5 Beste deurbellen met camera Test Van 2024

Laatste update: 21.05.24

 

Deurbellen met camera – Vergelijkingstest & Koopgids

 

Wil je meteen op de hoogte zijn van wie er aan de voordeur belt? Kies dan voor een degelijke deurbel met camera. In onze koopgids trachten we een aantal belangrijke kenmerken uitvoerig te bespreken. Indien je echter dringend op zoek bent naar een degelijke deurbel met camera, dan kun je ook gelijk verder scrollen naar onze top 3. Daaruit blijkt de Ring Video Deurbel alvast een schot in de roos te zijn. De installatie is vrij eenvoudig en bovendien geheel draadloos. Uiteraard kun je ook nog altijd kiezen voor de VeXpeR camera die geleverd wordt inclusief een setje krachtige batterijen.

 

 

Vergelijkingstabel

 

Sterkte
Zwakte
Conclusie
Offerte

 

 

5 Beste deurbellen met camera (Reviews) van 2024

 

Steeds meer mensen kiezen voor een deurbel met camera. Sommige van deze producten worden verder aangevuld met intercom en bewegingsmelder. Uiteraard zul je die niet hoeven te verwachten tussen de goedkope deurbellen met camera. Of je nu kiest voor een draadloze of bedrade deurbel met camera, er zijn in beide gevallen heel wat mogelijkheden. Bekijk de 5 topproducten hieronder en kies er vervolgens de voor jou beste deurbel met camera uit. Houd hierbij ook rekening met het advies dat vermeld wordt in de online reviews.

 

 

1. Ring Video Deurbel 2 Inclusief Chime (deurbelgong) draadloos

 

Ben je op zoek naar een degelijke deurbel met camera? Dan loont het alvast de moeite om dit product, bij jou geleverd door Ring, even grondig te bekijken. Het is niet meteen een deurbel met camera aanbieding dus je hoeft wel rekening te houden met het hoge prijskaartje ervan. Toch biedt het apparaat heel wat opties en mogelijkheden aan.

Het gaat hier om een volledig draadloze deurbel die niet alleen voorzien is van een camera maar ook van geluid. Dat wordt ook aangegeven in de indicatie „met Chime” waarmee men doelt op het feit dat het product over een deurbelgong beschikt. En dat is best wel handig. Je kunt de deurbel makkelijk voorzien van een krachtige batterij maar het product werk evenzeer op het lichtnet door middel van een adapter. Verder heb je de keuze uit maar liefst 15 verschillende melodieën.

Een blik op de online reviews leert ons dat de meeste klanten duidelijk wel bijzonder tevreden zijn. Echter zijn er ook enkele kopers die niet overtuigd zijn van de hoge prijs en de geleverde kwaliteit.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

2. VeXpeR Wifi Draadloos met camera en APP Nachtzicht 8GB SD kaart

 

In vergelijking met het vorige product lijkt het hier wel om een deurbel met camera aanbieding te gaan. Een echt koopje dus! Het product wordt jou aangeboden door het al dan niet bekende merk VeXpeR en biedt heel wat opties en mogelijkheden aan.

Zo werkt de deurbel met camera op een stel krachtige batterijen die je er bij de aankoop ook gewoon bij krijgt. De draadloze deurbel is daarnaast ook voorzien van een handige Wifi functie en APP functie. Dankzij de nachtzicht functie is het mogelijk om ook in het donker te genieten van duidelijke en heldere beelden. Het product is ook voorzien van een maximaal intern geheugen van ruim 8GB dat makkelijk kan worden uitgebreid door middel van een SD kaart.

Je hebt de mogelijkheid om te kiezen tussen diverse melodieën en dankzij de meegeleverde handleiding is de installatie een fluitje van een cent. Houd er wel rekening mee dat de handleiding alleen beschikbaar is in het Engels. Toch zijn de klanten tevreden en geven ze unaniem de hoogste score.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

3. Fysic FX-6107 Telefoon deur intercom Zwart Veiligheid en Vertrouwen

 

Je zou natuurlijk ook kunnen opteren voor deze unieke deur intercom die voorzien is van een handige camera. Op die manier zie je meteen wie er aan je deur staat nog voor je de deur geopend hebt. En dat zorgt niet alleen voor een veilig gevoel maar ook voor vertrouwen. Dit alles wordt jou aangeboden door het bekende merk Fysic.

