toestel automatisch uit om energie te besparen. Met een volle tank kun je het apparaat 10 uur lang laten werken.

Aan de reviews te zien vinden vele kopers de prijs te hoog maar toch is het merendeel heel positief over dit product. Ze geven goed advies over de werking en de kwaliteit van het toestel. De diffuser maakt bijna geen geluid en de LED verlichting is een leuke functie.

Er is niets gezelliger dan thuiskomen in een kraaknet verzorgd huis dat bovendien ook nog eens heerlijk ruikt. Met deze aromadiffuser van het bekende en misschien ook het beste merk O’dor kun je dit plaatje helemaal bereiken. Bovendien zou het zomaar eens één van de populairste apparaten kunnen zijn als we de overwegende positieve beoordelingen bekijken.

 

Voordelen:

Doel: deze aromadiffuser met verlichting biedt een grote steun bij het zuiveren en meteen ook het bevochtigen van de aanwezige lucht. Daardoor is het ook ideaal als je last hebt van een verkoudheid of vervelende hoest.

Verlichting: het apparaat is voorzien van verlichting in 7 verschillende kleuren. Dit kan ook ideaal zijn voor kindjes die schrik hebben in het donker. Bovendien kun je de volgorde van de kleuren instellen of gewoon 1 kleur als standaardkleur inschakelen.

Waterreservoir: het apparaat is voorzien van een reservoir met een volume van 300 ml. Zodra het reservoir leeg is, zal het apparaat ook helemaal automatisch uitschakelen.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: een kleine minderheid van de kopers vindt deze aromadiffuser bijzonder kwetsbaar.

Prijskaartje: een aantal gebruikers storen zich wel degelijk aan de hoge prijs van het toestel en ervaren dit dan ook als een minpunt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. Ultransmit Aroma Diffuser Nr.10

 

Deze aromadiffuser is voorzien van een reservoir van 100 ml en door enkele druppels etherische olie toe te voegen geniet je van een lekkere geur doorheen de ruimte. Je kunt ruimtes tot 20 vierkante meter met dit apparaat verfrissen en bevochtigen. Het toestel gebruikt een koude nevel.

De bovenkant van de diffuser kan van kleur veranderen en je kunt dit ook handmatig instellen. Het apparaat is compact en je kunt het makkelijk in de ruimte van jouw keuze plaatsen.

De ervaringen van de gebruikers zijn heel positief. Het apparaat werkt naar behoren en maakt geen geluid. Je kunt het maximaal voor 5 à 6 uur gebruiken met een volle tank en de kleuren werken rustgevend. Voor één koper maakt het een storend zoemend geluid en bijna alle kopers vinden het toestel te prijzig.

Voor de Ultransmit aromadiffuser zul je net iets meer budget hoeven te voorzien aangezien het niet meteen over de laagste prijs beschikt. Toch merken we overwegend enthousiaste beoordelingen op waardoor we ergens ook een vermoeden krijgen dat het misschien wel eens om een topproduct zou kunnen gaan.

 

Voordelen:

Design: het apparaat is te verkrijgen in twee heel neutrale kleuren. Zo kun je kiezen uit een lichtblauwe of een witte aromadiffuser.

Handig in gebruik: de aromadiffuser is het ideale product om heerlijke geurtjes te verdampen. Bovendien is dit apparaat ook voorzien van rustgevende verlichting die je handmatig kunt instellen of aanpassen.

 

Nadelen:

Geluid: het apparaat zou een zacht zoemend geluid produceren waar sommige kopers zich aan storen.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. SensaHome 3D Glazen Aroma Diffuser/Nachtlamp

 

Indien je op zoek bent naar een aromadiffuser die niet alleen degelijk is maar tegelijk ook een echte blikvanger dan is dit product vast en zeker iets voor jou. Het product is afkomstig van het bekende merk SensaHome en niet alleen een handige aromadiffuser maar ook een leuke nachtlamp. Kortom het is een handig 2 in 1 product.

Dit product zal in de eerste plaats zorgen voor een frisse geur waarvan je helemaal tot rust kunt komen en lekker kunt ontspannen. Tegelijk is het ook een leuke nachtlamp waarbij je de functie hebt om te schakelen tussen de verschillende kleuren. Zo wordt er meteen ook voor wat sfeer gezorgd. Het enige dat je hoeft te doen is een kleine hoeveelheid olie met je favoriete geur in het reservoir te gieten.