Via de intercom is het mogelijk om de persoon die aan de deur staat ook toe te spreken. Het is een handig apparaatje die je makkelijk op het lichtnet kunt aansluiten door middel van gebruik te maken van een adapter. Daarnaast is er ook infrarood nachtverlichting voorzien waardoor de beelden ook in het donker bijzonder helder en duidelijk zullen zijn.

We stellen vast dat er tot op heden alleen maar positieve reacties bij het product zijn geplaatst. Zo wordt er niet alleen een positief advies gegeven over de uitstekende kwaliteit maar ook over het mooie prijskaartje van dit product. Zeker het bekijken waard!

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

4. Alecto ADI-250 Draadloze digitale deurbel lichtnet Wit Zilver

 

Kies je voor de Alecto deurbel met camera, dan kies je meteen voor een draadloos en digitaal product. Met deze handige deurbel kun jij vanop een bepaalde afstand zien wie er zonet aan de deur heeft aangebeld. Zeker voor oudere personen kan dit best wel handig en veilig zijn.

De deurbel met camera kun je makkelijk aansluiten op het lichtnet door middel van gebruik te maken van een adapter. Echter is het ook mogelijk om de deurbel met camera van een stel krachtige batterijen te voorzien. Het is een vrij compact product dat makkelijk te installeren is en over een storingsvrije 2,4 GHz techniek beschikt.

De camera heeft een maximale resolutie van 320 x 240 pixels en is voorzien van een 135 graden beeldhoek. Verder kun je alles duidelijk aflezen op het beschikbare kleurenscherm en is nachtzicht aanwezig. De camera heeft een mooie zilverachtige kleur en is vervaardigd uit kunststof. Jammer genoeg worden de batterijen niet meegeleverd.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

5. Caliber Smart Home HWC501 met camera nachtzicht waterbestendig Wit

 

We kunnen het rijtje afsluiten met de uitstekende deurbel met camera van het bekende merk Caliber. De deurbel maakt deel uit van de serie Caliber Smart Home en is afgewerkt in een neutrale witte kleur. De camera is voorzien van alle comfort en beschikt dan ook over heel wat mogelijkheden.

Bij dit exemplaar hoef je helemaal geen bridge te gebruiken. Het is een krachtig product dat waterbestendig is en daardoor zonder problemen buitenshuis kan geplaatst worden. Verder is er een intercom functie voorzien, net zoals er ook nachtzicht aanwezig is. De camera is makkelijk op het lichtnet aan te sluiten door middel van een adapter en functioneert probleemloos met eender welke Wifi router van 2,4 GHz.

De klanten die tot hiertoe hebben gereageerd, zijn allemaal positief en uiten dit ook in een maximale score van 5 sterren. Kortom, een topproduct dat zeker de moeite waard is om even van naderbij te bekijken.

 

Zie de prijs op bol.com

 

 

 

 

Deurbellen met camera koopgids

 

Ben je al geruime tijd op zoek naar één van de beste deurbellen met camera maar kun je maar geen keuze maken? Dan willen wij jou graag even op weg helpen met deze koopgids. Wanneer je de verschillende producten gaat vergelijken, kan het handig zijn rekening te houden met bepaalde eigenschappen. Is er nachtzicht aanwezig en met welk type deurbel heb je te maken? Zijn er mogelijkheden tot communicatie en wordt er gebruik gemaakt van bewegingssensoren? Het is een aanbeveling om daarnaast eventuele aanbiedingen niet links te laten liggen.


Het gebruiksgemak

Je hebt een geschenkje online besteld en dit wordt binnenkort bij jou thuis aan de voordeur geleverd. Of je verwacht bezoek van vrienden en familie. Of misschien wil je gewoon even een rustig avondje thuis doorbrengen en wordt er plots aan de voordeur gebeld. Om te weten wanneer iemand aan de voordeur staat, is een deurbel dan ook best wel handig. Toch is een deurbel met camera nog net dat tikkeltje praktischer want zo kun je gelijk zien wie er gebeld heeft zonder daarvoor te deur open te maken.