Opnieuw kunnen we alleen maar positieve reacties waarnemen. De kopers geven in de eerste plaats vooral een positief advies over de uitstekende kwaliteit en de correcte prijs voor dit product. Verder vinden sommige andere gebruikers het product er ook best wel fraai uitzien.

Als je niet alleen op zoek bent naar een heerlijke aromadiffuser maar tegelijk ook echt wel op zoek bent naar een uniek stuk dan is dit product precies wat jij zoekt. Het lijkt ons dan ook aangeraden om eerst en vooral al eens op zoek te gaan naar de voordelen en de nadelen van deze aromadiffuser.

 

Voordelen:

2 in 1 product: eigenlijk zou je het kunnen vergelijken als een 2 in 1 product. Het toestel is namelijk niet alleen een aromadiffuser maar zou je ook kunnen gebruiken als een soort van nachtlampje.

Werkwijze: het apparaat werkt op basis van handige en duurzame LED lampen. Bovendien hoef je er zelf gewoon nog wat van je favoriete geurolie in het waterreservoir aan toe te voegen. Zo kun jij even lekker genieten en ontspannen van een aangename geur en sfeer.

Prijskaartje: de meeste kopers zijn het erover eens dat de prijs van deze aromadiffuser duidelijk overeenkomt met de kwaliteit die wordt aangeboden.

 

Nadelen:

Doordat de kopers alleen maar positieve commentaren hebben geplaatst, lijkt het wel of het hier om een topproduct gaat. Dit kan uiteraard alleen maar positief zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Duux Iconic Ultrasone Aroma Diffuser

 

Deze compacte diffuser is makkelijk in gebruik dankzij de compacte vorm. Je kunt het toestel eenvoudig verplaatsen en de LED verlichting aan de bovenkant zorgt voor een ontspannende sfeer. Je kunt deze verlichting aan- of uitzetten via touch bediening. De nevel wordt uitgestoten door middel van hoogfrequente geluidstrillingen.

Deze techniek is uiterst stil en is ook nog eens energiezuinig. Je kunt makkelijk een leuke geur verspreiden door de ruimte door enkele druppels aromatische olie aan het reservoir toe te voegen. Het helpt je ook nog eens om te kalmeren.

De twee kopers die een beoordeling geschreven hebben zijn positief. Het apparaat werkt perfect en begint meteen met stomen bij het aanzetten. De nevel wordt vlug door de ruimte verspreid en de verlichting zorgt voor een leuke sfeer. Het toestel kan meer dan 11 uur lang zorgen voor een aangename en vochtige lucht.

Met de Duux ultrasone aromadifusser kun jij er vanaf nu voor zorgen dat je huis heerlijk ruikt naar vanille of lavendel. Het is misschien niet het goedkoopste apparaat maar ook zeker niet het duurste exemplaar. Bekijk daarom gerust even de voor- en nadelen die dit product te bieden heeft. Op die manier kun je te weten komen of deze aromadiffuser al dan niet iets voor jou blijkt te zijn.

 

Voordelen:

Formaat: het is een eerder compacte aromadiffuser die je dus gemakkelijk kunt verplaatsen. Bovendien hoef je nooit echt veel plaats te voorzien.

Gebruiksgemak: het toestel is ook voorzien van een handige LED verlichting die bijdraagt aan een rustgevende en kalmerende omgeving.

Handig in gebruik: het apparaat is voorzien van een waterreservoir van ongeveer 170 ml en een stroomverbruik van rond de 15 watt. Daardoor kun je het apparaat tot maar liefst 12 uur probleemloos gebruiken.

 

Nadelen:

We merken dat alle kopers laaiend enthousiast zijn over de voordelen en de kwaliteiten die dit toestel te bieden heeft. Daardoor is het voor ons niet eenvoudig je verder advies hierover te geven.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Medisana AD620 Aroma vernevelaar

 

Deze diffuser van Medisana gebruikt microfijne verneveling om de ruimte vlug van een lekker aroma te voorzien. Als de tank bijna leeg is dan schakelt het toestel automatisch uit en je kunt ook een timer instellen om de diffuser 2 of 4 uur lang te laten werken.

De verlichting wisselt af tussen 5 verschillende kleuren en het apparaat maakt geen geluid. De watertank heeft een capaciteit van 300 ml en je kunt het toetsel maximaal 9 uur laten vernevelen.

De kopers geven positief advies over deze aromadiffuser aanbieding. De kwaliteit van het product is de prijs meer dan waar maar enkele kopers vinden de kwaliteit ondermaats. Het apparaat kan 8 tot 9 lang blijven werken, het is eenvoudig in gebruik en de verlichting zorgt voor een leuke sfeer.

Deze aromadiffuser van het bekende merk Medisana ziet er niet alleen heel luxueus en trendy uit maar is het volgens heel wat kopers ook. Bovendien zul je dit model ook zeker tussen de goedkope aromadiffusers kunnen spotten omwille van de meer dan behoorlijke prijs. Bekijk dus zeker even de positieve en minder positieve eigenschappen van dit product.

 

Voordelen:

Veiligheid: zodra het waterreservoir van de aromadiffuser leeg is, zul je merken dat het apparaat vrijwel meteen en automatisch zal uitschakelen.

Comfort: het apparaat is niet alleen behoorlijk geluidloos maar werkt daarnaast ook nog eens energiezuinig. Ideaal voor mensen die zo milieuvriendelijk proberen leven.

Handig in gebruik: het toestel beschikt over een handige timerfunctie waarbij je de werkingsduur kunt instellen naar gelang je wensen en eisen.

 

Nadelen:

Prijskaartje: een kleine minderheid van de klanten vindt de prijs van het apparaat toch nog iets te hoog.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

6. Aroma Diffuser Ultrasone Vernevelaar Bevochtiger Verdamper 300 ml Lenv

 

In tegenstelling tot het vorige apparaat zul je deze vernevelaar vast en zeker tussen de goedkope aromadiffusers kunnen spotten. Zijn vriendelijke prijskaartje maakt van hem een toegankelijk apparaat bij mensen die misschien net iets minder budget te spenderen hebben.

Voor wie vaak te kampen heeft met klachten zoals een droge keel, hoofdpijn, rode ogen, een droge huid of verstopte neus, kan deze aromadiffuser alvast een goede investering zijn. Hij wordt overigens geleverd inclusief een handige stroomadapter en een informatieve handleiding. De diffuser wordt gekenmerkt door een, makkelijk bij te vullen waterreservoir van 0,3 liter en kan hierdoor ruimtes tot 25 m2 behandelen.

Hij wordt aangevuld met een controlelampje, een automatische uitschakelingsfunctie, een indicator voor de watercapaciteit, een kinderbeveiliging en een timerfunctie. We zien dan ook dat heel wat klanten tevreden zijn over de aangeboden kwaliteit, het geboden prijskaartje en de uitstekende gebruiksvriendelijkheid.

 

Voordelen:

Handig in gebruik: zodra het waterreservoir leeg is, zal deze aromadiffuser vrijwel meteen automatisch uitschakelen.

Budgetvriendelijk: het is één van de meest budgetvriendelijke alternatieven uit deze top 5 selectie.

Verpakkingsinhoud: hij wordt geleverd inclusief een praktische stroomadapter en een informatieve en duidelijke gebruikershandleiding.

 

Nadelen:

Geen afstandsbediening: ben je van plan om deze aromadiffuser aan te kopen, houd er dan rekening mee dat hij zonder afstandsbediening geleverd wordt.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

7. Grundig Aroma Diffuser Wisselende kleuren USB

 

Tot slot is er altijd nog de mogelijkheid om te kiezen voor deze unieke aroma diffuser, jou aangeboden en geleverd door Grundig. Grundig is één van de bekende merken op het gebied van diffusers en aromatherapie en staat garant voor kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien valt ook het prijskaartje hartstikke goed mee.

Deze diffuser wordt jou overigens aangeboden inclusief een USB kabel en duidelijke informatieve handleiding. Zo zul je merken dat het waterreservoir makkelijk bij te vullen is en je de diffuser eenvoudig kunt gebruiken in combinatie met eender welk type etherische olie. Indien gewenst, is het ook mogelijk om bepaalde lichteffecten toe te voegen daar de diffuser voorzien is van licht.