Op die manier kun je dus te weten komen of het echt de pakjesbezorger is van het pakketje dat je onlangs online besteld hebt. En kun je zien wie er ’s avonds laat nog aan de deur staat te bellen terwijl je niemand verwacht had. Toch raden wij jou aan om niet meteen de eerste de beste deurbel met camera aan te kopen. Het loont de moeite om de verschillende mogelijkheden rustig te bekijken alvorens een beslissing te nemen.

 

Het type deurbel en de krachtbron

Je hebt besloten een deurbel met camera aan te kopen. De zoektocht zal heel wat verrassingen opleveren. Zo bestaan er wel degelijk verschillende mogelijkheden op het gebied van deurbellen met camera. En dat heeft vooral te maken met het type krachtbron dat gebruikt wordt. Bekijk daarom op voorhand hoe je huidige deurbel werd geïnstalleerd.

Het is bijvoorbeeld mogelijk dat je huidige deurbel bevestigd werd op het aanwezige stroomnetwerk. In dergelijke gevallen is het aan te raden om je nieuwe deurbel met camera ook op diezelfde krachtbron, het stroomnetwerk, te gaan aansluiten. Is er echter geen stroomaansluiting voorzien en is je huidige deurbel dus niet op het stroomnetwerk aangesloten, dan raden wij jou aan om een stroomaansluiting te creëren. Daarvoor doe je maar beter beroep op een erkend installateur.

Daarnaast kun je ook kiezen voor een draadloze deurbel met camera die functioneert met behulp van een krachtige accu. Dergelijke apparaten kun je dus om het even waar plaatsen daar ze niet met het stroomnetwerk moeten verbonden worden.

 

Kijkhoek, nachtzicht en video-opslag

Ook de kijkhoek van de camera is belangrijk om even rekening mee te houden. De kijkhoek biedt een inzicht in het gezichtsveld van de camera en wordt steevast uitgedrukt in graden. Een kijkhoek met een hoger aantal graden zal ook een groter gezichtsveld aanbieden en dus meer laten zien. Naast de kijkhoek blijft ook het nachtzicht een belangrijke factor. De aanwezigheid van de nachtzicht functie zorgt ervoor dat de beelden in het donker ook duidelijk zichtbaar zijn en blijven.

Met de video-opslag wordt dan weer de opslagcapaciteit bedoeld. Waar worden de gemaakte video’s opgeslaan en bewaard? Dat zou eventueel kunnen op een SD-kaartje maar er kan ook gebruik gemaakt worden van de “cloud”. Kortom, heel wat kenmerken en opties die een meerwaarde kunnen betekenen. Besef wel dat het prijskaartje hierdoor kan stijgen en je dus maar beter aandachtig bent voor een eventuele deurbel met camera aanbieding.


Eventuele communicatiemogelijkheden en bewegingssensor

Indien je dat wenst, dan kun je tegenwoordig ook kiezen voor een deurbel met camera én communicatiemogelijkheden. Op die manier wordt het mogelijk om de persoon die aan de voordeur staat niet alleen te zien maar ook te horen. En je zou die persoon eventueel ook kunnen toespreken, zelfs wanneer je je niet thuis bevindt.

Ook de aanwezigheid van een bewegingssensor lijkt alvast een goede aanbeveling te zijn. Op die manier kan de camera eender welke beweging binnen een bepaalde bereik gaan detecteren. Vervolgens krijg je hiervan bericht op je smartphone, tablet of laptop. Ook deze kenmerken kunnen dan ook een meerwaarde vormen maar zorgen er wel voor dat je niet meer tussen de goedkope deurbellen met camera hoeft te zoeken.

 

Plaatsing en installatie

We hebben het al even kort vermeld, maar de plaatsing van een deurbel met camera hoeft helemaal niet zo moeilijk en problematisch te verlopen. Je kunt kiezen voor een draadloze deurbel met camera die je makkelijk op eender welke deur of plek kunt installeren. Beschik je over een stroomnetwerk en is je huidige deurbel daar ook effectief op aangesloten, dan kies je beter voor het bestaande systeem.

 

 

 

Laat een reactie achter

0 COMMENTAIRES