Wanneer we de reacties van kopers op het product bekijken, dan moeten we eigenlijk vaststellen dat de meningen vooralsnog verdeeld blijken. Voor sommigen is het werkelijk een topproduct met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. Voor anderen is het apparaat te kwetsbaar.

We sluiten het rijtje af met de Grundig verstuiver, een vaste waarde wanneer we het hebben over aroma diffusers in combinatie met aromatherapie. Je zult vrijwel gelijk kunnen vaststellen dat ook de prijs van de verstuiver hartstikke goed blijkt mee te vallen.

 

Voordelen:

Verpakking: de verpakking telt niet alleen een verstuiver maar eveneens een handige USB kabel en bijbehorende duidelijke handleiding.

Lichteffecten: de diffuser is uitgerust met verlichting waardoor je dus gebruik kunt maken van bepaalde lichteffecten.

 

Nadelen:

Kwetsbaar: slechts een kleine minderheid van de klanten is van mening dat bepaalde onderdelen te kwetsbaar zijn.

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Aromadiffusers koopgids

 

Veel mensen willen kunnen thuiskomen in een huis dat lekker ruikt en dit kan nu ook echt wel dankzij de aromadiffuser. Het ruikt niet alleen heerlijk maar het kan je ook helpen ontspannen als je op zoek gaat naar één van de beste aromadiffusers. Het is dan ook aan te raden dat je probeert aandacht te schenken aan de werkwijze ervan. Als je verschillende apparaten gaat vergelijken let dan ook zeker op de olie, het design en uiteraard ook de kostprijs van het product.

 

 

Werkwijze van een aromadiffuser

Iedereen zal het wel herkennen, die typische geur van roosjes of vanille als je een ruimte binnenkomt. De aromadiffusers, ook wel etherische olie diffusers genoemd, kunnen hiervoor zorgen. Hierdoor kun jij je huis van een heerlijk geurtje voorzien en lekker laten ruiken. Maar het kan ook heel goed van pas komen tijdens die ontspannende yogales of gewoon in de sauna en wellnessruimte. Dit komt omdat de oliën die gebruikt worden in de aromadiffuser ook een relaxerende en vooral kalmerende werking kunnen hebben.

De werkwijze van zo een diffuser is heel erg eenvoudig. Dankzij hoogfrequente trillingen wordt het water meteen omgezet in stoom. Op die manier kun je ervoor zorgen dat er een koude verneveling ontstaat. Zo blijven de moleculen waaruit de olie bestaat intact. Vervolgens voeg je een paar druppeltjes olie toe aan het water en hierdoor kan de geur worden verspreid over de volledige ruimte.

Je zou dus eigenlijk kunnen zeggen dat een aromadiffuser ook een soort van luchtbevochtiger is want het helpt de lucht te bevochtigen. Hierdoor is het meteen ook zeer goed tegen droge huid en droge lippen. Daarnaast zijn deze toestellen gewoon heel milieuvriendelijk en daardoor ook ideaal voor mensen die zoveel mogelijk milieubewust proberen te leven. Bovendien zorgt een aromadiffuser er ook voor dat de lucht gedesinfecteerd wordt bij ziektes. Op die manier helpt het symptomen van bijvoorbeeld griep en verkoudheid te verminderen.

 

Etherische oliën

Eén van de sterkste zintuigen waarover wij beschikken is onze reukzin. Zodra we in contact komen met een bepaalde geur hetzij negatief of positief wordt er meteen een signaal uitgestuurd naar onze hersenen. Met andere woorden, ons reukorgaan staat in verband met ons geheugen en onze emoties. Geuren zijn gewoon van heel groot belang doordat ze een grote invloed kunnen uitoefenen op hoe we ons voelen en denken.

Zo zijn er geuren die een kalmerende werking hebben terwijl je van andere geuren juist extra energie krijgt. Door olie toe te voegen aan het water, zal de aromadiffuser de geur zoveel mogelijk gaan verspreiden over de beschikbare ruimte. Uiteraard is de keuze van de geur iets persoonlijks. In een yogales bijvoorbeeld zal men eerder gaan kiezen voor een olie met een kalmerende en juist ontspannende werking. Maar uiteraard kun je ook kiezen voor frisse geurtjes en energievolle oliën.

Met geuren zoals vanille en lavendel kun je een warme en ontspannende omgeving gaan creëren. Citroen en eucalyptus zijn dan weer ideaal om de lucht te reinigen en de energie te verhogen. Eucalyptus, tijm en kruidnagel zijn bovendien erg geschikt voor de symptomen van een verkoudheid te bestrijden. Terwijl een mengsel van citroen met pepermunt dan weer zeer verfrissend werkt op warme zomerdagen.

 

 

Design en beschikbaar budget

Er zijn verschillende manieren om geuren te verspreiden en als je kiest voor een aromadiffuser zoals we hier bespreken die gebaseerd is op koude nevel dan zit je zeker niet meer in de categorie van goedkope aromadiffusers. Toch is het echt een aanbeveling ondanks het soms hoge prijskaartje omdat ze gewoon veel effectiever zijn dan bijvoorbeeld een wierookstokje.

Je zult dit type van aromadiffusers gewoon ook veel vaker tegenkomen zoals in yogalessen of wellnessruimtes juist omdat ze veel beter en effectiever zijn met de etherische oliën. Daarnaast zien de diffusers er ook gewoon heel leuk en mooi uit. En hier heb je keuze uit verschillende designs maar het is uiteraard je persoonlijke verwachting en wensen die de doorslag zullen geven. Het zal misschien iets duurder zijn afhankelijk van ontwerp tot ontwerp maar het is toch belangrijk dat je voor een model gaat waarvan jij vindt dat het er goed uitziet.

Je kunt bijvoorbeeld ook eens een kijkje nemen tussen de vele reviews die kopers bij de aromadiffuser geplaatst hebben. Op die manier kun je zien of een bepaald product echt wel bij jou past of toch juist niet. Dit doe je best alvorens je de aanbiedingen bekijkt. En wie weet kom je op die manier ook wel eens een aromadiffuser aanbieding tegen.

 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Q1: Hoe werkt een aroma diffuser?

Een aroma diffuser is voorzien van een, compact of groot, reservoir dat je met water kunt vullen. Je kunt hierbij, indien gewenst, altijd enkele druppeltjes etherische olie aan toevoegen. Door de diffuser vervolgens in te schakelen, kan het water vrijwel automatisch in nevel worden omgezet. Die omzetting komt tot stand door een verzameling snelle trillingen.

Indien je gebruik maakt van etherische olie dan wordt uiteraard niet alleen de nevel, maar ook de specifieke geur in de ruimte verspreid. Op die manier wordt niet alleen de lucht voorzien van vocht maar ook van een aangenaam en lekker geurtje.

Q2: Waarom een aroma diffuser?

Het gebruik van een aroma diffuser is een sterke aanbeveling daar het garant staat voor heel wat voordelen. In gebruik met bepaalde etherische oliën, kan het garant staan voor een stemmingsverhoging. Dat kan heel uiteenlopend zijn van positieve geuren tot geuren die een bepaalde emotionele toestand oproepen.

Daarnaast is een diffuser ook een welkom apparaatje omdat het de lucht in de ruimte gaat zuiveren. Daardoor worden eventuele fijne stofdeeltjes, rook, schimmels en dergelijke zoveel mogelijk verwijderd. Indien je dus last hebt van allergieën dan is dit een echte aanbeveling. Dergelijke apparaten zuiveren de lucht niet alleen maar bevochtigen de lucht ook. Dat kan zorgen voor minder hoofdpijn en misschien wel een betere nachtrust.

 

Q3: Hoe vaak moet je een aroma diffuser reinigen?

Indien je besloten hebt om een aroma diffuser in huis te halen, dan is het een goed idee om even stil te staan bij het onderhoud. Zeker wanneer je de diffuser gebruikt in combinatie met etherische olie, zul je merken dat er vaak een gekleurde en/ of donkere waas achterblijft. Je kunt dit vergelijken met een soort van kalkaanslag. Dit kun je verwijderen door de verstuiver te vullen met wat water en citroenolie, en deze vervolgens even in te schakelen.

Een grondige schoonmaakbeurt van de aroma diffuser wordt echter wel elke 2 tot 3 weken aangeraden. Bij een grondige reiniging maak je, bij voorkeur gebruik van een combinatie van water met azijn.

 

 

» Przejrzyj produkty z poprzednich lat

Produkty te nie sa juz dostepne

 

 

Phytosun Pietra Verstuiver voor Essentiële Olie Aroma Diffuser

 

Door te kiezen voor de aroma diffuser van Phytosun, kies je niet alleen voor kwaliteit maar ook voor duurzaamheid en design. Dat verklaart misschien wel het iets hogere prijskaartje van de diffuser. Toch krijg je heel wat waar voor je geld. Zo wordt de elektrische verstuiver gekenmerkt door een vrij groot vermogen en de mogelijkheid om ruimtes van maximaal 40 m2 oppervlakte aan te pakken.

Ook de inhoud van het waterreservoir, dat overigens makkelijk navulbaar blijkt, is met 200 ml niet te min. De verstuiver wordt verder aangevuld met een indicator die de watercapaciteit controleert, een controlelampje en een functie waardoor het apparaat automatisch zal uitschakelen. Verder is het apparaat geheel kindveilig, wat niet onbelangrijk is.

Een blik op de online reviews toont aan dat klanten dan ook bijzonder positief reageren op deze elektrische aroma diffuser. Voor velen is het een topproduct omwille van de uitstekende kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Het zal dan ook niet verwonderen dat heel wat kopers de diffuser sterk aanbevelen.

Hecht je niet alleen belang aan kwaliteit maar vind je design minstens even belangrijk? Dan kunnen wij jou deze verstuiver van Phytosun best wel aanbevelen. Een krachtige elektrische verstuiver die gemakkelijk te bedienen is. Hieronder een overzichtje van de voor- en nadelen.

 

Voordelen:

Waterreservoir: het waterreservoir is niet alleen makkelijk bij te vullen maar beschikt verder over een totale inhoud van maar liefst 200 ml.

Kracht: dankzij het krachtige vermogen, is het voor deze diffuser geen enkel probleem om ruimtes tot 40 m2 te behandelen.

Watercapaciteit: het apparaat is uitgerust met een handige functie waardoor je steeds op de hoogte bent van de watercapaciteit.

 

Nadelen:

Prijzig: jammer genoeg zul je toch wel net iets meer budget hoeven te voorzien.

 

 

WiseGoods Luxe Olie Diffuser Hout Elektrische Aroma Air Diffuser

 

Ben je op zoek naar een aroma diffuser met een vriendelijk prijskaartje? Dan kun je alvast even deze verstuiver van WiseGoods onder de loep nemen. Deze prachtige diffuser is vervaardigd uit kwalitatief hout, vandaar ook de typische donkerbruine kleur. Bij de levering krijg je er bovendien ook nog eens en USB kabel bij inclusief 3 nieuwe wattenstaafjes.

De aroma diffuser wordt verder gekenmerkt door een eenvoudig gebruik. Zo geniet je een waterreservoir met een inhoud van maar liefst 300 ml, dat overigens makkelijk bij te vullen is. Je kunt de diffuser gebruiken in combinatie met tal van etherische oliën, waarbij 1 à 2 druppeltjes volstaan. Bij gebruik op maximaal vermogen is de verstuiver in staat om ruimtes tot 10 m2 te behandelen.

Jammer genoeg moeten we vaststellen dat er nog geen kopers gereageerd hebben op het product. Het is dus mogelijk dat het om een vrij recente diffuser gaat. Echter kan het gebrek aan bepaalde functies zoals een controlelampje en automatische uitschakelingsfunctie, ook een mogelijke verklaring zijn.

Je kunt altijd nog kiezen voor de WiseGoods verstuiver die gekenmerkt wordt door een ruim waterreservoir van maar liefst 300 ml. Bovendien zul je merken dat het reservoir makkelijk en snel aan te vullen is. We zetten de belangrijkste kenmerken alvast even op een rijtje.

 

Voordelen:

Verpakking: de verstuiver wordt geleverd inclusief een duurzame USB kabel en 3 extra wattenstaafjes.

Etherische olie: indien je de verstuiver wenst te gebruiken in combinatie met eender welk type etherische olie, dan is dat helemaal geen probleem.

 

Nadelen:

Geen automatische uitschakelingsfunctie: ben je van plan om deze aroma diffuser aan te kopen, besef dan wel dat er geen automatische uitschakelingsfunctie aanwezig is.

 

 

» Przejrzyj produkty z poprzednich lat

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES